Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:No ja odeszłam po jednej że kłótni, ale mam kontakt z niektórymi dziewczynami, taki na żywo nawet. Niestety przez inne zmieniłam nick, bo niby nie chcą już więcej dzieci ale wchodzą tu i wynoszą inf do normalnego życia. A ja niekoniecznie chciałabym żeby ludzie wiedzieli, że się staram.
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Wszystkie apki zapowiadają niby na 27.12 mi kolejna @, ale może wpisz mnie na testowanie 28, albo może nawet 29 grudnia... Postanowiłam ze test bd robic dopiero po spóźniajacej się @... I chyba zapisuje sie ostatni raz na testowanie, będę śledzić wasze poczynania na wątkach miesięcznych bo każdej bardzo mocno kibicuje i czasem sie odezwę, ale sama się już nie zapisuje, co ma być to będzie... Taka mnie refleksja naszla ze luzujemy portki, a głównie ja i chce wrócić do trybu jaki byl przed staraniami (tylko bez zabezpieczenia) i po prostu tak o tym nie myśleć, skupić się bardziej na życiu codziennym, studiach które za pol roku kończę (jak się uda) , na nas żebyśmy z moim S więcej czasu jakoś fajniej spędzali, po prostu oderwac myśli na tyle ile to możliwe i cieszyć się sobą takie od postanowienie noworoczne
A po Nowym Roku troszkę luzu na pewno wyjdzie na dobre -
nick nieaktualnyWczoraj test owu negatyw.. Dziś też negatyw ale już mocniejszy niż wczoraj.. Czy bym miała znów krótszy cykl i owu będzie jakoś niedługo? 🤔 Dziwne, bo dziś dopiero 8dc, a mnie naparzaly jajniki cały dzień, raz prawy raz lewy. Jakieś pulsowania w nich, no ewidentnie coś się kroi, ale ze tak szybko?! Zobaczymy co jutro ginek powie na wizycie, może coś tam zobaczy na usg...
-
Dziękuję dziewczyny. Ten cykl pochrzaniony.wedlug testów owu miałam w 13dc. A dziś mam 25dc czyli 12dpo. I dostałam @ mimo Luttagenu.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyOunai wrote:Mamuniu kochana!!! Co mi strzeliło do głowy, żeby zacząć nosić koszule do pracy? Stoję teraz przy desce do prasowania i jadę zapas tygodniowy. Co za głupota, jakbym nie mogła zostać przy t-shirtach.
Ale poćwiczyłam chwilę, mam nadzieję, że teraz waga ruszy coś w dółNona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiecie jaki jest plus z @? 😂
Człowiek ma kilka dni spokoju od wszystkiego 😁 śluzu bo krwawi, seksu bo krwawi, dziwnych bóli bo wie czemu boli, nawet mierzenie tempki można odpuścić 😂
Więc mimo że jestem zła że to @ a nie bejbi, to moja głowa trochę odpoczywa 😂Ignissa, Nona, Tysia150, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, piszę tu bardzo rzadko, ale was czytam. Ogólnie mam bardzo mało czasu, dużo pracuję, w pracy ciągle coś się dzieje... masakra jakaś... staram się nie myśleć o staraniach, a jednak myślę. Dziś dół dołów. Wszędzie szczęśliwi młodzi rodzice... jak sobie z tym radzić?Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
motylek1909 wrote:Az chwilowo żałuję, że ja do Biedronki nie chodzę 😂
motylek1909, Nona lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Lalia wrote:Dziewczyny, wiecie jaki jest plus z @? 😂
Człowiek ma kilka dni spokoju od wszystkiego 😁 śluzu bo krwawi, seksu bo krwawi, dziwnych bóli bo wie czemu boli, nawet mierzenie tempki można odpuścić 😂
Więc mimo że jestem zła że to @ a nie bejbi, to moja głowa trochę odpoczywa 😂Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ounai wrote:Mam multisporta od pół roku ale jedynie korzystam jak z młodym chodzę na basen. A teraz nie chodziliśmy bo miał operację, więc najpierw przerwa żeby się nie ppochorował a potem przerwa bo po zabiegu nie wolno było. Ale znalazłam takie fajne ćwiczenia podczas których się nie męczę a jednak czuje mięśnie i stwierdziłam że od tego zacznę. Jak poprawie kondycję to pójdę na siłownię.
Do niedawna w ogóle nie mogłam ćwiczyć bo miałam spore rozejscie mięśni prostych po ciąży, ale w końcu wracam do grymotylek1909 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
motylek1909 wrote:Wczoraj test owu negatyw.. Dziś też negatyw ale już mocniejszy niż wczoraj.. Czy bym miała znów krótszy cykl i owu będzie jakoś niedługo? 🤔 Dziwne, bo dziś dopiero 8dc, a mnie naparzaly jajniki cały dzień, raz prawy raz lewy. Jakieś pulsowania w nich, no ewidentnie coś się kroi, ale ze tak szybko?! Zobaczymy co jutro ginek powie na wizycie, może coś tam zobaczy na usg...
Jeżeli jutro masz ginekologa to zobaczysz jak z pecherzykiem. Krótszy cykl zdecydowanie lepszy więc jeżeli owu ma być wcześniej to niech będziemotylek1909, Ignissa lubią tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
AsiaKK wrote:Dziewczyny, piszę tu bardzo rzadko, ale was czytam. Ogólnie mam bardzo mało czasu, dużo pracuję, w pracy ciągle coś się dzieje... masakra jakaś... staram się nie myśleć o staraniach, a jednak myślę. Dziś dół dołów. Wszędzie szczęśliwi młodzi rodzice... jak sobie z tym radzić?
U mnie jest tak samo. Praca wypełnia mi większość czasu, w domu zresztą też mam masę obowiązków i dobrze jest jeszcze odpocząć. O dziwo teraz, w trakcie przygotowania do świąt nie mam czasu zwracać uwagi na ludzi z dziecmi. Cieszę się z tego co mam i wierzę że jaka by droga przede mną nie była to na końcu tej drogi będzie dziecko a jak to się stanie - nie ważne 🙄AsiaKK lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
A ja polecam wszystkim sport, uzależnia, darmowy środek dopingujący - endorfiny! Mimo 4-latki w domu zawsze znajdę 40 minut na codzienny trening
Jest moc 💪motylek1909, Nona lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:A ja tak bym chciała schudnąć z 7kg!!!
No to do dzieła 🤸Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny