Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:i ja jestem z '89
eunika - na infekcję doustnie tantum rosa lub lacibios femina + dopochwowo bez recepty feminella vagi c lub Iladian Direct -
Iwka wrote:
Moze ja jutro tez dostane kociaczka mam taka nadzieje trzymajcie kciuki za mnie bo cholernir sie boje kochane.Klif, kaarolaa, Iwka, _Cleo_ lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:Moze ja jutro tez dostane kociaczka mam taka nadzieje trzymajcie kciuki za mnie bo cholernir sie boje kochane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Ale stres jest jak sie juz ponad 2 lata czeka na to wielkie szczescie.
skoro wyglada na to ze lekarze maja racje, to tylko ivf nam pomoze i juz sie tak nie spinam...teraz biore to na luz...moze w ten sposob sie uda, na luzie... -
Madzianka ja też postanowiłam zrobic jutro test, to będzie mój 31dc, zwykle mam 28dni, a @ dalej nie ma.Jedynie brazowe plamienia.Pierwszy test juz byl, tego 28 dc wlasnie, robilam go wieczorem, moze i byl cień cienia, ale nie tak żeby dawalo to po oczach, więc sama nie wiem, czy mi sie nie przewidziało. Staram sie nie nakrecac. Za Ciebie trzymam kciuki!!!