GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaK90 wrote:Dziękuje Wam kochane jesteście, od razu lepiej na serduchu:)
Po takich życzeniach następny raz musi się udać
Jeżeli będzie owu w miare szybko to może na Sylwestra będę testować jeszcze raz:)
Zatem zielonego,bezalkoholowego sylwestra!JustynaK90 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
gucia_k wrote:Na razie sie boje...po wczorajszych dwoch twstach 1 slaaaabioch drugi neg:( ale dzisiaj nie ubralam zadnego biustonosza....wszytskie za male
Nie ma lepszego powodu na wymianę bielizny i garderoby niż Fasolka
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnyKAL wrote:Bardzo bym chciała i nawet gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taka myśl ale rozsądek mówi co innego... Najprawdopodobniej styczeń też będzie bezowocny no gin jest na urlopie do 14 grudnia a mówiła by zgłosić się do 4dc na USG i przepisze LAMETTE bo u mnie wysokie LH blokuje wzrost pęcherzyków no a okres powinnam dostać 10 grudnia ona w pracy będzie 15 to i tak dupa i w grudniu znów bez owu pewnie będzie więc ten cykl ostatni raz mierze temp i wywalam termometr... Chyba że się małpiszon spóźni albo zdarzy się cud
A próbowałaś macy i inozytolu? Nie masz pcos?
Mnie już mocno bolą piersi, ale to norma w tym okresie.
Za to nic a nic jajnik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 22:32
-
Sung wrote:A próbowałaś macy i inozytolu? Nie masz pcos?
Mnie już mocno bolą piersi, ale to norma w tym okresie.
Za to nic a nic jajnik.
A mnie boli jajnik od kilku dni,za to nuc a nic nie czuje zmian w piersiach żadnego powiększenia,wrażliwości,żyłek,żadnego wyczulenia węchu (jak to miałam w pierwszej ciąży) zatem czekam 08.12 na @agawera lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:A mnie boli jajnik od kilku dni,za to nuc a nic nie czuje zmian w piersiach żadnego powiększenia,wrażliwości,żyłek,żadnego wyczulenia węchu (jak to miałam w pierwszej ciąży) zatem czekam 08.12 na @
-
nick nieaktualnyagawera wrote:Cześć mam do was nietypowe pytanie czy można jakoś spzrawdzic kiedy się miało okres pękła nam gumka i czuje nie pewność a nie zapisałam ostatniego okresu
Skąd mamy wiedzieć i na jakiej podstawie kiedy mialas okres: D
Zrób test albo czekaj na następny okres jeśli sie martwisz. Nie przywiazujesz wagi do dat więc nie będzie problemem trochę odczekać czasu.
P.s Dziwne pytanie przy dwójce dzieci tak na marginesieedwarda20, Szyszka1, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Skąd mamy wiedzieć i na jakiej podstawie kiedy mialas okres: D
Zrób test albo czekaj na następny okres jeśli sie martwisz. Nie przywiazujesz wagi do dat więc nie będzie problemem trochę odczekać czasu.
P.s Dziwne pytanie przy dwójce dzieci tak na marginesie
Dokładnie to samo mialam napisac!
-
mam dylemat z jednej strony tak fajnie z Wami, że chciałabym się troszkę tutaj rozsiąść, a z drugiej strony - uciec jak najszybciej
Jest zatem tylko jedno wyjście - uciekamy stąd wszystkie na fioletową stronęalegzi, Nikusiia lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnyagawera wrote:Myślałam ze można to jakoś sprawdzić np ginekologicznie
Btw to gumka naprawdę może pęknąć? Chyba z 10lat ich używałam i żadna nigdy nie pękła. No chyba ze przeterminowana była, bo dobrze założona nie ma prawa pęknąć -
NiecierpliwaOna wrote:mam dylemat z jednej strony tak fajnie z Wami, że chciałabym się troszkę tutaj rozsiąść, a z drugiej strony - uciec jak najszybciej
Jest zatem tylko jedno wyjście - uciekamy stąd wszystkie na fioletową stronę
Jestem jak najbardziej na TAK1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Selina wrote:Nie da się. Często gin ma problem określic czy owulacja była a co dopiero kiedy był @ z fusów nikt nie wywróży. Skoro nie pamiętasz, to rób testy albo grzecznie czekaj na @.
Btw to gumka naprawdę może pęknąć? Chyba z 10lat ich używałam i żadna nigdy nie pękła. No chyba ze przeterminowana była, bo dobrze założona nie ma prawa pęknąć
Mnie kilka razy pękla z poprzednimi partnerami. Raz nawet pękla tak, że zostala w środku i musialam jechac na pogotowie ją wyjac, bo byla tak głęboko ;p Za kazdym razem brałam pigulke 72h po.pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Miała być taka miła niedziela,kubek kakao w ręce i rodzinne telewizjowanie. Tymczasem ja ciskam piorunami na oślep. Mężowi się oberwało,bo akurat usta otworzył,dzieciakom też chyba najbezpieczniej będzie się zaszyć z książką i kakaem w sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 15:10
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019