Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
in_co_gni_to wrote:Dziewczyny ja mam mega zalamke...wczoraj mój Em. Miał wigilię w pracy, rozmawialiśmy że przy jego wynikach lepiej żeby nie pił za dużo (maks dwa piwa) i na pewno nie palił papierosów... Powiedział, że mu żal tego wieczoru ale jak spytałam żeby sobie ustalił priorytety co jest dla niego ważniejsze - jeden wieczór z kolegami czy dziecko to nie odpowiedział, ale wydawało mi się że to jest jasne.
Wrocil wczoraj śmierdzący gorzelnia na kilometr i papierochami... Jest mi tak przykro jak jeszcze nie było chyba nigdy. Kompletnie straciłam magię świąt i w ogóle wszystkiego... Jak on mógł tak postąpić jeszcze żeby rozmawiając o tym wcześniej powiedział mi, że przeciez raz się nic nie stanie itd a on mi skłamał w oczy, że wypije maks dwa piwa i tak się zachował... Płacze i mam ochotę uciec gdzieśNona, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Tzn ja wiem, że pewnie jeden wieczór pijaństwa nic nie zmieni, ale wiesz chodzi mi o to głównie, czemu mi mówił że okej wypije dwa piwa a tak się nachlal i palił papierosy na dodatek
W ciąży jak byłam to na szczęście udało mi się jakoś to trzymać w pionie chociaż musiałam walczyć o to.
No to wiesz on mi w tej rozmowie powie, że dla niego też najważniejsze jest dziecko i że nie wie czemu się tak zachował i że żałuje.. wiem bo on niestety nigdy nie potrafi powiedzieć co na prawdę siedzi w nim w środku tylko mówi mi to co ja bym chciała usłyszeć...1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
motylek1909 wrote:Ignissa, Miśka91, chanelka, Migotka - jak u Was sytuacja?
Evelle - czekamy z testem do poniedzialku
StarającaSie, Nadzieja94 - jak u Was przeczucia na ten cykl?motylek1909 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ounai wrote:Ja pierdziele, laski mam cień na teście. Zawsze sikam te same i nigdy nie było na nich cienia. Jest tak słaby, że nie widać go pod aparatem
Ounai lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ounai wrote:Ja pierdziele, laski mam cień na teście. Zawsze sikam te same i nigdy nie było na nich cienia. Jest tak słaby, że nie widać go pod aparatem
Ściskam kciuki najmocniej!!!Ounai lubi tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
6. 02.2020 cb
https://zapodaj.net/2f80e910d193c.jpg.html
I góry test z 6dpo, na dole dzisiejszy, 11dpo.
Mój mąż mnie wysmial, mówi że nic tam nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 11:32
Twinsowa, Morwa, Madlene28, Su, Klaudia9212, zakochanaaw lubią tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Powtórz w poniedziałek
Trzymajcie kciuki 🤞!in_co_gni_to, Ignissa, Twinsowa, Agafiga, Madlene28, Su, Klaudia9212, zakochanaaw lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jest ciąża! Koło 4 tygodnia.
Dostałam progesteron w zastrzykach i drugie zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi.
W poniedziałek mam zrobić betę tak dla spokoju.
Wizyta kontrolna 07.01 🤗❤️Ounai, Ignissa, Nona, in_co_gni_to, Morwa, Pszczolka36l, Inaa89, Agafiga, Madlene28, motylek1909, Wik89, Evelle28, Su, Lalia, StarającaSię, Klaudia9212, Mlodamezatka, zakochanaaw lubią tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Dziewczyny jest ciąża! Koło 4 tygodnia.
Dostałam progesteron w zastrzykach i drugie zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi.
Wizyta kontrolna 07.01 🤗❤️ -
motylek1909 wrote:Ignissa, Miśka91, chanelka, Migotka - jak u Was sytuacja?
Evelle - czekamy z testem do poniedzialku
StarającaSie, Nadzieja94 - jak u Was przeczucia na ten cykl?motylek1909 lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
in_co_gni_to wrote:Tzn ja wiem, że pewnie jeden wieczór pijaństwa nic nie zmieni, ale wiesz chodzi mi o to głównie, czemu mi mówił że okej wypije dwa piwa a tak się nachlal i palił papierosy na dodatek
W ciąży jak byłam to na szczęście udało mi się jakoś to trzymać w pionie chociaż musiałam walczyć o to.
No to wiesz on mi w tej rozmowie powie, że dla niego też najważniejsze jest dziecko i że nie wie czemu się tak zachował i że żałuje.. wiem bo on niestety nigdy nie potrafi powiedzieć co na prawdę siedzi w nim w środku tylko mówi mi to co ja bym chciała usłyszeć...
Pewnie mial zamiar dotrzymac obietnicy dopóki koledzy z pracy nie zaczeli rzucac tekstami: ze mna sie nie napijesz?
Wszystkie to znamy. Raczej nie powie kolegom ze ma problem z jakoscia nasienia a na chorego pewnie nie wygladal. W meskim świecie tak jest.
Rozumiem twoje rozgoryczenie ale ten jeden wieczor nic nie zmieni.
Ja stwierdzilam ze nie bede calego naszego zycia podporządkowywac staraniom bo oszaleje. Nie jest to dobre ani przy staraniach ani dla samego zwiazku. Oczywiście bez przeginania paly, bo jak facet w ogóle nie chce zmienic trybu zycia to znaczy ze mu nie zalezy i wtedy rozbiegamy sie z priorytetami, ale nie sadze zeby tak bylo w przypadku twojego męża.
Nie czuje magii świat. Wstalam o 11 po calym tygodniu pracy od 7 do 21.
Mojemu pogarsza się dół, od tygodnia jest apatyczny i mialam awanture ze praca jest dla mnie wazniejsza niz wszystko inne.
Jest - bo muszę nas utrzymac. Tak zle i tak niedobrze...♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Camarilla wrote:Pewnie mial zamiar dotrzymac obietnicy dopóki koledzy z pracy nie zaczeli rzucac tekstami: ze mna sie nie napijesz?
Wszystkie to znamy. Raczej nie powie kolegom ze ma problem z jakoscia nasienia a na chorego pewnie nie wygladal. W meskim świecie tak jest.
Ja stwierdzilam ze nie bede calego naszego zycia podporządkowywac staraniom bo oszaleje. Nie jest to dobre ani przy staraniach ani dla samego zwiazku. Oczywiście bez przeginania paly, bo jak facet w ogóle nie chce zmienic trybu zycia to znaczy ze mu nie zalezy i wtedy rozbiegamy sie z priorytetami, ale nie sadze zeby tak bylo w przypadku twojego męża.
Mojemu pogarsza się dół, od tygodnia jest apatyczny i mialam awanture ze praca jest dla mnie wazniejsza niz wszystko inne.
Jest - bo muszę nas utrzymac. Tak zle i tak niedobrze...
No właśnie ja tego kompletnie nie rozumiem , że oni nie potrafią powiedzieć "nie stary, nie napije się bo mi się dziś po prostu nie chce"? wieczne dzieciaki...
A Twoja sytuacja też nie jest łatwa może pogadaj z nim ale tak jakoś delikatnie? Że wcale praca nie jest najważniejsza, no ale musisz o nią dbać zebyscie mieli z czego żyć?1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
6. 02.2020 cb
Wizyta kontrolna 07.01 🤗❤️
C U D O W N I E!!! dodajesz nadziei nadal kciuki!Twinsowa lubi tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
6. 02.2020 cb
Camarilla wrote:Pewnie mial zamiar dotrzymac obietnicy dopóki koledzy z pracy nie zaczeli rzucac tekstami: ze mna sie nie napijesz?
Jest - bo muszę nas utrzymac. Tak zle i tak niedobrze...in_co_gni_to lubi tę wiadomość
-
Wizyta kontrolna 07.01 🤗❤️