GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lista coraz ładniejsza:) Ja jednak chciałabymprosić o usunięcie, bo w listopadzie, pomimo braku chęci i małej ilości udało nam się!
Dziewczyny wysyłam wiruski, żebyście na święta dostały najlepszy możliwy prezent &&&&&Marutka, Isia93, Mona_M, estrella, berry, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaren85 wrote:Lista coraz ładniejsza:) Ja jednak chciałabymprosić o usunięcie, bo w listopadzie, pomimo braku chęci i małej ilości udało nam się!
Dziewczyny wysyłam wiruski, żebyście na święta dostały najlepszy możliwy prezent &&&&&karen85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaren85 wrote:Lista coraz ładniejsza:) Ja jednak chciałabymprosić o usunięcie, bo w listopadzie, pomimo braku chęci i małej ilości udało nam się!
Dziewczyny wysyłam wiruski, żebyście na święta dostały najlepszy możliwy prezent &&&&&
Gratulacje! Ale ładnie nam się ten wątek zaczął jeszcze nie ma grudnia a Ty już w ciąży oby tak dalej! Również chwytam wiruski i zdrówka dla Was życzękaren85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam dzisiaj na sono hsg... I nie wiem czy się cieszyć czy nie;(
Mam drożny jeden prawy jajowód a lewy jest niedrożny całkowicie... Lekarz powiedział że z medycznego punktu widzenia z lekami jest wszystko dobrze ale nie wiadomo czy pełni prawidłowo swoją funkcję. I jeśli w ciągu trzech cykli się nie uda to in vitro... nie jestem za tą metodą i dlatego to jest ostateczność...