Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, pisze ponieważ jak większość z was postanowiłam rozpocząć starania o dzidziusia postaram się jak tylko mogę w skrócie opisać wam moja sytuacje. A wiec przez 12 miesięcy brałam tabletki anty 16.10 byłam u gina i powiedziałam ze chce zajść w ciążę kazał odstawić natychmiast tabletki(w tym op
wzielam 8)i okazało się ze mam mała torbiel krwawienie z odstawienia nie przyszło ale miesiaczka owszem idealnie po 28 dniach(30.10) ale o dziwo trwało 7 dni+3 dni plamienia po dwóch dniach spokoju znowu zaczęłam krwawić nie plamic a krwawić jak przy normalnej @ z tym ze trwało to 4 dni (teoretycznie był to już czas owulacji) a wiec licząc od pierwszego krwawienia kolejna @ powinnam dostać 27.11 niestety nadal nic piersi bolą okropnie brzuch co jakiś czas pobolewa jak na @ śluz biały ale wodnisty ( 100% brak infekcji) temp mierze przez cały ten cykl zazwyczaj koło 36.8 tylko 25.11 35.4 od trzech dni powyżej 37 dziś 37.6 testy negatywne "śpię" cały dzien dziś idę do gina o 21:20 mam wizytę ale jestem ciekawa co myślicie dodam ze beta robiona 29.11 wynosiła <1.2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajmłodsza w końcu nie robiłaś tych wymazów??
Jestem po usg.
Byłam u innego lekarza, bo mój ma termin za tydzień. A z plamieniami i stającą betą bym oszalała.
No i on robi mi usg i mówi, że kurcze źle widać. Po czym pyta, czy miałam cc. Mówię, że tak, nawet 2. Wyjął ten badyl do usg i mówi "no to wszystko jasne". Zrobił mi przez brzuch i było pięknie widać serduszko bijące. Powiedział, że przez to ciąża jest wysoko.
Płakałam całą drogę do domu.Domi_tur, Izaw, Lady_Dior, Nona, Ola31, kark, Szczęściara, Agagusia, madziorek86, Natalia1992, Anhydra, Sasanka5, przedszkolanka:), Wik89, patuniek86, Niezapominajka2, RudaAnna, Dooooorka16, Ewelina92, alex0806, NiespełnionaMama, Multiwitamina, moyeu, k878, XxMoniaXx, OlivkowaMama, smeg, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Najmłodsza w końcu nie robiłaś tych wymazów??
Jestem po usg.
Byłam u innego lekarza, bo mój ma termin za tydzień. A z plamieniami i stającą betą bym oszalała.
No i on robi mi usg i mówi, że kurcze źle widać. Po czym pyta, czy miałam cc. Mówię, że tak, nawet 2. Wyjął ten badyl do usg i mówi "no to wszystko jasne". Zrobił mi przez brzuch i było pięknie widać serduszko bijące. Powiedział, że przez to ciąża jest wysoko.
Płakałam całą drogę do domu.
Matko, poplakalam się! to cudownie! Teraz uważaj na siebie Kochana ❤️❤️❤️ -
Sung wrote:Najmłodsza w końcu nie robiłaś tych wymazów??
Jestem po usg.
Płakałam całą drogę do domu.
Ojacie tyle nerwów, ale na szczęście wspaniała wiadomość, super że wszystko jest w porządku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 17:14
27 lat
9cs -
Sung cudownie Gratuluję :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jola90 wrote:Hej dziewczyny, pisze ponieważ jak większość z was postanowiłam rozpocząć starania o dzidziusia postaram się jak tylko mogę w skrócie opisać wam moja sytuacje. A wiec przez 12 miesięcy brałam tabletki anty 16.10 byłam u gina i powiedziałam ze chce zajść w ciążę kazał odstawić natychmiast tabletki(w tym op
wzielam 8)i okazało się ze mam mała torbiel krwawienie z odstawienia nie przyszło ale miesiaczka owszem idealnie po 28 dniach(30.10) ale o dziwo trwało 7 dni+3 dni plamienia po dwóch dniach spokoju znowu zaczęłam krwawić nie plamic a krwawić jak przy normalnej @ z tym ze trwało to 4 dni (teoretycznie był to już czas owulacji) a wiec licząc od pierwszego krwawienia kolejna @ powinnam dostać 27.11 niestety nadal nic piersi bolą okropnie brzuch co jakiś czas pobolewa jak na @ śluz biały ale wodnisty ( 100% brak infekcji) temp mierze przez cały ten cykl zazwyczaj koło 36.8 tylko 25.11 35.4 od trzech dni powyżej 37 dziś 37.6 testy negatywne "śpię" cały dzien dziś idę do gina o 21:20 mam wizytę ale jestem ciekawa co myślicie dodam ze beta robiona 29.11 wynosiła <1.2[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnySung, to cudownie! I nawet z okazji serduszka jest suwaczek!
Połowa forumowiczek odetchnęła z ulgą A to ciekawe z tym cc, nie wiedzialam, że ma wpływ...
Dziewczyny z ujemnymi betami, jak macie kasę, a @ nie przyjdzie to zawsze można powtórzyć za 2-3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 17:31