Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Mozesz zaczac od zera i zrobic bete 3x co 2gi dzien . zalezy jakie masz nerwy:)
-
Lami wrote:Albo Beti, jak masz wolne pieniążki to w ramach eksperymentu zrób betę i hcg, będziemy miały porównanie czego wychodzi więcej
Będzie dobrze, nie martw się -
Wieści z frontu:
dzisiejsze badanie bety pozostawia wiele wątpliwości... 18,4 (14/15 dpo)
przyrost poniżej normy (11/12 dpo było 11,1)
<wdech i wydech, wdech i wydech>
Myślicie, że to już jakaś oznaka biochemicznej? Czy tak słyszałyście historie, żeby tak niski przyrost jeszcze wystrzelił?
Objawy dokuczają, żadnych plamień nie mam... 32dc a normalnie trwają 29-30...
I tak jestem z siebie dumna, że się jeszcze nie popłakałam Nie wiem jakim cudem
-
madziorek86 wrote:Wieści z frontu:
Myślicie, że to już jakaś oznaka biochemicznej? Czy tak słyszałyście historie, żeby tak niski przyrost jeszcze wystrzelił?
I tak jestem z siebie dumna, że się jeszcze nie popłakałam Nie wiem jakim cudemmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Wieści z frontu:
I tak jestem z siebie dumna, że się jeszcze nie popłakałam Nie wiem jakim cudem [/QUOTE
To jest przyrost po 48 h czy bardziej 52? Przy tak małej becie lepiej widać, że nie ma podwojenia, ale gdybyś miała 110 i później 180 to już by to lepiej wyglądało, prawda? Sprawdzałaś na kalkulatorze? -
Lami wrote:Rzepakowepole, też bobotest pokazał mi kreskę po czasie, szarą. Ale dwa allegrowe pokazały mi cień w czasie i też nic z tego nie było. Więc jedyna rada - wiarygodne testy ok 12-14 dc.
Kreski są różowe. Równo 2 lata temu z córką miałam identyczne. Testy 9dpo pokazały baaaardzo jasną, różową kreskę, też po czasie. Trudno nie testować wcześnie, jak się ma takie doświadczenie, że może być widać. ) Trzymamch Bobotestów, bo są przez wielu uznawane za najczulsze. Ale jeśli znów nic z tego nie będzie, to żegnam się z nimi na dobre. -
Nona...
Ja poplakalam sie jak Debski jeszcze byl w szpitalu i walczyl o zycie... Nigdy nie trafilam na takiego lekarza jak on. To byl wielki autorytet i wspanialy czlowiek... (( -
nick nieaktualny
-
Zrobię w sobotę rano jeszcze jedno badanie. Dziewczyny tu z forum poleciły zrobić równolegle progesteron. Tak zrobię.
Rzepakowepole, to jest przyrost po 72h. Kalkulator na ovu ocenia go "poniżej normy"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c711915b363.jpg -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:No wlasnie nie moge tak.zrobic bo sa swieta i w pn jest lab nieczynne .Dopiero w czwartek.Wiec musze to co zrobie jutro miec wiarygodne
Beti trzeba było nie słuchać tych głupich bab z labu i zrobić beta hcg...bo teraz to trudno będzie wnioskować o przyrosnie. ..nie wiem jaka jest granica błędu pomiędzy beta a hcg total- na wynikach badań masz podany zakres total hcg dla ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 17:45
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK