GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ja jednak muszę Was opuścić zanim zacznie się miesiąc. Mam szlaban na ten cykl dopóki nie poprawię wyników (w końcu zdrowie brzdąca jest najważniejsze). Będę za Was wszystkie trzymać kciuki, mnie ten magiczny miesiąc omija. Wy trzymajcie za mnie kciuki żebym szybko zbiła tsh i prolaktynę i mogła powrócić do starań już w styczniu
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Cześć dziewczyny ja jednak muszę Was opuścić zanim zacznie się miesiąc. Mam szlaban na ten cykl dopóki nie poprawię wyników (w końcu zdrowie brzdąca jest najważniejsze). Będę za Was wszystkie trzymać kciuki, mnie ten magiczny miesiąc omija. Wy trzymajcie za mnie kciuki żebym szybko zbiła tsh i prolaktynę i mogła powrócić do starań już w styczniu
Fatim trzymam kciuki powodzenia! -
nick nieaktualnymenka wrote:Mój mąż się ze mnie dzisiaj śmieje bo leżę po ♡ z tyłkiem do góry :d no cóż trzeba wspomóc grawitacji
Hehe mój też się niby śmieje ale sam mi podkłada poduszkę żeby było wyżej aby jak to mówi jego "cenne nasienie" się nie zmarnowało -
Fatim wrote:Cześć dziewczyny ja jednak muszę Was opuścić zanim zacznie się miesiąc. Mam szlaban na ten cykl dopóki nie poprawię wyników (w końcu zdrowie brzdąca jest najważniejsze). Będę za Was wszystkie trzymać kciuki, mnie ten magiczny miesiąc omija. Wy trzymajcie za mnie kciuki żebym szybko zbiła tsh i prolaktynę i mogła powrócić do starań już w styczniu
Fatim szkoda
Ale myślę, że szybciutko poprawisz wyniki i szybciutko przejdziesz na fioletowa stronę
Zdrowie fasoli najważniejsze! -
Fatim wrote:Cześć dziewczyny ja jednak muszę Was opuścić zanim zacznie się miesiąc. Mam szlaban na ten cykl dopóki nie poprawię wyników (w końcu zdrowie brzdąca jest najważniejsze). Będę za Was wszystkie trzymać kciuki, mnie ten magiczny miesiąc omija. Wy trzymajcie za mnie kciuki żebym szybko zbiła tsh i prolaktynę i mogła powrócić do starań już w styczniu
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelloł u mnie staranka trwają pełną parą... i już niedługo zacznie się ten najgorszy czas... czekania na testowanie do tej pory nawet nie zdążyłam zatestować bo @ przychodziła wcześniej... ciekawe jak będzie teraz mam nadzieję, że w święta każda z nas będzie już z małą fasolką pod serduszkiem
-
nick nieaktualny