Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina25 wrote:Mnie dzis tez..mialam taka nadzieje ze sie udalo..a tu zonk..ciotka zawitala :'( ja juz wogole tych tempek nie rozumie! Dlaczego u mnie tak ladnie sie utrzymuje..nawetdzis w dzien okresu 37.00 mialam :'( ZALAMKA!!!
A może to nie @?
http://ponton.org.pl/pl/strona/czy-mozna-byc-w-ciazy-i-miec-okresLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ewcia2337196 wrote:a kiedy masz kochana dostać @ ?
Chyba jutro zatestuje jednak.To będzie 13dpo oby coś wyszło jeśli nic a @ dalej nie będzie 5grudnia powtórze testZałamana... -
Panicznaaaa wrote:Podobno jutro tylko dziwi mnie,bo ja miałam cykl 26 dniowy i zawszze jak liczyłam to od dnia krwawienia i w tym momencie wychodziło by,że dzisiaj mam termin @ a ovufriend liczy od drugiego dnia i wyznaczył termin na jutro.
Chyba jutro zatestuje jednak.To będzie 13dpo oby coś wyszło jeśli nic a @ dalej nie będzie 5grudnia powtórze test -
Panicznaaaa wrote:Podobno jutro tylko dziwi mnie,bo ja miałam cykl 26 dniowy i zawszze jak liczyłam to od dnia krwawienia i w tym momencie wychodziło by,że dzisiaj mam termin @ a ovufriend liczy od drugiego dnia i wyznaczył termin na jutro.
Chyba jutro zatestuje jednak.To będzie 13dpo oby coś wyszło jeśli nic a @ dalej nie będzie 5grudnia powtórze test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanicznaaaa wrote:W aptece babka dała mi Pre-test płytkowy czułość 25 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny