Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
GRUDNIOWE TESTERKI
1 - saramago,misiaczk25
1 - ewelina27
2 - inga
3 - Iwka,Dukan23
3 - oliwia85, Eve
4 - verynice
5 - kfeva, Jackie
6 - Paula55,mycha28,
6 - ewcia2337196,
6 - Borgnesse,kada24(1termin)
6 - Anoolka
7 - Celia
8 - kada24
9 - samira,basiulka
10 - dodinka,JustynaS
10 - kierzynka
11 - anna maria,Mili
11 - Anutka
12 - Eweloka84
13 - AnBe
15 - Ewelina23,Skuterek
15 - agatasssss,cleo
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi,MalutkaEve
20 - izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa,Topola
24 - MOI,Magdzialenka
28 - kaarolaa
Witaj Kochana!!kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:chciałabym, ale nie sadze zeby mi sie udało, pewnie jeszcze styczen załapie
kurcze czekam na tel z kliniki, chyba sie nie doczekam...niech ten rok szybciej mija, albo niech oni juz dzwonia i powiedza co i jak...
trzymam kciuki karola aby zadzwonili jeszcze w tym roku nalezy ci sie ze to wszystko!
a ja jakos dziwnie spotkojna jestem w tym cyklu wszystko mam w dupie bedzie co bedzie:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my ten cykl posiwecamy na spontan - wiec nie wiem czy bede testowac w grudniu ale poki co termin @ mam tak jak na spisie
dzis usg nie bylo - wiec nawet nie wiem jak jaja rosna - no nic zobaczymy -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:trzymam kciuki karola aby zadzwonili jeszcze w tym roku nalezy ci sie ze to wszystko!
a ja jakos dziwnie spotkojna jestem w tym cyklu wszystko mam w dupie bedzie co bedzie:)samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki!! glowy do gory!! piersi do przodu!! usmiech na twarzy!! uda sie!! musi sie udac!! wczwsniej czy pozniej uda sie!! trzeba tylko w too wierzyc bardzo mocno a nie przez cale 30 dni wmawiac sobie"eee nic z tego nie bedzie" " nie tym razem " etc. UDA SIE !!! TE 2 SLOWA W GLOWIE CALY CZAS. pozdrawiam wszystkie bardzo goraco
Saramago, samira, olka25, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
_Cleo_ wrote:dziewczynki!! glowy do gory!! piersi do przodu!! usmiech na twarzy!! uda sie!! musi sie udac!! wczwsniej czy pozniej uda sie!! trzeba tylko w too wierzyc bardzo mocno a nie przez cale 30 dni wmawiac sobie"eee nic z tego nie bedzie" " nie tym razem " etc. UDA SIE !!! TE 2 SLOWA W GLOWIE CALY CZAS. pozdrawiam wszystkie bardzo goraco [/
Latwo powiedziec trudniej zrobic komus kto sie stara rok, dwa i dluzej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 15:48
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam moje kochane mnie już możecie wykreślić z testowania 1 grudnia ponieważ( przepraszam za szczerość) przy sprawdzaniu szyjki zauważyłam różowy śluz więc wnioskuje że pier...... ciotka przyjeżdża do mnie niech to wszystko szlak trafi ,trzymam mocno za was kochane żuczki kciukasy pozdrawiam
-
Eve wrote:GRUDNIOWE TESTERKI
1 - saramago,misiaczk25
1 - ewelina27
2 - inga
3 - Iwka,Dukan23
3 - oliwia85, Eve
4 - verynice
5 - kfeva, Jackie
6 - Paula55,mycha28,
6 - ewcia2337196,
6 - Borgnesse,kada24(1termin)
6 - Anoolka
7 - Celia
8 - kada24
9 - samira,basiulka
10 - dodinka,JustynaS
10 - kierzynka
11 - anna maria,Mili
11 - Anutka
12 - Eweloka84
13 - AnBe
15 - Ewelina23,Skuterek
15 - agatasssss,cleo
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi,MalutkaEve
20 - izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa,Topola
24 - MOI,Magdzialenka
28 - kaarolaa
Kochane niebawem zaczynamy testowanie:)
Mialam dzis pobrac progesteron, ale mnie M z samego rana na dlugi spacer po lesie namowil i jutro odwiedze laboratorium:)
Z objawow jak to przed @ od dzis ciezkie piersi, duzo bialego sluzu-wczoraj nawet baaardzo duzo i bol jajnika z kt mialam owu. Nie mierze temp. Zaczne w nastepnym cyklu;)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Witam moje kochane mnie już możecie wykreślić z testowania 1 grudnia ponieważ( przepraszam za szczerość) przy sprawdzaniu szyjki zauważyłam różowy śluz więc wnioskuje że pier...... ciotka przyjeżdża do mnie niech to wszystko szlak trafi ,trzymam mocno za was kochane żuczki kciukasy pozdrawiam
3maj sie kochana:*Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga wrote:3maj sie kochana:*
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Inga wrote:_Cleo_ wrote:dziewczynki!! glowy do gory!! piersi do przodu!! usmiech na twarzy!! uda sie!! musi sie udac!! wczwsniej czy pozniej uda sie!! trzeba tylko w too wierzyc bardzo mocno a nie przez cale 30 dni wmawiac sobie"eee nic z tego nie bedzie" " nie tym razem " etc. UDA SIE !!! TE 2 SLOWA W GLOWIE CALY CZAS. pozdrawiam wszystkie bardzo goraco [/
Latwo powiedziec trudniej zrobic komus kto sie stara rok, dwa i dluzej...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Witam moje kochane mnie już możecie wykreślić z testowania 1 grudnia ponieważ( przepraszam za szczerość) przy sprawdzaniu szyjki zauważyłam różowy śluz więc wnioskuje że pier...... ciotka przyjeżdża do mnie niech to wszystko szlak trafi ,trzymam mocno za was kochane żuczki kciukasy pozdrawiam
Inga lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:Inga to narazie masz sane pozytywne obawy ja nic sluzu troszke ale czuje ciagle jak bym miała mokro myśle ze w środku siedzi sobie
Tyle, ze ja zawsze przed @ mam takie same objawy typowe dla wzrostu progesteronu poza bialym sluzem a w zasadzie jego iloscia. Dzis juz jest tak jak zawsze, czyli niewiele.
Oliwia85 ja tez mysle, ze ukryl sie gdzies w srodku:) ponoc sluz w drugiej fazie moze byc rozny tak samo jego ilosc. U jednej mniej u drugiej wiecej.
-
nick nieaktualny