Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
BumBum23 wrote:Może być później nawet po dniu miesiączki i to nie jest zawsze , moje 2 dni były ale tak że raz na dzień widziałam na wkładce żywej krwi .
To zamknij te oko a otwórz te lepsze hehe szczerze mówiąc jest tak blada ale na pewno lepiej widoczna niż z przed tygodnia jak robiłam zdjęcie to oczko łapało inaczej a jak obejrzałam to ledwo widać na zdjęciu niż w rzeczywistości
Błagam trzymajcie kciuki
Kalcia64 powinnam zrobić w sobotę ale powtórka będzie w poniedziałek
W gorącej wodzie kąpana jestem dzownilam do finału który prowadził pierwszą ciążę i termin dopiero na 4 stycznia ale że tylko chce USG to wzięłam lekarza z terminem na 20 grudnia i ukradłam przy okazji termin na 4 stycznia
kurcze w takim razie nie wiem czy się nie pospieszyłam z tą betą, jeśli np. zagnieżdżenie rzeczywiście miało miejsce wczoraj..myślicie że dziś już może coś pokazać badanie?
I powiem Ci , że za Twoją radą przysłoniłam oko i rzeczywiście z daleka widać bladziznę życzę Ci żeby to była szczęśliwa kreseczka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:53
Domi_tur lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi_tur wrote:Wszystkim bardzo dziękuję ❤️
Dzisiaj mamy 6t+5dPatryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
ja badam. mam ją od dziś bardzo wysoko, zamkniętą i wodnisty śluz. dziś mój 24 dcPatryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Nona wrote:Ruda Anno jak tam wczoraj, udalo sie wszystko, jak wygląda taka inseminacja, kazali lezec po?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 13:32
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Domi_tur wrote:Pół centymetra człowieka i piękne serduszko ❤️❤️❤️❤️ życzę Wam takich prezentów w tym miesiącu!
Domi_tur, NiespełnionaMama, Anhydra, kark, patuniek86, tęczova, madziorek86, Ola31, Agagusia lubią tę wiadomość
-
U mnie brak jakiegokolwiek sluzu... Za to maz poki co nakrecony na starania, od wczoraj juz trzy razy mnie zaskoczyl
Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Peraspera mi pokazywało owulację 23 listopada .
1 grudnia miałam dużo słabszy ślad drugiej kreski no prawie nie widoczny dlatego myślałam że mam schizy , znowu miałam czekać do poniedziałku z testem no ale tknęło mnie bo to ból piersi nie jest taki typowy jak zawsze był przed miesiączką no i te słodkie no kurde nie mogę ja taką co wszystkie zjem które są w domu teraz żadne nie smakuje siedzę na warzywach , wzięłam skitelsa dzisiaj one są kwaśne no mi za słodko było .
Obserwowałam test jak zęby myłam w ciągu 5 minut się pojawiła , zostawiłam go na szafce i widzę że bardziej go odbija bo płytka zmienila kolor.
Na krew nie idę bo nie potrafią mi igły wbić a kłucie to dla mnie stres , powtórka testu w poniedziałek ale ja jestem jakoś tak pewna że się udało , mam powtórkę z pierwszej ciążyCórka 2015 -
BumBum23 wrote:Peraspera mi pokazywało owulację 23 listopada .
1 grudnia miałam dużo słabszy ślad drugiej kreski no prawie nie widoczny dlatego myślałam że mam schizy , znowu miałam czekać do poniedziałku z testem no ale tknęło mnie bo to ból piersi nie jest taki typowy jak zawsze był przed miesiączką no i te słodkie no kurde nie mogę ja taką co wszystkie zjem które są w domu teraz żadne nie smakuje siedzę na warzywach , wzięłam skitelsa dzisiaj one są kwaśne no mi za słodko było .
Obserwowałam test jak zęby myłam w ciągu 5 minut się pojawiła , zostawiłam go na szafce i widzę że bardziej go odbija bo płytka zmienila kolor.
Na krew nie idę bo nie potrafią mi igły wbić a kłucie to dla mnie stres , powtórka testu w poniedziałek ale ja jestem jakoś tak pewna że się udało , mam powtórkę z pierwszej ciąży
Ja miałam podbnie w dniu spodziewanej @ miałam tak mega słabą kreskę że stwierdziłam że wymyślm sobie na drugi dzien kolejny test który pokazał już nieco ciemniejsza kreske, w kolejny dzien zrobiłam nastepny test i krecha była już piekna i czerwona Dziś nasze maleństwo ma prawie 5 cm
Trzymam za Wszystkie mocno kciuki!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jeszcze jedno pytanko
Miałam podwójną owulację.
23.11 podany był pregnyl
26.11 usg potwierdziło pęknięcie 2 pęcherzyów.
Lekarz twierdził ze jeden pękł wcześniej drugi później patrząc na wykres pierwsze pęknięcie mogło być tak jak pokazuje wykres w miniaturce a drugie 2 dni później czyli może być dzisiaj 10dpo - 1 pęcherzka i 12 dpo - 2 pęchetzyka...
Byłam na becie 3.12 , 4.12 --> 0,18 , <0,1
Ten mój wykres jakiś dziwny możliwe że 9dpo i 10dpo czyli mogło być 1 nieudane zagnieżdzenie czyli 03.12 i 04.12? A teraz w 11dpo i 12dpo mogło być 2 zagnieżdzenie? bo te temperatury 2 dni takie same potem spadek i znów dwa dni takie same -
nick nieaktualny