Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy to możliwe żebym w 7dc miała dni plodne? Szyjkę mam wysoko, jest mega miękka i mega otwarta.
Ja już przestałam rozumieć te moje cykle... Jeszcze dzisiaj mam lekkie plamienia po @ więc wogole nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Jak wrócę z pracy to robię test ovu jeszcze z ciekawości. -
Pszczolka36l wrote:Właśnie dostałam @... Następne testowanie 30 grudzień.
Przykro mi ☹️😘 u mnie 2dc 😑
Razem testujemy 30. 12 niech więc nam dopisze podwójne szczęście 🍀🍀Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
bella88 wrote:Dziewczyny czy to możliwe żebym w 7dc miała dni plodne? Szyjkę mam wysoko, jest mega miękka i mega otwarta.
Ja już przestałam rozumieć te moje cykle... Jeszcze dzisiaj mam lekkie plamienia po @ więc wogole nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Jak wrócę z pracy to robię test ovu jeszcze z ciekawości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 20:17
bella88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Witam,
U mnie dzisiaj @. Czyli zaczynam nowy cykl i wracam do starań. Wg flo owulacja wypada mi 16 grudnia. A mąż wraca 20 na dwa tygodnie.
Mam ciuchutką nadzieje, że uda mu się przyjechać może tydzień wcześniej lub zostanie na dłuższy urlop ☺️
Ja osobiście nigdy nie mierzyłam temperatury, ani nie badałam szyjki. Wolę po prostu często a nuż się uda ☺️Zatem wracam z 💪 i wielką nadzieja na nasze upragnione maleństwo.
Choć jestem świadoma, że zegar tyka... w 2020 ja 31 lat, mąż 32... kredyt na głowie, dobra praca, swoje gniazdko... tylko tej malutkiej istotki brakuje. 😍 Trzymam za wszystkie Staraczki mocno kciuki ✊✊✊ udanych i wolnych serduszkowań.bella88, Ignissa, boo123 lubią tę wiadomość
Ona: 30, On: 31.
Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście
Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesia8899 wrote:Witam,
U mnie dzisiaj @. Czyli zaczynam nowy cykl i wracam do starań. Wg flo owulacja wypada mi 16 grudnia. A mąż wraca 20 na dwa tygodnie.
Mam ciuchutką nadzieje, że uda mu się przyjechać może tydzień wcześniej lub zostanie na dłuższy urlop ☺️
Ja osobiście nigdy nie mierzyłam temperatury, ani nie badałam szyjki. Wolę po prostu często a nuż się uda ☺️Zatem wracam z 💪 i wielką nadzieja na nasze upragnione maleństwo.
Choć jestem świadoma, że zegar tyka... w 2020 ja 31 lat, mąż 32... kredyt na głowie, dobra praca, swoje gniazdko... tylko tej malutkiej istotki brakuje. 😍 Trzymam za wszystkie Staraczki mocno kciuki ✊✊✊ udanych i wolnych serduszkowań.
Przykro mi z powodu @ 😣 Ale widzę, że jest dobre nastawienie, a to najważniejsze 😊💋 -
nick nieaktualnyRenatyslawa wrote:Hej, nie wiem czy pamiętacie ja powróciłam do Was po cb. Postanowiłam testować 10 grudnia bo to byłby około 36 dc. ogólnie przez weekend czułam dziwny ucisk brzucha, a dziś sutki mnie pieką.
Poszłam przed chwilą do łazienki i na bieliźnie zauważyłam brązowawy śluz. I moja myśl: zrobie test ciążowy bo jak się okaże pozytyw to muszę coś z tym zrobić. I efekt jest taki:
Widzę tam kreskę, mój mąż też widzi.
Mam luteinę i zapobiegawczo ją wzięłam. Czy jak jutro zrobię betę i progesteron to myślicie, że prog będzie bardzo przekłamany?
Najgorsze jest to, że boję się cieszyć... I nie tylko ja ;( Mąż też tak ma. Studzi trochę moje emocję po ostatnim razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 20:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesia8899 wrote:Witam,
Choć jestem świadoma, że zegar tyka... w 2020 ja 31 lat, mąż 32... kredyt na głowie, dobra praca, swoje gniazdko... tylko tej malutkiej istotki brakuje. 😍 Trzymam za wszystkie Staraczki mocno kciuki ✊✊✊ udanych i wolnych serduszkowań.
Wpisać Cię na testowanie? -
A co do wieku to naprawdę nie ma reguły kochane. Ja za 1,5 tygodnia kończę 38 lat 🎉. Z mężem jesteśmy razem 20 lat, i z ręką na sercu mówię Wam że "zew od natury" poczułam w zeszłym roku na jesieni, czyli prawie jako 37 latka. No czyli obiektywnie mega późno 🙄Po prostu wcześniej serio nie czułam tego;lubię bardzo dzieci, wkoło wszyscy mają już naprawdę spore maluchy, ale do swoich jakoś nie mogłam się przekonać. No i nagle mnie tknęło "na pieluchy"; za dwa miesiące rodzę synka. Nie obyło się niestety bez przygód, bo pierwszą ciążę poroniłam w marcu tego roku, i naprawdę mocno to przeżyłam, bo pomyślałam sobie "kurde, a jak natura swoje wie, i będzie za późno teraz...". Myślę więc że każda z nas ma inny swój czas na tę decyzję. Jedna jako 19 latka, inne jako 25 latki, albo takie "pierworódki-emerytki" jak ja 😘.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 21:07
UlaFalka, BB__Anna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny1. Kagu3 -👶, Doomi03 🍷 , joana_aska89 -? , Ounai - 🍷
2.
