Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Nadrabiam:
Nona owocnych
Kark bliźniaki wrozycie?
Toonmey kciuki!
Alis ile trwajaa Twoje cykle?
Domi na insta chodź to zobaczysz haha ;p ale forma już spadła, najlepsza byla 1.5 roku po porodzie bo szesciopak miałam prawie ;p
Sylwia powodzenia
Aga faszeruj sie witaminami naturalnymi póki co..
Oleczka kciuki!
Ej, daj insta na priv :p bo cię nie wyczailam :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
przedszkolanka:) wrote:Nadrabiam:
Nona owocnych
Kark bliźniaki wrozycie?
Toonmey kciuki!
Alis ile trwajaa Twoje cykle?
Domi na insta chodź to zobaczysz haha ;p ale forma już spadła, najlepsza byla 1.5 roku po porodzie bo szesciopak miałam prawie ;p
Sylwia powodzenia
Aga faszeruj sie witaminami naturalnymi póki co..
Oleczka kciuki!przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Poka poka insta szesciopak wow, też miałam plan zrobić formę życia, przed ciążą, ale skończyło się na tym, że schudłam 3kg żeby mieć 5z przodu na wadze na dobry start
-
alis132 wrote:Dziewczyny co myślicie , pomóżcie
Dzisiaj 23 dzien cyklu ... 23.10 podany miałam pregnyl 5000 j.m , od 27.10 duphaston 1x1 .
-Progesteron 7,28 ng/ml
-beta-HCG 0,18 mIU/ml
A miałaś USG po podaniu Pregnylu aby skontrolować czy pecherzyki pękły? Ten progesteron to wygląda slabiutko...ale z 2 strony nie mamy pewności czy pomiar jest w momencie piku czyli 7 dpo...bo pekniecie mogło nastąpić do 48h... trudno powiedziec- najlepiej powtórzyć za 48h. Ja po peknieciu 2 pecherzykow miałam progesteron w 12dpo 110ng/ml. Ale to z kolei bardzo bardzo wysoko i chyba niezbyt często spotykane.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Na insta nie mam akurat,mam zwykly plaski hahaha juz po tym jak zepsulam robote teraz juz nie wróce,dopiero po porodzie teraz cwicze bo lubie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Anhydra, ale prog w ng/ml mnoży się razy 3. Czyli ona ma 23.1nmol/l, więc jest ok, owu była. Ja w ciąży z najmłodszą już nie raz pisałam, że miałam 15.3 8dpo
Z tego co kojarzę w ng/ml się nie mnoży. To w nmol się dzieli przez trzy...bo ja mam obecnie 43 ng/ml i mnożac razy 3 to byłby jakis kosmos
nick nieaktualnyPrzedszkolanko ja nie wróżę bliźniaków, to Domi miała kilka dni temu "proroczy" sen ze mną i Monią
Ja po ciąży z synem ćwiczyłam pół roku. Potem miałam 12 kręgów do przestawiania. Teraz po ciąży z synem zaczęłam pływać z kuzynka i już czuje plecy. Aż się boję do kregarza jechać...
Zdrowy styl życia chyba nie jest na moje zdrowie i kieszeń (10min u kregarza 50zl )przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:To coś tu w takim razie oszukują
http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Progesterone.php
To się zgadza ale normy, którymi się posługujemy czyli że po owu powinno być ok 15-17 są w ng/mL. Czyli powinno się mieć proga min ok 45 nmol/mL (razy 3), aby potwierdzić owu
przedszkolanka:) wrote:Natalia niestety- mozemy się katowac ćwiczeniami ale objadając sie przy tym paczkami efektu nie będzie..- sprawdzone!
Oliwkowa i Domi wyslalam Wam zapro
No właśnie słodyczy prawie nie jem, chociaż bardzo lubię I gdzie tu jest sprawiedliwość -
kark wrote:Przedszkolanko ja nie wróżę bliźniaków, to Domi miała kilka dni temu "proroczy" sen ze mną i Monią
Ja po ciąży z synem ćwiczyłam pół roku. Potem miałam 12 kręgów do przestawiania. Teraz po ciąży z synem zaczęłam pływać z kuzynka i już czuje plecy. Aż się boję do kregarza jechać...
Zdrowy styl życia chyba nie jest na moje zdrowie i kieszeń (10min u kregarza 50zl )
Ale ja juz maniaczka,kiedyś typowo fast foodowa dziewczyna :p