Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eh nie ma co mi jeszcze gratulować bo to malutka beta.Chyba bardziej niż dzisiejszego wyniku boje się tego co jutro zrobie.A powiedzcie dziewczyny ,które bete robily jak to jest...Wczoraj jak poszlam do diagnostyki mowie ,ze chce beta hcg a babka do mnie czy jestem w ciąży? Mowie ,ze nie wiem ,ze wlasnie bym chciała sprawdzić a ona ,ze jak 1 raz to się robi hcg samo.Teraz jak jutro pojde to mam już robic beta hcg??
-
Beti82 wrote:Eh nie ma co mi jeszcze gratulować bo to malutka beta.Chyba bardziej niż dzisiejszego wyniku boje się tego co jutro zrobie.A powiedzcie dziewczyny ,które bete robily jak to jest...Wczoraj jak poszlam do diagnostyki mowie ,ze chce beta hcg a babka do mnie czy jestem w ciąży? Mowie ,ze nie wiem ,ze wlasnie bym chciała sprawdzić a ona ,ze jak 1 raz to się robi hcg samo.Teraz jak jutro pojde to mam już robic beta hcg??
zrób to samo badanie w tym samym labie
tylko tak wiarygodnie sprawdzisz przyrost
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Szczęściara wrote:Beti kochana gratuluję Ci. Rób beta hcg jest bardziej czulsza niż samo hcg. Nie zamartwiaj się będzie dobrze.
-
Beti82 wrote:Czyli,ze jakbym.zrobila teraz beta hcg to moze bym.wiekszy wynik miala? Ale se wkrecam hehe
kochana wysokość hcg nie ma dużego znaczenia. liczy się przyrost02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:kochana wysokość hcg nie ma dużego znaczenia. liczy się przyrost
-
Beti82 wrote:No.wiem wiem ale wolalabym.przyrost ze 110.a nie 10 heh
Uroki wczesnego testowania
powtórz to samo badanie, bo inaczej nie będziesz w stanie określić przyrostu02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Ech, znów jakieś cienie i kreska wyraźna na 3 Bobotestach, ale po czasie. Jak nie będzie z tego ciąży, to więcej nie zrobię tych testów, chyba, że będę miała kreskę najpierw na innym teście. Kilka miesięcy temu też miałam kreski po czasie na Bobo i do dziś nie wiem, czy byla cb czy tak sobie te kreski wychodzą po czasie.
-
rzepakowepole wrote:Ech, znów jakieś cienie i kreska wyraźna na 3 Bobotestach, ale po czasie. Jak nie będzie z tego ciąży, to więcej nie zrobię tych testów, chyba, że będę miała kreskę najpierw na innym teście. Kilka miesięcy temu też miałam kreski po czasie na Bobo i do dziś nie wiem, czy byla cb czy tak sobie te kreski wychodzą po czasie.
Slyszalam ze bobotesty lubia pokazywać cienie. Wiec ja je omijam szerokim łukiem
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Uroki wczesnego testowania
powtórz to samo badanie, bo inaczej nie będziesz w stanie określić przyrostuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 15:59