Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:to mozecie tam zaznaczyc przy mnie..
-
Aktualizacja
TESTERKI GRUDNIOWE:
1 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
2 - inga, karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA
3 - kada24 ,Iwka, Dukan23, Eve (-), ewelina25
4 - Ania1986, Panicznaaaa
5 - kfeva, Jackie
6 - Paula55 ,mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka
7 - Celia, AnBe, AIIII,
8 - samira,kada24, verynice
9 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82, rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek
31 - justysia90, stardust87, ewelina27stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kfeva wrote:Ja też zazdroszczę
Ja krótko się staram, ale tak się zdążyłam przyzwyczaić do widoku jednej kreski, że II wydają mi się czymś kompletnie nierealnym.
Ale co tam! Na koniec grudnia muszą być jakieś ! Mam nadzieję, że jedno przy mnie też się znajdzie -
stardust87 wrote:U mnie też. Krótko, bo od maja, z przerwą na nierozwiniętą ciążę. Ale też już nie wierzę, że coś będzie z tych starań. Chociaż nie mam co narzekać, bo niektóre dziewczyny są tu kilkanaście, kilkadziesiąt cykli..
Ale co tam! Na koniec grudnia muszą być jakieś ! Mam nadzieję, że jedno przy mnie też się znajdzie
Ja cały czas wierzę, ale właśnie jakieś takie nierealne mi się to wydaje, takie... dziwne, patrzę na II innych dziewczyn i nie potrafię sobie wyobrazić, że też kiedyś ujrzę taki widok. -
U mnie są to pierwsze starania w sumie.Myślałam,że zaskoczy nas piękny prezent a tu nici no ale jeszcze nie wszystko stracone chyba.W końcu wczoraj @ nie pojawił się ,dziś termin według ovu.Jeśli się nie pojawi zatestuje może w czwartek.Załamana...
-
kfeva wrote:Ja cały czas wierzę, ale właśnie jakieś takie nierealne mi się to wydaje, takie... dziwne, patrzę na II innych dziewczyn i nie potrafię sobie wyobrazić, że też kiedyś ujrzę taki widok.