Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Juusti69 wrote:Dziewczyny pomozcie!! Widzicie cos czy ja tylko oszalalam .??
https://zapodaj.net/385f35d486cdc.jpg.html -
Nona wrote:Meggs to herbatka jest tak, 1 dziennie pijesz?
Ja mam dziś do odbioru w paczkomacie Niepokalanek tabsy że Swansona. Lami ile tego brać?
Wiem ze tabletki bierze się 1 dziennie rano (powyzej 60 kg 2 tabletki).Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami wrote:Kark, kochana, jak u Ciebie?
Ale owu była teraz przez święta, więc nawet czasu na seksik nie było. I owulaki mi się skończyły przed, także nawet na 100% nie wiem kiedy była, bo temp mi tak szaleje:
A Tobie betka widzę pięknie urosła Będziesz jeszcze sprawdzać ? -
Najmlodsza - widac cienie jak nie wiem co! Ja mimo wszystko zrobilabym bete na Twoim miejscu, zeby sie upewnic i moze rozjasnic sobie sytuacje czy warto sugerowac sie poczasiakami w kolejnych cyklach. Na tym pierwszym zdjeciu jest ewidentny cien, chyba test by sie az tak nie pomylil bez powodu
Przedszkolanko - u nas istna epidemia rotawirusa... Wszyscy dookola chorzy. Oby Polci przeszlo jak najszybciej!
Ja przez caly czas robilam Pinki, bo zamawialam je hurtowo z allegro. Zrobie dzis popoludniu jakis inny, tak dla rozrywki, a jutro rano juz na powaznie.
Aleee... wydaje mi sie, ze okres przyjdzie wczesniej Chyba zaynchronizowalam sie z Przedszkolanka. Dzis czuje sie tak jakbym za chwile miala go dostac. Boli mnie brzuch, cycki, krzyz i mam moje charakterystyczne zimne poty, ktore zawsze pojawiaja sie na 1-2 dni przed krwawieniem...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark, no to fajnie, że mąż zmienił zdanie Trzymam mocno kciuki! Po prostu wtedy mieliście chwilę słabości.
Na pewno betę powtórzę. Ale tak się złożyło kiepsko z terminami, że nie jestem w stanie robić co 2 dni. Zrobię dzisiaj popołudniu, a nastepną w środę.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona, bierz inofoliku/inofemu 2 saszetki (identyczny skład), a niepokalanka 1 tabletkę. Teraz chyba ci już nie namiesza ten niepokalanek. Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 10:04
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Meggs ewentualnie dodaj miodu, naturalny miód też dobry na płodność. Ja jem miodek.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi i u Ciebie i u najmłodszej widzę bez żadnego wysiłku
Trzymam kciuki!
Nie wiem gdzie iść do gina i ile przyjdzie mi czekać, bo mojej lekarki w styczniu nie ma. Nie wiem czy się zalapie w takim razie przed 10 tyg, o ile się utrzyma... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny