GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:'ten wątek był tylko założony do testowania a tamten do dyskusji nikt nie każde dziewczyną tutaj pisać
Ależ oczywiście Tylko zawsze jak był jeden to bardziej tętnił życiem
Coś mnie jajcor pobolewa, byle to było to! Owulka się zbliżałagosia.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Co prawda nie wpisywałam się na grudniową listę testujących ale jeśli macie ochotę to poproszę o dopisanie - dzisiaj po raz pierwszy po niemal dwóch latach starań ujrzałam dwie piękne kreseczki To prawdziwy cud, magia ... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Chciałam się podzielić szczęściem i życzyć Wam wszystkim powodzenia
aisza, Marutka, Kropka_1, gosia_9020, Aska87, mana, lauda., Helen, Matleena, M4DZI4, menka, Maczek, gosia.b, zielarka, Sana, werni, Katarzyna87, agnes175 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Cześć dziewczyny Co prawda nie wpisywałam się na grudniową listę testujących ale jeśli macie ochotę to poproszę o dopisanie - dzisiaj po raz pierwszy po niemal dwóch latach starań ujrzałam dwie piękne kreseczki To prawdziwy cud, magia ... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Chciałam się podzielić szczęściem i życzyć Wam wszystkim powodzenia
Gratuluje I trzymam kciuki żeby wszystko było ok27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
cycki świrowały tylko jeden dzień, wszystko już normalnie. W necie piszą że taki efekt może mieć wyrzut prolaktyny który następuję przed okresem lub w pierwszych fazach ciąży. Raczej jestem zdania że to przez nadchodzącą małpę @.
Dziś zrobiłam test oczywiście negatywny.
Raczej okres mam co 28 dni, tak wpisałam na wykresie, Wg moich wyliczeń i kalendarzyka w tel, 11 mam spodizewaną miesiączkę, wg Ovu dopiero 13. Tak więc ten wykres ovu mnie załamuje
No nic, będzie co ma być. Ja obstawiam na 98,8% że małpaPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Apaczka, gratulacje!
A u mnie, Kochane, jedna kreska bez wątpienia, nawet śladu drugiej nie było
W dodatku moja i tak już niska tempka poleciała w dół, więc w ciąży nie jestem, czekam na @ - powinna być dziś lub jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:31
-
nick nieaktualny