Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, jeszcze nie ma co płakać, to się często zdarza, że testy w 12dpo wychodzą ujemne, w sumie nie powinno się testować przed @, no chyba, że betę. Masz śliczny wykres, ja tam kibicuję dalej:)
madzianka, czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń, ale podzielam pogląd, że dzisiejszy test był mniej czuły. Też widzę tą różową kreseczkę na fotce;)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem ale kilka łezek mi sie zakrecilo ale juz jest ok - trudno co ma byc to bedzie jak do wtorku wszystko bedzie sie ładnie trzymalo to powtórze test albo po porstu pojde na bete- bo biore jutro wieczorem ostatnia lutke i nie wiem czy mam dalej ciagnac czy odstawic dlatego wtorek to juz jest max
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem ale kilka łezek mi sie zakrecilo ale juz jest ok - trudno co ma byc to bedzie jak do wtorku wszystko bedzie sie ładnie trzymalo to powtórze test albo po porstu pojde na bete- bo biore jutro wieczorem ostatnia lutke i nie wiem czy mam dalej ciagnac czy odstawic dlatego wtorek to juz jest max
Kochana kciukam bo cudnie to wygląda będzie dobrze :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Kochana kciukam bo cudnie to wygląda będzie dobrze :*
Poki nie ma @ jest nadzieja a jak nie to znowu szoruje z winemMalutkaEve, kaarolaa, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
fajnie Iwka ze wkoncu wrocilam z toba jest zawsze wesolo:*:*
a mnie od wczoraj gardlo boli i niecce przestac wredne a jutro do pracy buuu mam nadzieje ze rano bedzie lepiej:)
ale jestem ciekawa jutrzejszym monitoringien jak tam moje 3 pecherzyki czy cos z nich bedzie:D
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:fajnie Iwka ze wkoncu wrocilam z toba jest zawsze wesolo:*:*
a mnie od wczoraj gardlo boli i niecce przestac wredne a jutro do pracy buuu mam nadzieje ze rano bedzie lepiej:)
ale jestem ciekawa jutrzejszym monitoringien jak tam moje 3 pecherzyki czy cos z nich bedzie:D -
oliwia85 wrote:fajnie Iwka ze wkoncu wrocilam z toba jest zawsze wesolo:*:*
ale jestem ciekawa jutrzejszym monitoringien jak tam moje 3 pecherzyki czy cos z nich bedzie:D -
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:Czesc Iwka milo ze wrocilas do nas kolejne testy kupione zobaczymy co bedzie jutro. kupilam jeszcze raz ten test o czulosci 12,5 bo w Uk nie ma testow o czulosci 10.
-
madzianka wrote:Czesc Iwka milo ze wrocilas do nas kolejne testy kupione zobaczymy co bedzie jutro. kupilam jeszcze raz ten test o czulosci 12,5 bo w Uk nie ma testow o czulosci 10.