Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuliet wrote:Znalazłam też klinikę gdzie można iść z facetem do tego pokoiku i uprawiać normalny seks. Mają tam specjalne prezerwatywy, które nie mają czynnika plemnikobójczego, ale niestety z powodu wirusa facet musi sam załatwić sprawę 😛
Mój problemu z badaniem nie robił, powiedział tylko żebym mu podała termin i pójdzie ❤😂 z drugiej strony wkurza mnie, że sam nie zaangażował się w te starania. Witaminy nie, lekarze nie, najlepiej wrzuć na luz. A ja nie umiem tak sobie odpuścić, bo wiadomo... Pożeram garści witamin i staram się pilnować, a on a tu piwko, a tu papieroski (paczka dziennie).. 😐 on jedynie się angażuje w praktyczne zajęcia z płodzenia 😂
Dzisiaj przyjął do wiadomości datę i godzinę badania i pojedziemy razem 🥰 omówiliśmy temat i ja wybiorę się na badania hormonów w następnym cyklu, albo jeszcze w tym przy okazji proga 😁
To tak, jakbym mojego widziała... "ale przecież piwo to samo zdrowie, poczytaj sobie..." 😐 -
futuremama wrote:U mnie to samo, przez okno patrząc wydawało się że takie piękne słoneczko a wyszłam i jak mroźnym wiatrem w twarz dostałam to już żałowalam że się cieplej nie ubrałam 😂
-
Dziewczyny które z Was tu leczą tarczycę??
No ja w momencie zmiany dawki zaczęłam mieć więcej energii, jestem mniej senna, i tak do jedzenia mnie nie ciągnie.
Badania kontrolne idę robić 30 listopada... -
Norka01 wrote:Hej ja też dołączam. 1.11 poroniłam w 7 tygodniu, potem byłam chora więc odczekamy ten cykl. Śluz rozciągliwy miałam ostatnio 4 dni temu, teraz kłuje mnie jajnik i niewiem czy to już po owulacji i kiedy spodziewać się okresu. Mam nadzieję, że przyjdzie jak najszybciej, według wcześniejszych cykli (28-29 d. ) @ powinna być 30.11. Mam nadzieję, że załapię się na testowanie w ostatnie dni grudnia i w nowy rok wkroczę z fasolką w brzuchu 😁 czego i Wam życzę 😚
Bardzo Ci współczuję, mam nadzieję, że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy! 🤞
Mi właśnie przyszły testy owulacyjne z allegro, kurier przyniósł. Zaczynamy więc zabawę!Norka01 lubi tę wiadomość
-
Lisa_ wrote:Dziewczyny które z Was tu leczą tarczycę??
No ja w momencie zmiany dawki zaczęłam mieć więcej energii, jestem mniej senna, i tak do jedzenia mnie nie ciągnie.
Badania kontrolne idę robić 30 listopada...
Ja się leczę, przyjmuję euthyrox 112, ale nie czuje żeby mi cokolwiek pomagał. Jak czułam się przed diagnozą tak i czuję się teraz -
Badania kontrolne idę robić 30 listopada...
Hej Lisa,
Ja się leczę na tarczycę. Odkąd zażywam tabletki dużo lepiej się czuję, nie jestem zmęczona i w końcu po wielu latach nie mam zimnych rąk i stóp. Nie wiem czy to zasługa leku, ale bardzo się cieszę. Niedoczynność tarczycy miałam stwierdzoną już w podstawówce. Przed lekami tsh na poziomie ok 6, obecnie 1,13 😊 -
Sklepy zawalone świątecznym towarem, w tle muzyka świąteczna i wszystko po to aby wydać więcej i więcej :0
No ale lubie wracając z pracy oglądać błyszczące miasto, lubię jak puszczają już świąteczne przeboje choć fakt. Dosyć wcześnie jest ale Czuje to,😆 snieg mi nie jest potrzebny 🤣 już popijam mulled wine hahaha a do kościoła powinnam iść
Ale nie lubię zatłoczonych sklepów i robienia zakupów na ostatnią chwilę. Dlategili wszystko przygotowuje wcześniej na spokojnie i możecie się śmiać ale mam już większość prezentów ( na Secret Santa z pracy też choć jeszcze nie wiem kogo wylosuje haha) i lubię właśnie kupić i te drobniejsze prezenty, szczególnie dla dzieci bo uwielbiają rozpakowywać 😆 także pozostaje przygotować żarcia do zamrażarki i skupić się na zabawie z dzieciakami tworząc ozdoby świąteczne.. Choc przy 2 latku w tym roku może się to okazać wyzwaniem bo ciężko mu zrozumieć że czegoś nie wolno 🤣
Kasiek ja tak często . Zimne rece i stopy ale tarczyca ok. Ciekawe
-
futuremama wrote:Lolipop właśnie z dwulatkiem robienie ozdób to może być wyzwanie. W tamtym roku chodziła ale nie była taka sprytna wiec wszystko się dało ale teraz już widzę ten brokat i taki piasek którym ozdabialiśmy w całym mieszkaniu😂
Narobiłaś mi smaka na grzane wino, muszę zdążyć Chociaż 6 lat temu też tak mówiłam, nakręciłam się jak nie wiem co, kupiliśmy i po pół lampki miałam dość. I to był mój objaw tylko wtedy jeszcze tego nie wiedziałam
No a ozdobami to coś czuję że więcej będzie rozwalone jak zrobione 😂😂😂 chyba że będziemy się brać ok 20 jak już śpi.. I ciekawe jak będzie z choinka.
W tamtym roku nie było najgorzej.. Też chodził już.. Czasem co rusz musiałam odciągać a bywały dni że miał choinkę gdzieś. Zobaczymy bo ustroje ja na pewno 😆
A winko grzane mi naprawdę smakuje.. Jak nnie pijam słodkich ani drinków bo nie lubię to to mi podchodzi. Szczególnie właśnie na ciepło 😂 -
Dziewczyny, u mnie owu za rogiem, nie mam takiego typowego rozciagliwego sluzu🤔 pogrzebalam tam trochę w sroku to czuć,że się palec slizga ale jak wyciągnę to taki bardziej wodnisto-kremowy😬 na takim są szanse czy lepiej użyć jakiegoś żelu?Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Badania kontrolne idę robić 30 listopada...❤Ada&Pola❤
-
Hej Dziewczęta!
Już grudniowy wątek?! to się teraz zdziwiłam
To będzie już mój 6 wątek, mam nadzieję, że ostatni staraniowy, czego i Wam życzę :*futuremama, Luusia, CestLaVie lubią tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
futuremama wrote:Pewnie że są szanse
Człowiek już głupieje przy tych staraniach🙄 przy pierwszej ciąży nawet się nie zastanawiałam nad takimi rzeczami, a teraz macam,ściskam I co tylko się da🤦♀️ ale dziękuję za info😉Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Witam, my też z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia, pierwszy miesiąc staran, owulacja powinna być w poniedziałek, przytulanko co dwa dni, następna miesiączka powinna być 8.12 więc proszę mnie wpisać, mam nadzieję ze dostaniemy prezent na mikołajki. 😍
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Ja w każdej macam i co tylko się da😂 a teraz nawet jakoś bardziej bo też więcej ogarniam ale to ma swoje dobre jak i złe strony😂
Od jutra pewnie już będę odliczać🙈
No właśnie im mniej wiesz tym lepiej spisz🤦♀️ ja jestem zielona w tym temacie, staram się sprawdzać tą szyjke ale nie mam takiej pamięci namacalnej ...moje palce nie pamiętają jaka była wczoraj🤷♀️Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna