GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki życzę powodzenia:) Ja zaczynam dni płodne i cieszę się, że udaje mi się tutaj tak rzadko zaglądać. Byłam u ginekologa w czwartek. Pęcherzyk w 12 dc miał 14 mm. Ginekolog mówiła, że jest idealnie, bo do owulki będzie miał 20-22 mm. Próbuję w ogóle o tym nie myśleć i się nie nakręcać. Będzie to będzie, nie to nie. Buziaki i do następnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:37
lauda., Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hm ,troche jestem zadziwiona bo przebierałam stanik, lookam na cycki i na sutkach dookoła jak są te kropeczki tak mi jakieś białe, patrze jakby naskórek złaził. no i na czubeczku sutka no i starłam to, patrze lekko wilgotne, no i ścisnełam lekko cycka, leci lekko biała woda. ścisłam drugi, też. No kurde, ja raczej daje małe szanse na fasolke, bo 4dni przed bylo serduszkowanie. Żadnych kompletnie objawów nie mam a tu taki gryps. No nie wiem, może ogólnie coś z cycków leci jak się ściśnie ? ??
Kurde, dziewuchy, weźcie no ścisknijcie i powiedzcie mi czy to normalne?
Nie ma tego wiele no ale widoczna kropla.
W necie widzę możliwość powiększonej prolaktyny, no nie wiem nie badałam, ale nie mam zupełnie innych objawów. Cycki też nie bolą nawet nie są drażliwe, nie mam deprechy ani nic.
taka kropla bałąm się że jak więcej pocisne to popłynie i gucio będzie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 22:35
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Kochana dziękuję, że sprawdziłaś, Wiem że to duuuża prośba
pS. jak dodajecie fotki do postów??Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Mąż mnie skwitował ze jestem gorąca aż parze, szczególnie cycki. zmierzyłam mam 37C, Jestem podziębiona więc podwyższonej temperatury nie traktuje jako objaw a raczej chorobe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 23:07
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku