GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uzupełnione

Ja cały czas czekam na owu, wykres płaski jak deska ;/
Aktualna lista
GRUDNIOWE TESTERKI 
1 - Muffinka1019 @ , Nuffeq , Miu95 @ , tomania2806 @
2 - binia29 @ , julita @
3 - Cigaretta @ , estrella @ , Asiula86 @ , małaMyszka
4 - Marutka @ , Kropka_1
5 - Feśka @
6 - aapaulaa , berry , Paulineczka_91 , Mona_M @ , gosia.b
,
7 - MagdaH (-) , monia91 @ , marzen2210
8 - Mallina , cherry_lady
9 - Gosiacu , Matleena@ , zuzzi
10 - inaa , agus3004
11 - Justine M
12 - ZakręconaOna
13 - KMK ,
14 - ania14 , Landryneczka
15 -
16 - Aska87 , Malinkowe oczekiwanie , Kaczorek
17 - olusia24 ,
18 - Milejdi
19 - przyszła mama:) , Malina_88
20 - D. , gagatka , mana , Fatim
21 - magda-ck , Foto_Anna , Nancy87, bosa , asiek191 , Milejdi
22 - agnes175 , madzianka
23 - vercia
24 - maaadzik1207 , Lady Savage , Sylwusia100 , mała.mi , Evaa , Ania1986
25 - Aasienkaa
26 -
27 - Muffinka1019 , julita
28 - tomania2806 , werni , menka
29
30 - Katarzyna87 , BATTINKA , Cigaretta
31 - Ballerina , Madlene84 ,aisza, Matleena
GRUDNIOWE MAMY ODWIEDZIŁO 4
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Justine, nie bierzesz jakichs lekow?
Nie nic kompletnie nie biorę.
NIby przed @ prolaktyna podskakuje, no ale dlatego Was pytam, bo mniej więcej teraz wszystki jesteśmy przed terminem @
Naczytałam się w necie, na innych forum że niektórym laskom ciurkiem poszło a dwa dni później test pozytywny. Nie chce się nakręcać. Jestem w lekkim szoku bo jak wiecie, byłam na 90% że nie. Tak więc no chyba sobie tego mlekotoku sama nie wkręciłam jako objaw
Matleena, przykro mi. No jak mi też nie pyknie. A juz sama nie wiem. Byłam przekonana że na pewno nie, teraz już tak tego nie wykluczam. Ale jak coś będziemy się wspierać na oczekujące na Noworoczne Krasnale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 10:22
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jeśli masz cień kreski to wciąż możesz być w ciąży. NIektóre kobiety mają okres. Moja mama do 6 miesiąca miała normalnie, długo jej zajęło kapnięcie się że wpadła z tatem
I tak oto ja jestem na ziemi. Powtórz test jutro dla pewności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:13
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Hej

Justine albo masz klopoty z prolaktyna, albo jakies zapalenie takze nie ignoruj tego i pedem do gina. Zrob sobie prl z mtc. Jesli zaszlas to i tak nie ma prawa nic Ci wyciekac teraz. Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:23
-
Landryneczka wrote:powiem szczerze że mało bocianów w tym miesiącu 'dziewczynki Musimy pobić listopadówki

No miejmy nadzieje że się rozkręcimy w tym miesiącu wszystkie
27.03.2014 [*]
udało się
czekamy na Ciebie Skarbie :* 
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyJustine M wrote:Nie nic kompletnie nie biorę.
NIby przed @ prolaktyna podskakuje, no ale dlatego Was pytam, bo mniej więcej teraz wszystki jesteśmy przed terminem @
Naczytałam się w necie, na innych forum że niektórym laskom ciurkiem poszło a dwa dni później test pozytywny. Nie chce się nakręcać. Jestem w lekkim szoku bo jak wiecie, byłam na 90% że nie. Tak więc no chyba sobie tego mlekotoku sama nie wkręciłam jako objaw
Matleena, przykro mi. No jak mi też nie pyknie. A juz sama nie wiem. Byłam przekonana że na pewno nie, teraz już tak tego nie wykluczam. Ale jak coś będziemy się wspierać na oczekujące na Noworoczne Krasnale
Kazdy wyciek czegokolwiek z piersi trzeba skonsultowac z ginem. To nie ma zartow. Jesli chodzi o ciaze to siara ma prawo wyciekac ale dopiero w nastym tygodniu ciazy.
Daisy lubi tę wiadomość

?