3 . Agus92 (negatywna beta) , Laila - 🍷
4. Samosiowa88- 🍷
5. AleOla26
6. Mrs.C, Biedronka89, Pszczolka36l 🍷, izqa88, Annia
7.
8. megson91, Kitka87
9. Turkusowa90, *KasiaS*
10. Mała_gwiazdka, Jasminum
11. Mama Alicji, Edyciak
12. Morwa
13. boo123, Klaudia9212, Sleepyhead, Justyna1719, BB__Anna
14. lorinka9191
15.
16.
17. Niedziela2007
18. KR, Skrzydlata, kic83
19. bebetka.b, marczelinka2112
20. MO46IKA, Sylwucha, Ignissa
21.
22. motylek1909
23. StarającaSię
24.
25.
26. Ounai
27.
28.
29.
30. Laila, Pszczolka36l
31. agniesia8899
Legenda:
BOBO-👶
NOWY CYKL-🍷Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 21:23
BB__Anna lubi tę wiadomość
-
Renatyslawa wrote:Hej, nie wiem czy pamiętacie ja powróciłam do Was po cb. Postanowiłam testować 10 grudnia bo to byłby około 36 dc. ogólnie przez weekend czułam dziwny ucisk brzucha, a dziś sutki mnie pieką.
Poszłam przed chwilą do łazienki i na bieliźnie zauważyłam brązowawy śluz. I moja myśl: zrobie test ciążowy bo jak się okaże pozytyw to muszę coś z tym zrobić. I efekt jest taki:
Mam luteinę i zapobiegawczo ją wzięłam. Czy jak jutro zrobię betę i progesteron to myślicie, że prog będzie bardzo przekłamany?
Najgorsze jest to, że boję się cieszyć... I nie tylko ja ;( Mąż też tak ma. Studzi trochę moje emocję po ostatnim razie. -
motylek1909 wrote:Trzymamy mocno kciuki!
Wpisać Cię na testowanie?motylek1909 lubi tę wiadomość
Ona: 30, On: 31.
Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście
Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*] -
Dziewczyny, bardzo mi przykro, że @ przyszły, ale nowy cykl nowe nadzieje!
Co do testów z biedry to też dzisiaj sobie dwa zakupiłam po 0,99gr, ale to chyba jakaś promocja, bo ostatnio były po 4,49.
Ranatyslawa, ja też po cichutku już gratuluję i trzymam kciuki ✊Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Dziewczyny, bardzo mi przykro, że @ przyszły, ale nowy cykl nowe nadzieje!
Co do testów z biedry to też dzisiaj sobie dwa zakupiłam po 0,99gr, ale to chyba jakaś promocja, bo ostatnio były po 4,49.
Ranatyslawa, ja też po cichutku już gratuluję i trzymam kciuki ✊lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Renatyslawa wrote:Hej, nie wiem czy pamiętacie ja powróciłam do Was po cb. Postanowiłam testować 10 grudnia bo to byłby około 36 dc. ogólnie przez weekend czułam dziwny ucisk brzucha, a dziś sutki mnie pieką.
Najgorsze jest to, że boję się cieszyć... I nie tylko ja ;( Mąż też tak ma. Studzi trochę moje emocję po ostatnim razie.
Gratuluję, oby ta ciąża była spokojna i ze szczęśliwym finalem. -
motylek1909 wrote:1. Kagu3 -👶, Doomi03 🍷 , joana_aska89 -? , Ounai - 🍷
2.
3 . Agus92 (negatywna beta) , Laila - 🍷
4. Samosiowa88- 🍷
5. AleOla26
6. Mrs.C, Biedronka89, Pszczolka36l 🍷, izqa88, Annia
7.
8. megson91, Kitka87
9. Turkusowa90, *KasiaS*
10. Mała_gwiazdka, Jasminum
11. Mama Alicji, Edyciak
12. Morwa
13. boo123, Klaudia9212, Sleepyhead, Justyna1719, BB__Anna
14. lorinka9191
15.
16.
17. Niedziela2007
18. KR, Skrzydlata, kic83
19. bebetka.b, marczelinka2112
20. MO46IKA, Sylwucha, Ignissa
21.
22. motylek1909
23. StarającaSię
24.
25.
26. Ounai
27.
28.
29.
30. Laila, Pszczolka36l
31. agniesia8899
Legenda:
BOBO-👶
NOWY CYKL-🍷
Wszystkie apki zapowiadają niby na 27.12 mi kolejna @, ale może wpisz mnie na testowanie 28, albo może nawet 29 grudnia... Postanowiłam ze test bd robic dopiero po spóźniajacej się @... I chyba zapisuje sie ostatni raz na testowanie, będę śledzić wasze poczynania na wątkach miesięcznych bo każdej bardzo mocno kibicuje i czasem sie odezwę, ale sama się już nie zapisuje, co ma być to będzie... Taka mnie refleksja naszla ze luzujemy portki, a głównie ja i chce wrócić do trybu jaki byl przed staraniami (tylko bez zabezpieczenia) i po prostu tak o tym nie myśleć, skupić się bardziej na życiu codziennym, studiach które za pol roku kończę (jak się uda) , na nas żebyśmy z moim S więcej czasu jakoś fajniej spędzali, po prostu oderwac myśli na tyle ile to możliwe i cieszyć się sobą takie od postanowienie noworoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 21:39
motylek1909, Ignissa lubią tę wiadomość