Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzianka wrote:to mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz. a 87 to Twoj rocznik? ja tez jestem rocznik 87
Iwka lubi tę wiadomość
-
madzianka wrote:mam nadzieje ze macie racje ze beda 2 kreseczki. Mam nadzieje ze test ten pierwszy sie nie pomylil ze pokazal ta 2 kreseczke blada ktora jest bo chyba sie zalamie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyneczki pomóżcie!!!!!
wiem, że to nie tu powinnam pisać, ale dzisiaj jakaś infekcja czy coś mnie zaatakowało i wszystko swędzi nigdy tak nie miałam a teraz wszystko w okolicach intymnych jest czerwone, swędzi i piecze. Jak mam się tego pozbyć? do gina się nie dostanę...
przepraszam za panikę ale pierwszy raz mi się to zdarzyło, kompletnie nie wiem od czego... -
eunika wrote:dziewczyneczki pomóżcie!!!!!
wiem, że to nie tu powinnam pisać, ale dzisiaj jakaś infekcja czy coś mnie zaatakowało i wszystko swędzi nigdy tak nie miałam a teraz wszystko w okolicach intymnych jest czerwone, swędzi i piecze. Jak mam się tego pozbyć? do gina się nie dostanę...
przepraszam za panikę ale pierwszy raz mi się to zdarzyło, kompletnie nie wiem od czego...
A Ty masz podrażnienie czy infekcję? Bo na infekcję to też jest Iladian Direct, takie tabsy dopochwowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 19:17