X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna :(

Ja chyba muszę 8go jednak zatestować :/
    nie wiem po co, bo jestem pewna, że nic z tego.
    Śmieszne, że w tym cyklu temperaturę mam jak drut. Prosta kreska na wykresie. Żadnych skoków.
    Piersi lekko bolą, klasyk.

• madzi2506 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edziorro pozytyw jak nic ;-) w szczęśliwym cylku miałam kreskę jaśniejsza od twojej i uznałam to za pozytyw. Także po cichu gratuluję.

Justyna przykro mi :-( oby świąteczny cykl był dla was szczęśliwy

JustynaK90 lubi tę wiadomość

r7xztyt.png

Aniołek [*] 10tc - 01.2016
    Synek ❤ - 01.2017
    Maj 2018 c. bezzarodkowa
    Niedoczynność tarczycy i lekka IO
  • KAL Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki... Czytam was namiętnie i gratuluję zafasolowanym!!!! Bardzo ładnie rozpoczął się grudzień :) Justynka ściskam mocno i trzymam kciuki za powodzenie w nowym cyklu może jeszcze końcem grudnia zatestujesz :) miałam nie wchodzić na forum żeby uspokoić głowę no ale działacie silniej niż narkotyk to nie mogę się tak od o uwolnić od Was :) ja jak na cykl bez owu mam piękny wykres hehe więc ten tego... Nie ma 100% wyznaczania czy była czy nie jak monitoring...

Tekana, Sung, JustynaK90 lubią tę wiadomość

Akceptacja!
  • Tekana Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Hej babeczki... Czytam was namiętnie i gratuluję zafasolowanym!!!! Bardzo ładnie rozpoczął się grudzień :) Justynka ściskam mocno i trzymam kciuki za powodzenie w nowym cyklu może jeszcze końcem grudnia zatestujesz :) miałam nie wchodzić na forum żeby uspokoić głowę no ale działacie silniej niż narkotyk to nie mogę się tak od o uwolnić od Was :) ja jak na cykl bez owu mam piękny wykres hehe więc ten tego... Nie ma 100% wyznaczania czy była czy nie jak monitoring...

KaL wiem cos o tym sama staram sie nie zaglądać a to normalnie uzależniające jest :D do tego jak serce sie raduje ze sie tak pięknie zaczyna grudzień :D Justynka masz jeszcze szanse :) daleko do 31 :P ja czeka jak na szpilkach staram sobie nie wmawiać objawów ale oczywiście sie nie da... Hmm jakby ten czas do testowania moznaby bylo jakos przeskoczyć :D no nic jeszcze 2tyg dla mnie ale pewnie nie wytrzymam tyle :P daje sobie tydzień :D i pewnie zatestuje :D zobaczymy czy bede miała silną wole :P

Ściskam wszystkie czekające :D cierpliwości dla nas <3

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edziorro wrote:
    alegzi to miło, że mąż wie co i jak z tymi wykresami i sie tym interesuje :) Działajcie wiec póki jest szansa :) Grudzien to przecież magiczny miesąc! :)

Ja jestem już oczywiście po kolejnym porannym teście. I znów blaaadzioch.
    https://zapodaj.net/e7c7d99440b25.jpg.html
    Tak bym chciała już powiedziec mężowi a nie chciałabym rzucac słow na wiatr.. Co myslicie? Czy ktorejs z Was po dwoch bladziochach wyszedl jednak pozniej negatywny? Oj gdybym byla w Pl to juz dawno mialabym przy sobie wynik bety, grr :/

Widzę bladziocha pięknego, niebieskiego :) Mocno wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze. Trzymaj się i powtórz test za jakiś czas :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 11:30

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaK90 wrote:
    No to u mnie już po.. test negatywny i chwila później @
    Ehhh :( a miał być ten szczęśliwy, tak na początku czułam i co?
    Nie będzie niespodzianki na święta:(
    Ale Wam kochane życzę żeby się udało właśnie TERAZ! :)

Tulę mocno! :* Kolejny cykl na pewno będzie Twój. Może organizm się zbuntował, bo przed świętami jest za dużo pracy? :) Trzyma mooocno kciuki za styczeń :)

1cs z CLO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL, a może świąteczny cud?

KAL, JustynaK90 lubią tę wiadomość

• Nikusiia Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten cykl chyba bez owu. Robiłam testy, 2 wyszły słabe więc raczej nie mogę uznać ich za pozytywne... Może na nowy rok :)

#19dc

Nikusiia
  • KAL Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    KAL, a może świąteczny cud?
    Bardzo bym chciała i nawet gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taka myśl ale rozsądek mówi co innego... Najprawdopodobniej styczeń też będzie bezowocny no gin jest na urlopie do 14 grudnia a mówiła by zgłosić się do 4dc na USG i przepisze LAMETTE bo u mnie wysokie LH blokuje wzrost pęcherzyków no a okres powinnam dostać 10 grudnia ona w pracy będzie 15 to i tak dupa i w grudniu znów bez owu pewnie będzie więc ten cykl ostatni raz mierze temp i wywalam termometr... Chyba że się małpiszon spóźni albo zdarzy się cud :)

Akceptacja!
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy mogę do was dołączyć?
    To nasz 13 cs, pierwszy z clo i ovitrelle. Nadziei wielkich nie mam, ale jedli @ nie przyjdzie to będę testować 16.12

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaK90 wrote:
    No to u mnie już po.. test negatywny i chwila później @
    Ehhh :( a miał być ten szczęśliwy, tak na początku czułam i co?
    Nie będzie niespodzianki na święta:(
    Ale Wam kochane życzę żeby się udało właśnie TERAZ! :)
    Statystycznie rzecz biorą dużo małych potomków pojawia się po sylwestrowej nocy no wiec trzymam kciuki dobre jedzonko, towarzystwo wineczkoni kolejny cykl jest wasz a potem zostaną soki tak jak w moim przypadku :) wiruski zostawiam nie wiem czy wiecie, ale ja będę z wami przechodzić tak długo dopóki każdej na fioletowej nie zobaczę wiec jesteście na mnie skazane ;)

alegzi, JustynaK90, Kasiulka90, Sung lubią tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny poczatek grudnia. Na prawde serce sie raduje patrzac na te kreseczki. Gratuluje zafasolowanym i dbajcie o siebie dziewczyny, rozpieszczajcie sie. Teraz juz nic innego nie jest wazne.:)
    Ja jestem 8dpo, dobrze ze wyjechalam na weekend do tesciow bo nie mam testow pod reka, a mam takie objawy jak nigdy- pewnie bym zrobila. Wczoraj caly dzien kula mnie lewa strona macicy i spojenie, dzis piersi pelniejsze i swedza jak szalone, ponadto od dwoch dni po przespanej nocy musze sobie zrobic drzemke juz kolo poludnia. Plus sluz kremowy- pierwszy raz taki widze u siebie. Takze domyslacie sie ze fisiowanie pelne, a tak naprawde sobie wkrecam to bo owu byla po stronie poprzedniej ciazy pozamacicznej gdzie moge miec niedrozny jajowod. Takze ja tez czekam na cud, ale wierze w nas wszytkie. Musimy wierzyc:*

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gucia_k wrote:
    Zrobione DZIEKUJE

Ale miło się patrzy na Twój wykres :) Trzymam mocno kciuki :) Kiedy testujesz?

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie sie boje...po wczorajszych dwoch twstach 1 slaaaabioch drugi neg:( ale dzisiaj nie ubralam zadnego biustonosza....wszytskie za male

• JustynaK90 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Wam kochane jesteście, od razu lepiej na serduchu:)
    Po takich życzeniach następny raz musi się udać <3

Jeżeli będzie owu w miare szybko to może na Sylwestra będę testować jeszcze raz:)

alegzi lubi tę wiadomość

<3
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaK90 wrote:

Jeżeli będzie owu w miare szybko to może na Sylwestra będę testować jeszcze raz:)
    No i pięknie :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaK90 wrote:

No i taką postawę się chwali! :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gucia_k wrote:
    Na razie sie boje...po wczorajszych dwoch twstach 1 slaaaabioch drugi neg:( ale dzisiaj nie ubralam zadnego biustonosza....wszytskie za male

Zazdroszczę bólu piersi. I nie żartuję. Ja od 3 miesięcy (od samoistnego poronienia) nie mam żadnego bólu, ani w czasie czy po ovu ani przed czy w trakcie @. Nie wiem czy to nie dziwne… W piątek mam wizytę u gin., więc podpytam go o to. Boje się, że moje cykle są bezowulacyjne ostatnimi czasy :(

1cs z CLO
  • pigula_91 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Piękna beta. Ile to dpo? Gratuluję <3

Dziękuję <3

12dpo

A ( 02.08.2018)
    F ( 24.03.2020)

Aniołek 8tc ( 28.08.2017)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigula, spojrzałam sobie na Twój wykres. Od 13-19 dc <3. Wow! Ja się ostatnio naczytałam, ze codziennie <3 nie sprzyja zajściu w ciążę, a tu proszę jaki mam piękny przykład tego, że jednak można :)

pigula_91 lubi tę wiadomość

1cs z CLO
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