GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edziorro pozytyw jak nic w szczęśliwym cylku miałam kreskę jaśniejsza od twojej i uznałam to za pozytyw. Także po cichu gratuluję.
Justyna przykro mi oby świąteczny cykl był dla was szczęśliwyJustynaK90 lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki... Czytam was namiętnie i gratuluję zafasolowanym!!!! Bardzo ładnie rozpoczął się grudzień Justynka ściskam mocno i trzymam kciuki za powodzenie w nowym cyklu może jeszcze końcem grudnia zatestujesz miałam nie wchodzić na forum żeby uspokoić głowę no ale działacie silniej niż narkotyk to nie mogę się tak od o uwolnić od Was ja jak na cykl bez owu mam piękny wykres hehe więc ten tego... Nie ma 100% wyznaczania czy była czy nie jak monitoring...
Tekana, Sung, JustynaK90 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:Hej babeczki... Czytam was namiętnie i gratuluję zafasolowanym!!!! Bardzo ładnie rozpoczął się grudzień Justynka ściskam mocno i trzymam kciuki za powodzenie w nowym cyklu może jeszcze końcem grudnia zatestujesz miałam nie wchodzić na forum żeby uspokoić głowę no ale działacie silniej niż narkotyk to nie mogę się tak od o uwolnić od Was ja jak na cykl bez owu mam piękny wykres hehe więc ten tego... Nie ma 100% wyznaczania czy była czy nie jak monitoring...
KaL wiem cos o tym sama staram sie nie zaglądać a to normalnie uzależniające jest do tego jak serce sie raduje ze sie tak pięknie zaczyna grudzień Justynka masz jeszcze szanse daleko do 31 ja czeka jak na szpilkach staram sobie nie wmawiać objawów ale oczywiście sie nie da... Hmm jakby ten czas do testowania moznaby bylo jakos przeskoczyć no nic jeszcze 2tyg dla mnie ale pewnie nie wytrzymam tyle daje sobie tydzień i pewnie zatestuje zobaczymy czy bede miała silną wole
Ściskam wszystkie czekające cierpliwości dla nasJustynaK90 lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Edziorro wrote:alegzi to miło, że mąż wie co i jak z tymi wykresami i sie tym interesuje Działajcie wiec póki jest szansa Grudzien to przecież magiczny miesąc!
Ja jestem już oczywiście po kolejnym porannym teście. I znów blaaadzioch.
https://zapodaj.net/e7c7d99440b25.jpg.html
Tak bym chciała już powiedziec mężowi a nie chciałabym rzucac słow na wiatr.. Co myslicie? Czy ktorejs z Was po dwoch bladziochach wyszedl jednak pozniej negatywny? Oj gdybym byla w Pl to juz dawno mialabym przy sobie wynik bety, grr
Widzę bladziocha pięknego, niebieskiego Mocno wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze. Trzymaj się i powtórz test za jakiś czas :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 11:30
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
JustynaK90 wrote:No to u mnie już po.. test negatywny i chwila później @
Ehhh a miał być ten szczęśliwy, tak na początku czułam i co?
Nie będzie niespodzianki na święta:(
Ale Wam kochane życzę żeby się udało właśnie TERAZ!
Tulę mocno! :* Kolejny cykl na pewno będzie Twój. Może organizm się zbuntował, bo przed świętami jest za dużo pracy? Trzyma mooocno kciuki za styczeń1cs z CLO
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:KAL, a może świąteczny cud?Akceptacja!
-
JustynaK90 wrote:No to u mnie już po.. test negatywny i chwila później @
Ehhh a miał być ten szczęśliwy, tak na początku czułam i co?
Nie będzie niespodzianki na święta:(
Ale Wam kochane życzę żeby się udało właśnie TERAZ!alegzi, JustynaK90, Kasiulka90, Sung lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Piekny poczatek grudnia. Na prawde serce sie raduje patrzac na te kreseczki. Gratuluje zafasolowanym i dbajcie o siebie dziewczyny, rozpieszczajcie sie. Teraz juz nic innego nie jest wazne.
Ja jestem 8dpo, dobrze ze wyjechalam na weekend do tesciow bo nie mam testow pod reka, a mam takie objawy jak nigdy- pewnie bym zrobila. Wczoraj caly dzien kula mnie lewa strona macicy i spojenie, dzis piersi pelniejsze i swedza jak szalone, ponadto od dwoch dni po przespanej nocy musze sobie zrobic drzemke juz kolo poludnia. Plus sluz kremowy- pierwszy raz taki widze u siebie. Takze domyslacie sie ze fisiowanie pelne, a tak naprawde sobie wkrecam to bo owu byla po stronie poprzedniej ciazy pozamacicznej gdzie moge miec niedrozny jajowod. Takze ja tez czekam na cud, ale wierze w nas wszytkie. Musimy wierzyc:*I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
gucia_k wrote:Zrobione DZIEKUJE
Ale miło się patrzy na Twój wykres Trzymam mocno kciuki Kiedy testujesz?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
JustynaK90 wrote:Dziękuje Wam kochane jesteście, od razu lepiej na serduchu:)
Po takich życzeniach następny raz musi się udać
Jeżeli będzie owu w miare szybko to może na Sylwestra będę testować jeszcze raz:)JustynaK90 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
JustynaK90 wrote:Dziękuje Wam kochane jesteście, od razu lepiej na serduchu:)
Po takich życzeniach następny raz musi się udać
Jeżeli będzie owu w miare szybko to może na Sylwestra będę testować jeszcze raz:)
No i taką postawę się chwali!JustynaK90 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
gucia_k wrote:Na razie sie boje...po wczorajszych dwoch twstach 1 slaaaabioch drugi neg:( ale dzisiaj nie ubralam zadnego biustonosza....wszytskie za male
Zazdroszczę bólu piersi. I nie żartuję. Ja od 3 miesięcy (od samoistnego poronienia) nie mam żadnego bólu, ani w czasie czy po ovu ani przed czy w trakcie @. Nie wiem czy to nie dziwne… W piątek mam wizytę u gin., więc podpytam go o to. Boje się, że moje cykle są bezowulacyjne ostatnimi czasy1cs z CLO
-
Pigula, spojrzałam sobie na Twój wykres. Od 13-19 dc . Wow! Ja się ostatnio naczytałam, ze codziennie nie sprzyja zajściu w ciążę, a tu proszę jaki mam piękny przykład tego, że jednak można
pigula_91 lubi tę wiadomość
1cs z CLO