Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beti, zapomniałam od razu napisać.
Lepiej robić od razu beta hcg - do jest jedna z dwóch podjednostek tego białka.
To badanie jest bardziej czułe. Jeśli pierwsze badanie robiłaś właśnie bete, drugie też takie samo zrób. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie ten przyrost był zdecydowanie lepszy niż u mnie -
Nona wrote:Nie zabezpieczamy się chyba od czerwca, starania takie konkret od września. Wg męża dopiero 4 cykl... Wszyscy lekarze mówią że spoko wszystko ok.
Co zbadać na początku po pół roku starań?
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Coś bym zbadała albo suple.
Kurde prog I prolaktyne mam dobrą a czuje ze bym zaszła z dupkiem I bromkiem... Jak ostatnio.
Nasienie, potem drożnośćNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona w sumie nie staracie się długo. Pewnie w końcu zaskoczy. I nie nie mówi mi się tego łatwo u mnie leci podobny czas - od lipca , no może sierpnia i też wyniki hormonów super, owu jest, nasienie spoko a człowiek to sobie wkręca że coś musi być nie tak.
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja stresuje się jutrzejszym lekarzem.
Doskonale wiem co będzie, ale ciężko pozbywać się złudzeń :p
Dobrze, ze przed mam paznokcie :pprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Meggs wrote:Nona w sumie nie staracie się długo. Pewnie w końcu zaskoczy. I nie nie mówi mi się tego łatwo u mnie leci podobny czas - od lipca , no może sierpnia i też wyniki hormonów super, owu jest, nasienie spoko a człowiek to sobie wkręca że coś musi być nie tak.
U mnie tez od lipca leciNona, Meggs lubią tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Beti, mi też pielęgniarka zrobiła zamiast bety zwykle hcg. Za 2 dni zrobiłam betę i przyrost był taki jaki powinien dla bety hcg. Dla pewności zrobiłam jeszcze raz za 2 dni betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 17:56
Beti82 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Beti, zapomniałam od razu napisać.
Lepiej robić od razu beta hcg - do jest jedna z dwóch podjednostek tego białka.
To badanie jest bardziej czułe. Jeśli pierwsze badanie robiłaś właśnie bete, drugie też takie samo zrób. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie ten przyrost był zdecydowanie lepszy niż u mnie -
Dobra dziewczyny wiem ,ze mecze ale ostatnie pytanie.W jakich jednostkach macie podane wyniki beta hcg?
-
Anhydra wrote:Beti trzeba było nie słuchać tych głupich bab z labu i zrobić beta hcg...bo teraz to trudno będzie wnioskować o przyrosnie. ..nie wiem jaka jest granica błędu pomiędzy beta a hcg total- na wynikach badań masz podany zakres total hcg dla ciąży?
kobiety nie bedace w ciąży <=1
Ciąża-
3 tydz-5,8-71,2
4 tydzień-9,5-750
reszta nie pisze bo nie ma sensu heh
Kurde zla jestem normalnie.Wkurza mnie to ,ze babka się wtraca.Skoro przyszłam i mowie ,ze chce beta hcg to po co komentuje.Ja jej się o zdanie nie pytałam hehe
No bo gdzies na stronie teraz wyczytałam,ze hcg w jednostkach mIU a beta hcg w ng .Tylko jak tWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 18:12
-
Lami wrote:Beti, grunt, że jest hcg i jest ciąża. Mi zamiast progesteronu zrobiły cholesterol Zrób może betę, potraktuj jako pierwszą i zrób po kolejnych 48 h.
Dobra chyba zrobie 2 te bety hcg i beta hcg .Moje nerwy nie sa warte wydania tej kasyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 18:17
-
Lami wrote:No to może inne laboratorium? Zrobić jutro i w niedzielę. Tak żebyś wyniki miała w ten sam dzień.
-
nick nieaktualny
-
Pimpek chciał przywitac forumowe Ciocie i przesyła 9-cio tygodniowe wiruski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f954c88c928.jpgMeggs, madziorek86, Beti82, przedszkolanka:), sunshine03, patuniek86, Nikodemka, OlivkowaMama, XxMoniaXx, Nona, RudaAnna, gosix, Izaw, Bardotka#, Agagusia, moyeu, Arashe, Ola31, SylwiaLu lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK