Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciapulinka wrote:Cześć Dziewczyny. Niestety tak jak w listopadzie, teraz też dobra passa się wyczerpała na koniec miesiąca. Czekam na @, tempki takie, że testu nie ma po co robić. Cudu na Święta nie było. Moje wielkie marzenie (pewnie również wielu z Was tutaj) żeby wielką nowinę ogłosić rodzicom w trakcie Wigilii, zrealizowała moja bratowa i brat. Starannie opracowany scenariusz, piękna oprawa. Na szczęście mnie przy tym nie było (byliśmy u teściów w tym roku). Mam doła i zerowe poczucie wartości ;(
-
MOI wrote:Dlaczego się nie liczy ten drugi test???
Kochana, nie chcę CI robić nadziei, ale ja to widzę tak: bardzo chciało Ci się siusiu, więc mocz był "rozwodniony" i pewnie dlatego test wyszedł negatywny. Przy drugim podejściu nie miałaś już pewnie takiego ciśnienia, mocz był bardziej skoncentrowany i .... -
kierzynka wrote:chyba ostatnio też miałaś drugą kreche a potem @ nie? wiec najlepsze co mozesz zrobić to beta
-
GRUDNIOWE TESTERKI:
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH , kaunokainen
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28 (-), ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303
06 - mala_mi , Celia , Lamia
07 - AnBe (-), AIIII, Liath , Judzia
08 - samira (-), verynice (-), kierzynka (-)
09 - anna maria , basiulka (-), Paulia87 , wisienka , koniczyna
10 - dodinka (-), JustynaS (-), aniulkab86 (-), weronika86
11 - Mili (-), Anutka (-), lili9000 , Malutka1983 , Patii22
13 - do , jus1985 , Quendi , 8485
14 - Sandra , Julietta
15 - agatasssss(-), cleo ,Martii, Kasia1993 , Kot
16 - Ania_84(-), Eweloka84(-),Skuterek(-),Sylka , Mila , kot
17 - madzianka(-), eunika (-), Ania1509 , H30 , mała_mi , mika1987 , Kasia1993
18 - zoi(-), slodka100 , jaszczurka , Fasolkowa Duszyczka , uwaga , Dodi
19 - MalutkaEve , Ewelina23 (-), blue00 (-), motylek@
20 -izabelka04 (-),olka25(-),Gwiazdeczka ,karm3lka ,inka84 , colormania ,falbanka aziza
21 - Nadia , nescafe Gosiaczek , shamanka , Jago1987
22 - Katha81(-),Klif(-)
23 - Mlenka , Ishka
24 - Elizkaa, Topola, MOI(-), Magdzialenka (-) , ysmena , rybeczka89 , aicha
25 - misiaczk25, olka30 (-)
26 - Ciapulinka, Saramago (-), Natasza82 (-),rumburak (-), Nusia1989
27 - le'nutka , Joanna88 , turkawka , DaRiA12
28- Ania1986(-), kaarolaa (-)
30 - karmelek, misiaa, Ita
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, Chanela,200
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 12:31
Iwka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:stardust wrzuć foto!
http://naforum.zapodaj.net/e45cf966a076.jpg
proszę
e, na żywo jest mocniejsza i różowa a nie szara... ale i tak się nie liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 10:50
-
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:hmm bardzo ładna kreseczka Czy teraz korzystałaś z innego testu niż poprzednio?
Iwka lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:tak. wtedy to było pepino, ale tam wynik był od razu pozytywny, po minucie. A tu po 5 była 1 krecha więc poszłam dalej spać a jak się obudziłam to już ten test był pozytywny. teraz to jest bobo-test
Kochana więc nadzieja jest! Ja trzymam kciukistardust87 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:wedlug mnie jest 2 kreska ja tez takie mialam od 10dpo
-
nick nieaktualnya ja chyba byłam w ciazy...tylko znow poroniłam...dzisiaj ten mocny bol brzucha z rana ciagnacy az do plecow...gdzie ja mam bezbolesne miesiaczki....byłam przed chwila w łazience i zobaczyłam duzo jakiegos fragmentu, tak jakby jakas błona, napewno to nie był skrzep krwi, bo to nie było czerwone tylko bardziej bezbarwne...i ten okropny bol piersi, to napewno była ciaza, test w 14 dpo pokazał lekka 2 kreske, gdybym zrobiła na drugi dzien pewnie lepiej byłoby ja widac....no i zawsze cykl mam 26 dni a tu az 30...jak nic ciaza...trudno znow ja straciłam
-
kaarolaa wrote:a ja chyba byłam w ciazy...tylko znow poroniłam...dzisiaj ten mocny bol brzucha z rana ciagnacy az do plecow...gdzie ja mam bezbolesne miesiaczki....byłam przed chwila w łazience i zobaczyłam duzo jakiegos fragmentu, tak jakby jakas błona, napewno to nie był skrzep krwi, bo to nie było czerwone tylko bardziej bezbarwne...i ten okropny bol piersi, to napewno była ciaza, test w 14 dpo pokazał lekka 2 kreske, gdybym zrobiła na drugi dzien pewnie lepiej byłoby ja widac....no i zawsze cykl mam 26 dni a tu az 30...jak nic ciaza...trudno znow ja straciłam
Przykro mi Kochana -
kierzynka wrote:No widać ją
-
kaarolaa wrote:a ja chyba byłam w ciazy...tylko znow poroniłam...dzisiaj ten mocny bol brzucha z rana ciagnacy az do plecow...gdzie ja mam bezbolesne miesiaczki....byłam przed chwila w łazience i zobaczyłam duzo jakiegos fragmentu, tak jakby jakas błona, napewno to nie był skrzep krwi, bo to nie było czerwone tylko bardziej bezbarwne...i ten okropny bol piersi, to napewno była ciaza, test w 14 dpo pokazał lekka 2 kreske, gdybym zrobiła na drugi dzien pewnie lepiej byłoby ja widac....no i zawsze cykl mam 26 dni a tu az 30...jak nic ciaza...trudno znow ja straciłam