Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oliwia85 wrote:kochana to dobrze wrozy jak wyszla kreska!!
a jaki test robilas 10ml?Iwka lubi tę wiadomość
-
nie mam jak zrobic zdjecia ale jest delikatna ta kreska testowa ale nie nastawiam sie bo to moze nic nie znaczyc i sie tylko jeszcze bardziej rozczaruje jak @ przyjdzie we wtorek. mojemu T jeszcze nic nie mowilam bo po co ma sie cieszyc a jakby co pozniej rozczarowac on tak pragnie dziecka.
-
madzianka wrote:nie mam jak zrobic zdjecia ale jest delikatna ta kreska testowa ale nie nastawiam sie bo to moze nic nie znaczyc i sie tylko jeszcze bardziej rozczaruje jak @ przyjdzie we wtorek. mojemu T jeszcze nic nie mowilam bo po co ma sie cieszyc a jakby co pozniej rozczarowac on tak pragnie dziecka.
trzymam kciuki w takim razie za jutro:)
fajnie macie juz testujecie a u mnie dopiero czas owulacji i potem jeszcze conajmniej 2tygodnie czekania ktore nienawidze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam sie w koncu i ja dzisiejszego dnia
dziewczyny ze słabymi kreskami, głowa do gory, za kilka dni beda juz mocniejsze zobaczyciekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz dzis identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
zaczynamy walke o nasz cud!, trzymajcie kciuki!
buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 14:58
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz dzis identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
zaczynamy walke o nasz cud!, trzymajcie kciuki!
buziaki!
Ja czekam na owulkę, ale wg temp. słabo to widzę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny