Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Mozesz zaczac od zera i zrobic bete 3x co 2gi dzien . zalezy jakie masz nerwy:)
i w pn jest lab nieczynne .Dopiero w czwartek.Wiec musze to co zrobie jutro miec wiarygodne
-
Lami wrote:Albo Beti, jak masz wolne pieniążki to w ramach eksperymentu zrób betę i hcg, będziemy miały porównanie czego wychodzi więcej
Będzie dobrze, nie martw się -
Wieści z frontu:
dzisiejsze badanie bety pozostawia wiele wątpliwości... 18,4(14/15 dpo)
przyrost poniżej normy(11/12 dpo było 11,1)
<wdech i wydech, wdech i wydech>
Myślicie, że to już jakaś oznaka biochemicznej? Czy tak słyszałyście historie, żeby tak niski przyrost jeszcze wystrzelił?
Objawy dokuczają, żadnych plamień nie mam... 32dc a normalnie trwają 29-30...
I tak jestem z siebie dumna, że się jeszcze nie popłakałamNie wiem jakim cudem
-
madziorek86 wrote:Wieści z frontu:
Myślicie, że to już jakaś oznaka biochemicznej? Czy tak słyszałyście historie, żeby tak niski przyrost jeszcze wystrzelił?
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Wieści z frontu:
[/QUOTE
To jest przyrost po 48 h czy bardziej 52? Przy tak małej becie lepiej widać, że nie ma podwojenia, ale gdybyś miała 110 i później 180 to już by to lepiej wyglądało, prawda? Sprawdzałaś na kalkulatorze? -
Lami wrote:Rzepakowepole, też bobotest pokazał mi kreskę po czasie, szarą. Ale dwa allegrowe pokazały mi cień w czasie i też nic z tego nie było. Więc jedyna rada - wiarygodne testy ok 12-14 dc.
Kreski są różowe. Równo 2 lata temu z córką miałam identyczne. Testy 9dpo pokazały baaaardzo jasną, różową kreskę, też po czasie. Trudno nie testować wcześnie, jak się ma takie doświadczenie, że może być widać.) Trzymamch Bobotestów, bo są przez wielu uznawane za najczulsze. Ale jeśli znów nic z tego nie będzie, to żegnam się z nimi na dobre.
-
Nona...
Ja poplakalam sie jak Debski jeszcze byl w szpitalu i walczyl o zycie... Nigdy nie trafilam na takiego lekarza jak on. To byl wielki autorytet i wspanialy czlowiek...((
-
nick nieaktualny
-
Zrobię w sobotę rano jeszcze jedno badanie. Dziewczyny tu z forum
poleciły zrobić równolegle progesteron. Tak zrobię.
Rzepakowepole, to jest przyrost po 72h. Kalkulator na ovu ocenia go "poniżej normy"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c711915b363.jpg -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:No wlasnie nie moge tak.zrobic bo sa swieta
i w pn jest lab nieczynne .Dopiero w czwartek.Wiec musze to co zrobie jutro miec wiarygodne
Beti trzeba było nie słuchać tych głupich bab z labu i zrobić beta hcg...bo teraz to trudno będzie wnioskować o przyrosnie. ..nie wiem jaka jest granica błędu pomiędzy beta a hcg total- na wynikach badań masz podany zakres total hcg dla ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 17:45
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK