Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy
tak lekarz mówi że mogę się przygotować na ciążę mnogą ponieważ pod pęcherzykiem jest zarys jak by drugiego ale wszystko przed nami. Kolejna wizyta 4 stycznia,nie dostałam karty ciąży jeszcze bo nie wiadomo czy pojedyncza czy mnoga.jestem trochę przerażona.
Wysyłam wam fasoleczke albo i dwie hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca75a2b2500.jpgmadziorek86, patuniek86, Arashe, Lami, speakyourmind93, Ola31, Beti82, przedszkolanka:), Nona, RudaAnna, moyeu, OlivkowaMama, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
U mnie temperatura w dół, więc nici z urodzinowego testowania..idę poboksować w worek, musze emocje gdzieś wyrzucić.
Bum, cudny widok! gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:56
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga_89 - wszystkiego najlepszego! Ja świętowałam wczoraj Też miałam zaplanowane testowanie na urodziny, ale owulacja się przesunęła i nici z tego. Życzę Ci, żeby jednak ta temperatura nie zwiastowała @!
Bum - ale super! Miałabyś podwójne szczęście -
Bum23 wrote:Jesteśmy
tak lekarz mówi że mogę się przygotować na ciążę mnogą ponieważ pod pęcherzykiem jest zarys jak by drugiego ale wszystko przed nami. Kolejna wizyta 4 stycznia,nie dostałam karty ciąży jeszcze bo nie wiadomo czy pojedyncza czy mnoga.jestem trochę przerażona.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca75a2b2500.jpg
Ale super!!! Zdrówka Bum! -
Nikodemka wrote:Olga_89 - wszystkiego najlepszego! Ja świętowałam wczoraj Też miałam zaplanowane testowanie na urodziny, ale owulacja się przesunęła i nici z tego. Życzę Ci, żeby jednak ta temperatura nie zwiastowała @!
Bum - ale super! Miałabyś podwójne szczęście
Nikodemko, i dla Ciebie urodzinkowo WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! Bolących cycków, mdłości i upragnionych dwóch kreseczek -
Oleczka94 wrote:Mam wyniki. Kretyni zapodziali gdzies moj wynik progesteronu, nooo poprostu....
Tsh 1,170 mIU/L
Ft4 18,9 pmol/L przedzial od 12,4 do 20,4.
To bylo robione jak jeszcze mialam bete w organizmie. Jest okej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:18
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Dziewczyny a czy tsh nie jest za niskie? A ft4 za wysokie? Przeliczalam na % i wychodzi ponad 80%.?
z tego co wiem to ft4 najlepiej jak jest przy górnej granicy a tsh ok 1-1,5 dla staraczek
Dziewczyny gratuluję Wam dwóch kresek:) Bum cudowny widok -
Test owu dzis juz neg. Tylko wczoraj byl mega + i wydaje mi sie ze wczoraj byla owu. Dzis jeszcze i koniec.
Od dzis wieczora wlacze na wlasna reke Acard i od jutra na wszelki wypadek wezme Duphaston. Dzis jeszcze dam Dupkowi spokoj.Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:gmeram patyczkiem i nie jest idealna biel. Taka szara biel, ale nie kawa z mlekiem, jeszcze sie nie rozkreca, u mnie dzien przed @ sluz sie zmienia na inny kolor coraz bardzij przechodzi w bladyróż i potem jutro juz poleci brązem...
U Was sluz do konca bialy i nagle krew? Czy bialy, bezowy/blady roz brązik i potem krew? sorry
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Ola31 wrote:z tego co wiem to ft4 najlepiej jak jest przy górnej granicy a tsh ok 1-1,5 dla staraczek
Dziewczyny gratuluję Wam dwóch kresek:) Bum cudowny widok10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Aha gdzies slyszalam ze ponoc ft4 i ft3 lepiej jak sa w polowie, tj. ok. 50%. Kurde...
Nie wiem skąd takie informacje, ale ft4 im wyżej tym lepiej02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Bum23 wrote:Jesteśmy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca75a2b2500.jpg -
XxMoniaXx wrote:Test owu dzis juz neg. Tylko wczoraj byl mega + i wydaje mi sie ze wczoraj byla owu. Dzis jeszcze i koniec.
Od dzis wieczora wlacze na wlasna reke Acard i od jutra na wszelki wypadek wezme Duphaston. Dzis jeszcze dam Dupkowi spokoj.
Piąteczka! U mnie już negatyw na 100%. Podejrzewam, że owu była 18.12 ewentualnie wczoraj, wiec 7dpo tez wypada w Święta, tak jak u Ciebie
W takim razie czeka Nas wspólne testowanko!przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny