Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W każdym dniu/tygodniu/miesiącu ma być wysp zielonych kropeczek dla każdej z nas tutaj jest to tak ważna kwestia, każda z nas pragnie zostać mamą, dlatego życzę nam aby małe serduszko biło przez 9 miesięcy pod naszym serduchem.
samira, Niebieska, Anoolka lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:hej dopisuję się, dzisiaj 16dc byłam w piątek na pierwszym monitoringu, dzisiaj na drugim i jest pęcherzyk 22mm lada dzień ma pęknąć także działamy tempki już nie mierzę bo mnie oszukuje, wg tempki miałam owu kiedy indziej a na usg widać było, że jeszcze kilka dni...
Ja w środę 20.11 (12 dc) też miałam pęcherzyk 22 mm, OF wyznaczył mi owulkę na 24.11 (16 dc), ale ja jestem pewna, na podstawie wielkości pęcherzyka, że owulację miałam w 13 dc (czwartek 21.11) lub w 14 dc (piątek 22.11). W poprzednim cyklu też mi ovu źle owulkę wyznaczyło - na 16 dc, chociaż w 14 dc już byłam po owulacji (USG). Nie mam zaufania do systemu ovu w tej kwestii Sama sobie wyznaczyłam termin owulacji na wykresiesamira, eunika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:hej dopisuję się, dzisiaj 16dc byłam w piątek na pierwszym monitoringu, dzisiaj na drugim i jest pęcherzyk 22mm lada dzień ma pęknąć także działamy tempki już nie mierzę bo mnie oszukuje, wg tempki miałam owu kiedy indziej a na usg widać było, że jeszcze kilka dni...
Dziewczyny program tak naprawdę oddziela tylko fazę niższych temperatur od wyższych, a tak naprawdę owulka może być do trzech dni przed skokiem temperatury jak i do trzech posamira, eunika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Dziewuszki zaczynam dostawać jakiegoś pierdolca.... czuję co chwilę ze robi się mokro.. i biegam jak głupia do łazienki sprawdzać w obawie przed plamieniami kuźwa czy ja już na głowę dostaję??
-
karmelek wrote:ja przez ostatnie trzy dni miałam to samo co sekunde latałam i sprawdzałam co się dzieje... niestety u mnie nie skończyło sie tak jak chciałam.. ale za to na koniec grudnia będzie pozytyw!!
-
AnBe wrote:Dziewuszki zaczynam dostawać jakiegoś pierdolca.... czuję co chwilę ze robi się mokro.. i biegam jak głupia do łazienki sprawdzać w obawie przed plamieniami kuźwa czy ja już na głowę dostaję??
Nie jesteś sama. Ja ok. tydzień po owulce latam do łazienki i sprawdzam czy aby plamienie implementacyjne się nie pojawiło a kilka dni później prześwietlanie majtek pod kątem zbliżającej się @ -
kfeva wrote:Nie jesteś sama. Ja ok. tydzień po owulce latam do łazienki i sprawdzam czy aby plamienie implementacyjne się nie pojawiło a kilka dni później prześwietlanie majtek pod kątem zbliżającej się @
kaarolaa, katia123 lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Prześwietlanie majtek... skąd ja to znam!!! Ostatnio pomyślałam, że do toalety zabierać lupę Ehhh wyobrażacie to sobie??? Inspektor Gadżet w poszukiwaniu oznak ciąży lub małpy hahahahaha
LOL
Ja to specjalnie białe majtki zakładam, żeby wszystko dobrze było widać
Masakra, dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama
Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:jakas handra mnie dopadla
Mnie dzis tez..mialam taka nadzieje ze sie udalo..a tu zonk..ciotka zawitala :'( ja juz wogole tych tempek nie rozumie! Dlaczego u mnie tak ladnie sie utrzymuje..nawetdzis w dzien okresu 37.00 mialam :'( ZALAMKA!!!