Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - ja mam teraz jeden z najintensywniejszych okresów jesli chodzi o pracę, myslalam, ze przez to zapomnę o staraniach, ale nie idzie mi
Myślę nad odstawieniem luteiny w grudniu... Ustaliłysmy z lekarką, że zrobię przerwę w którymś cyklu, żeby sprawdzić jak wygląda wiarygodny progesteron po owulacji. Ale jakoś się boję...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Myślę nad odstawieniem luteiny w grudniu... Ustaliłysmy z lekarką, że zrobię przerwę w którymś cyklu, żeby sprawdzić jak wygląda wiarygodny progesteron po owulacji. Ale jakoś się boję...
To włącz duphaston zamiast lutki. On nie wychodzi w wynikach krwi.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Domi_tur wrote:A ja nie widziałam dzisiaj aktywnej Anhydry. Hop hop!
Aktualnie tak mnie męczą całodzienne mdłości, że nawet weny forumowej brak
Jesteście pewne, że tęsknicie za takim stanem?
Domi jutro masz wizytę? Dobrze kojarzę? Trzymam kciuki za ❤ bijące jak dzwon
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Aktualnie tak mnie męczą całodzienne mdłości, że nawet weny forumowej brak
Na wszelki wypadek mam drugą wizytę prywatnie koło pracy, nikt mi nie zepsuje tego dnia :p
Współczuję mdłości, ja dzisiaj za to jem jak słoń! Właśnie robię zapiekanki :pIzaw, Agagusia, przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Ja widzę ciałko żółte:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 22:33
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Aktualnie tak mnie męczą całodzienne mdłości, że nawet weny forumowej brak
Ja moge sie -za przeproszeniem- zarzygac do nieprzytomnosci, byle tylko znowu poczuc sie mama, pokochac malutkiego kropka i zyc marzeniem o szczesliwym rozwiazaniu.Domi_tur, Anhydra lubią tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:jak to moze byc cialko zolte jesli taki slaby progesterone .Bylam na monitoringu pierwszy raz w zyciu. jeszcze mam pare innych zdjec ale tez zabardz niewiem co tam jest. wyjasni mi gdzie to widac xx
Jesteś pewna że proga robiłaś 7 dpo ? Poza tym progesteron wydzielany jest pulsacyjnue wiec moglas zlapac dolek.
A co do amh to ja mimo mojego wieku mam 4,44 wiec się nie martw na zapas.
Życzę żeby Twoje starania zakończyły się już w grudniu sukcesemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 22:56
-
kalcia64 wrote:jak to moze byc cialko zolte jesli taki slaby progesterone .Bylam na monitoringu pierwszy raz w zyciu. jeszcze mam pare innych zdjec ale tez zabardz niewiem co tam jest. wyjasni mi gdzie to widac xx
Kalcia, mówiłaś że Ty w UK jesteś, i doczytałam na zagranicznych stronach że potwierdzona owulacja jest jak progesteron był 3ng/ml lub więcej, więc do tego usg masz dodatkowe potwierdzenie że była, jest napisane też że powinno być conajmniej 10-12 ng/ml żeby zwiększyć szanse w razie ewentualnej ciąży. Więc na pewno będziesz potrzebować jakąś dodatkową suplementacje progesteronem.
(A level greater than 3ng/ml indicates that ovulation has occurred.
In a pregnancy cycle, they should be greater than 10 to 12 ng/ml to have a better chance of a good pregnancy outcome.)27 lat
9cs -
Nikodemko ja właśnie zaczelam ostatnie 2 tyg.pracy przed "urlopem" więc nie ma bata,wieczorami sie odcinam i powiem Ci,że jak mam coś pilnego to faktycznie zapominam i szyje,pruje itp.itd
Kalcia owu pewnie była tylko trzeba będzie polepszyc proga i bedzie git
Another oh pamietam te przyjemności ale to minie,mimo że wiem że łatwo teraz mówic -
nick nieaktualny