GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uzupełnione
Ja cały czas czekam na owu, wykres płaski jak deska ;/
Aktualna lista
GRUDNIOWE TESTERKI
1 - Muffinka1019 @ , Nuffeq , Miu95 @ , tomania2806 @
2 - binia29 @ , julita @
3 - Cigaretta @ , estrella @ , Asiula86 @ , małaMyszka
4 - Marutka @ , Kropka_1
5 - Feśka @
6 - aapaulaa , berry , Paulineczka_91 , Mona_M @ , gosia.b ,
7 - MagdaH (-) , monia91 @ , marzen2210
8 - Mallina , cherry_lady
9 - Gosiacu , Matleena@ , zuzzi
10 - inaa , agus3004
11 - Justine M
12 - ZakręconaOna
13 - KMK ,
14 - ania14 , Landryneczka
15 -
16 - Aska87 , Malinkowe oczekiwanie , Kaczorek
17 - olusia24 ,
18 - Milejdi
19 - przyszła mama:) , Malina_88
20 - D. , gagatka , mana , Fatim
21 - magda-ck , Foto_Anna , Nancy87, bosa , asiek191 , Milejdi
22 - agnes175 , madzianka
23 - vercia
24 - maaadzik1207 , Lady Savage , Sylwusia100 , mała.mi , Evaa , Ania1986
25 - Aasienkaa
26 -
27 - Muffinka1019 , julita
28 - tomania2806 , werni , menka
29
30 - Katarzyna87 , BATTINKA , Cigaretta
31 - Ballerina , Madlene84 ,aisza, Matleena
GRUDNIOWE MAMY ODWIEDZIŁO 4 -
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Justine, nie bierzesz jakichs lekow?
Nie nic kompletnie nie biorę.
NIby przed @ prolaktyna podskakuje, no ale dlatego Was pytam, bo mniej więcej teraz wszystki jesteśmy przed terminem @
Naczytałam się w necie, na innych forum że niektórym laskom ciurkiem poszło a dwa dni później test pozytywny. Nie chce się nakręcać. Jestem w lekkim szoku bo jak wiecie, byłam na 90% że nie. Tak więc no chyba sobie tego mlekotoku sama nie wkręciłam jako objaw
Matleena, przykro mi. No jak mi też nie pyknie. A juz sama nie wiem. Byłam przekonana że na pewno nie, teraz już tak tego nie wykluczam. Ale jak coś będziemy się wspierać na oczekujące na Noworoczne KrasnaleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 10:22
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jeśli masz cień kreski to wciąż możesz być w ciąży. NIektóre kobiety mają okres. Moja mama do 6 miesiąca miała normalnie, długo jej zajęło kapnięcie się że wpadła z tatem I tak oto ja jestem na ziemi. Powtórz test jutro dla pewności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:13
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Hej
Justine albo masz klopoty z prolaktyna, albo jakies zapalenie takze nie ignoruj tego i pedem do gina. Zrob sobie prl z mtc. Jesli zaszlas to i tak nie ma prawa nic Ci wyciekac teraz. Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:23
-
Landryneczka wrote:powiem szczerze że mało bocianów w tym miesiącu 'dziewczynki Musimy pobić listopadówki
No miejmy nadzieje że się rozkręcimy w tym miesiącu wszystkie27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyJustine M wrote:Nie nic kompletnie nie biorę.
NIby przed @ prolaktyna podskakuje, no ale dlatego Was pytam, bo mniej więcej teraz wszystki jesteśmy przed terminem @
Naczytałam się w necie, na innych forum że niektórym laskom ciurkiem poszło a dwa dni później test pozytywny. Nie chce się nakręcać. Jestem w lekkim szoku bo jak wiecie, byłam na 90% że nie. Tak więc no chyba sobie tego mlekotoku sama nie wkręciłam jako objaw
Matleena, przykro mi. No jak mi też nie pyknie. A juz sama nie wiem. Byłam przekonana że na pewno nie, teraz już tak tego nie wykluczam. Ale jak coś będziemy się wspierać na oczekujące na Noworoczne Krasnale
Kazdy wyciek czegokolwiek z piersi trzeba skonsultowac z ginem. To nie ma zartow. Jesli chodzi o ciaze to siara ma prawo wyciekac ale dopiero w nastym tygodniu ciazy.
Daisy lubi tę wiadomość