GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikulinka29 wrote:MI niestety też spada temp. a okresu dalej nie mam. Tylko że wczoraj miałam niższą a dzisiaj wyższą. Beznadzieja w ciązy na pewno nie jestem.
No ja też nadal nie mam, pewnie przyjdzie z nienacka bo nie boli mnie na okres tylko jajniki. Zawsze wszystkim pisałam póki okresu nie ma to jest nadzieja, a teraz samej ciężko tą wiare w sobie mieć...
u Ciebie może jednak za szybko ten test może implatacja była 12dc ( taki spadek?)i jeszcze wato powtórzyć za pare dni.
Edziorro super nowina ! gratulujeIkulinka29 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dwóm pierwszym dziewczynom na liście. Ja właśnie odkryłam, że jestem 13. Może ktoś chce się dopisać, bo liczba ta nie ma zbyt pochlebnej opinii w społeczeństwie ;/
Tak czy inaczej, nie obawiam się, bo w Andrzejki wywróżyłam sobie przyszłość i żadna "trzynastka" mi nie przeszkodzi! Na przykład z wosku wyszły mi połączone jajo płodowe i pępowina. Kiedy znajomi obejrzeli to cudo jako cień powiedzieli, że lalka. Co z tego wynika? Dwie rzeczy: będzie ciąża, będzie dziewczyna!!!
A Wy co sobie wywróżyłyście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:wiesiołek się bierze PO owulacji!
Wiesiołek sie bierze przed owulacja. Do owulacji a nie po. Z tego co wiem potem jest szkodliwySzyszka1 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
gucia_k wrote:Dziewczyny...nie wytrzymalam i w poludnie w 12 dpo zrobilam test...blada kreseczka po 10-15 min. Slabiuuutka ale jest. Teraz 19 godzina nie wytrzymalam i zrobilam drugi test innej firmy i negatyw...co myslicie?
Testy robi się z porannego moczu, w dniu spodziewanej miesiączki.
Żadna z nas nie da Ci gwarancji, że test z 12 się nie pomylił, ani że test z 19 mówi prawdę💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
gucia_k wrote:Dziewczyny...nie wytrzymalam i w poludnie w 12 dpo zrobilam test...blada kreseczka po 10-15 min. Slabiuuutka ale jest. Teraz 19 godzina nie wytrzymalam i zrobilam drugi test innej firmy i negatyw...co myslicie?
Na tak wczesnym etapie jak chce sie robić testy to z porannego moczu bo jest największe stężenie. Firma firmie nie równa, na jednym moze wyjść na innym nie a juz w szczególności jak nie robisz rano. Powtórz jutro ale z rana z pierwszego moczu albo najlepiej do laboratorium idź. Bedzie pewniejszy wynik niż z testów popołudniowo -wieczornychhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyterka wrote:Wiesiołek sie bierze przed owulacja. Do owulacji a nie po. Z tego co wiem potem jest szkodliwy
Oj, masz rację już poprawiam.
BTW nie ma mnie na liście testerek ;(
Poproszę o 11 grudnia. W niedzielę powinnam, ale u nas w łazience nie ma ani chwili intymności
Sprawdziłam statystyki od lipca. Przynajmniej 18% zachodzi w ciążę. Rekord (33%) należał do sierpnia. Także, statystyka mówi, że będzie nas więcej -
Ikulinka29 wrote:No to lepiej brać przed owulacją wiesiołka???? Kurcze a dlaczego po owulacji może być szkodliwy???
Bo wiesiołek powoduje mikro skurcze macicy i moze powodować poronienia...MiSia :) lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
A ja całkowicie zapomniałam ze to andrzejki szkoda ze sobie nie powróżyłam ale pewnie jakby cos mi wyszlo to pewnie juz w ogóle bym fiksowała jak jednak sie nie udalo... To moze i lepiej
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie Jutro rano zrobię kolejny test.
A to jest ten z dziś (23 dzien cyklu): https://zapodaj.net/6921dfb27438a.jpg.html
Zobacze jutro czy coś wyjdzie czy jednak dzis mam jakies omamy wzrokowe Ale w podbrzuszu czuje cos tak dziwnego, ze ciezko jest mi to porownac z jakimkolwiek innym dyskomfortem, ktory zdarzalo mi sie czuc dotychczas. Czas pokaze.
W sprawie wiesiołka: potwierdzam, pije sie go w pierwszej polowie cyklu. Rowniez go stosowalam
Gucia.k daj jutro koniecznie znać! Trzymam kciuki! Testujemy rano razem? Jestesmy w podobnym dniu po -
Pigula 91 i Edziorro gratulacje z całego serducha!!! Zaczęłyście miesiąc z przytupem, a jak!
Mi dziś o dziwo tempka skoczyła do góry. W 19dc no, ale to chyba nic, aż tak dziwnego jak mój cykl trwa 31d. Zazwyczaj skok był w 16 dc. Wiecie co jest najśmieszniejsze? Wczoraj rozmawiałam o tym z mężem i on do mnie, że szkoda, że ten cykl jest bez ovu. Mówię mu, że tak, ale „kalendarzykowo” powinnam mieć płodne do 19-20 dc. Niedowierzał, a jak dziś zobaczył wykres to myślałam, że z krzesła spadnę jak zobaczyłam jego minę
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna