Grudniowe mamusie 2013 :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyWitajcie kochane 

Dzisiaj w pracy mialam taka zgage ze masakra az mnie mdlilo przez nia masakra az mnie mdlilo przez nia 
 A o bolu podbrzusza mi nie gadajcie nawet 
 Od kilku dni boli mnie podbrusze i latam do kibelka czy nie dostalam wczesnej @ bo juz sie zdarzaly wczesniejsze takie @ z zaskoczenia.
 Piersi juz bola pare dni wiec nadchodzi napewno WIEEELKIMI KROKAMI 

ZAFASOLKOWANYM WIELKIE GRATULACJEEEE !!!!!
- 

Dzieki - bo wlasnie nie wiem bo ta testowa jest pol ciemna a pol jasniejsza i wyszła dopieor po okolo 10 min ... a ostatnio jak robilam to wyszła odrazu gruba krechamalutka1989571 wrote:Ania_84 tak jest pozytywny basiulkaa_89 lubi tę wiadomość basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
- 

Ja nieraz mam tez mam tydzien przedMagdzialenka wrote:Dziewczyny ile dni przed owu pojawia się płodny śluz? Bo u mnie pierwszy raz taki, a do owulacji tydzień prawie  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ania_84 wrote:Ja nieraz mam tez mam tydzien przed 
 Ja też U mnie szybko pojawia się płodny śluz i mam go co najmniej przez tydzień. W ogóle z czego jak z czego, ale z mojego płodnego śluzu jestem bardzo zadowolona, ginekolog też go chwali U mnie szybko pojawia się płodny śluz i mam go co najmniej przez tydzień. W ogóle z czego jak z czego, ale z mojego płodnego śluzu jestem bardzo zadowolona, ginekolog też go chwali   Ania_84 lubi tę wiadomość Ania_84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyEWIDENTNIE BARDZO POZYTYWNY TEST OWU ,NAWET TESTOWA MOCNIEJSZA OD KONTROLNEJAnia_84 wrote: to działaj szczególnie dziś ,jutro,pojutrze !! to działaj szczególnie dziś ,jutro,pojutrze !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:46  Ania_84 lubi tę wiadomość Ania_84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnytez bym cgciała miec taki sluz, a u mnie on wcale nie wystepuje...brałam juz wiesiołek, siemie lniane, pije duzo wody i nadal nic mi nie pomaga...kfeva wrote:Ja też U mnie szybko pojawia się płodny śluz i mam go co najmniej przez tydzień. W ogóle z czego jak z czego, ale z mojego płodnego śluzu jestem bardzo zadowolona, ginekolog też go chwali U mnie szybko pojawia się płodny śluz i mam go co najmniej przez tydzień. W ogóle z czego jak z czego, ale z mojego płodnego śluzu jestem bardzo zadowolona, ginekolog też go chwali 
- 

Aktualizacja 

TESTERKI GRUDNIOWE:
 1 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Kajoni , Layla , Layla 
 2 - inga, karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , Misia1980 , MMA , MMA 
 3 - Iwka, Dukan23, Eve (-), ewelina25
 4 - Ania1986, Panicznaaaa
 5 - kfeva, Jackie
 6 - Paula55 ,mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, kada24, Anoolka
 7 - Celia, AnBe, AIIII,
 8 - samira,kada24, verynice
 9 - basiulka
 10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
 11 - anna maria, Mili, Anutka
 12 - Eweloka84
 15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo
 16 - Ania_84
 17 - madzianka
 19 - blue00
 20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
 21 - olka25
 23 - Klif
 24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
 25 - misiaczk25, olka30
 26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82, rumburak
 28 - Nusia1989,
 29 - oliwia1985
 30 - karmelek
 31 - justysia90, stardust87, ewelina27 Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość 

- 
                        nick nieaktualny
- 

hej dopisuję się, dzisiaj 16dc byłam w piątek na pierwszym monitoringu, dzisiaj na drugim i jest pęcherzyk 22mm lada dzień ma pęknąć także działamy tempki już nie mierzę bo mnie oszukuje, wg tempki miałam owu kiedy indziej a na usg widać było, że jeszcze kilka dni... tempki już nie mierzę bo mnie oszukuje, wg tempki miałam owu kiedy indziej a na usg widać było, że jeszcze kilka dni...

w następnym cyklu będzie dobrze
 w następnym cyklu będzie dobrze 
 35odc.
 35odc.