Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
a wracajac do badan progesteronu wiekszosc z was zapewne chodzi na krew rano. ja na ogol p.o. 14 godzinie we wtorek nic nie jadlam do badania zeby byc nadczo ale czy tak pozne robione badan moze miec wplyw na wyniki.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
alis132 wrote:hmmm po wykresie niby 12dpo ale monitoring miałam w poniedziałek i potwoerdził 10dni temu ... więc pewno 11 albo 12dpo
alis132 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewczyny czy wy bądźcie szyjkę macicy? Dzisiaj jej nie mogłam znaleźć powędrowała wysoko w górę, zawsze nisko przed okresem a dzisiaj ledwo sięgnęłam.
Do dziewczyn z owulacja 23 i cyklami 30 kiedy testujecie? Przypomniałam sobie że w pierwszej ciąży również owulacja była w okolicach 23-24 i bladzioch słaby widoczny 7 a porządne 2 krechy 12, miesiączka pokazana na 8 grudnia ale to wypada 29dc więc jak się spóźni to test dopiero 11 zrobię .
Piersi nadal bolą to już ponad tydzień i brzuch co raz bardziej muli do tego kłucia w jajniku.
Życzę wam udanych mikołajek.
Agagusia lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
nick nieaktualnyNajgorsze, że mąż z rana zaczął rozmowę po co nam to. Że niby obiecał, że spróbujemy, ale on ma już dość, bo jemu 3ka wystarczy, że on jest spełniony itd.... Nie wiem czy wogóle będzie 5cs, jak nie zmieni zdania pewnie nie, bo nie chce go do niczego zmuszać.
-
kalcia64 wrote:moze spadek implantacyjny. za pare dni sie okarze. zawsze trzeba miec nadzieje. a ile juz probujesz
Już trochę jestem też po poronieniu...poroniłam we wrześniu
teraz byłam pierwszy cykl na clo + pregnyl + duphaston dziś wieczorem ostatnia tabletka i niewiem co zrobić bo progesteron mam niski baardzo -
nick nieaktualny
-
BumBum23 wrote:Hej dziewczyny czy wy bądźcie szyjkę macicy? Dzisiaj jej nie mogłam znaleźć powędrowała wysoko w górę, zawsze nisko przed okresem a dzisiaj ledwo sięgnęłam.
Do dziewczyn z owulacja 23 i cyklami 30 kiedy testujecie? Przypomniałam sobie że w pierwszej ciąży również owulacja była w okolicach 23-24 i bladzioch słaby widoczny 7 a porządne 2 krechy 12, miesiączka pokazana na 8 grudnia ale to wypada 29dc więc jak się spóźni to test dopiero 11 zrobię .
Piersi nadal bolą to już ponad tydzień i brzuch co raz bardziej muli do tego kłucia w jajniku.
Życzę wam udanych mikołajek.
Ja przy owulacji 24-26.11 - niewiem kiedy bylam na becie 03.12 - 0,18 i 04.12 - <0,1 czyli 4 grudnia pregnyl już spadł ((((((((((((( temperatura niezadawalajaca :< -
Kark moze przemyślał i go to przeroslo,poprzednie ciążę też były starania czy takie złote sttzaly?
M nadzieję że się wszczepiło i dlatego do góry poleciała, też miałam nisko w pierwszej ale pamiętam że był incydent że była wysoko któregoś razu przed miesiączką cóż czekam dalej.
Alis to była w takim razie biochemiczna ciaza, tak się martwię trochę bo ja to 1 zrobiłam i było ledwo druga kreska,teraz się uparłam i będę cierpliwa do poniedziałku lub wtorkuCórka 2015 -
BumBum23 wrote:Kark moze przemyślał i go to przeroslo,poprzednie ciążę też były starania czy takie złote sttzaly?
M nadzieję że się wszczepiło i dlatego do góry poleciała, też miałam nisko w pierwszej ale pamiętam że był incydent że była wysoko któregoś razu przed miesiączką cóż czekam dalej.
Alis to była w takim razie biochemiczna ciaza, tak się martwię trochę bo ja to 1 zrobiłam i było ledwo druga kreska,teraz się uparłam i będę cierpliwa do poniedziałku lub wtorku
biochemiczna we wrześniu? -
Nikodemko zapomniałam dopisac- odstaw lutke w tym cyklu,jak luz to luz bo pozniej tego nie zrobisz albo zamień na dupka.
Hej;)
Moje dziecie odkrylo pierwszy prezent (od nas,pozniej dziadki i chrzestna jeszcze). Radość od rana
I ja chyba bylam grzeczna bo i mi do skarbonki "na zus" cos wpadlo
Przykro mi z negatywnymi testami..
Kark może mąż pod wpływem chwili tak powiedział?
Kalcia moze i godzina miala znaczenie bo mówią ze najlepiej rano na czczo.
U mnie 7dc,lecze infekcje tą niedoleczona. Za moment starania,test owu dzisiaj wiadomo :pIzaw lubi tę wiadomość
-
url=https://naforum.zapodaj.net/09d086cec068.png.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09d086cec068.png[/url]
Tak wyglądają wahania progesteronu. Najwyższy byłby ok 6 rano.
Kark, może to jakiś impuls, widzi, że jest ci przykro z powodu niepowodzeń i chce cię jakoś uchronić przed tym. Trzymam kciuki, żebyście doszli do.porozumienia.
Nikodemko, tak miło cię zobaczyć! Ja dzisiaj 8dc, więc się w trójkę z Przedszkolanką wyrownałyśmy cyklami.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
alis132 wrote:Ja przy owulacji 24-26.11 - niewiem kiedy bylam na becie 03.12 - 0,18 i 04.12 - <0,1 czyli 4 grudnia pregnyl już spadł ((((((((((((( temperatura niezadawalajaca :<Córka 2015
-
Przedszkolanko - nie mam recepty na dupka, a na wizyte sie w tym miesiacu nie wybieram (tez odkladam na ZUS ), wiec raczej zrobie tak, jak mowisz i bedzie miesiac przerwy. Tym bardziej, ze bez monitoringu i mierzenia tempki nie bede miala pewnosci kiedy dokladnie jest owulacja.
Lami - Ciebie rowniez milo widziec! Razem „rzucalysmy” ostatnio forum I obyśmy w trzy zobaczyły kreseczki w grudniu
Ja nie mam pojęcia kiedy dokladnie testuje, ale cos mi sie wydaje, ze bedzie to Sylwester...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość