Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
izqa88 wrote:U mnie dzisiaj 11dc,owulaki nadal negatywne ale u mnie zawsze czuć jajniki 13/14dc.
Jeśli nam sił i chęci starczy to będę męża dziennie męczyć 🤪 przeczytałam dzisiaj jakiś angielski artykuł że teraz polecaja codzienne przytulanki no to spróbujemy
Może jak już zrobimy listę na grudzień to jakiś symbol sobie ustalimy? Każda która wysika dwie kreski np dostanie przy nicku choinkę lub gwiazdkę żeby wiedzieć ile nam się cudów świątecznych trafiło 😊
Super pomysł z tymi symbolami 👌Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
lorinka9191 wrote:Super pomysł z tymi symbolami 👌
Popieram! 🤩
Jak II kreseczki to 🎁(prezent świąteczny) , a jak miesiączka to 🍷(trzeba opic smutki) 🤣🤣🤣lorinka9191, Kitka_87, Niedziela_2007, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Dziewczyny, mam wyniki badań męża. Nie rozumiem wszystkich parametrów, ale te najważniejsze wyglądają tak:
Ruchliwość:
- progresywny ruch: 67,7% (> lub = 32%)
- całkowity: 73,7% (> lub = 40%)
- brak: 26,3%
Morfologia > lub = 4% wg WHO 2010
- prawidłowe formy: 18%
- nieprawidłowe formy: 82%
Koncentracja w 1ml: 62,7 mln/ml (> lub = 15 mln/ml)
Całkowita liczba plemników: 213,2 mln (> lub = 39 mln)
Objętość: 3,4 mln (> lub = 1,5 mln)
Upłynnienie: 20 min
PH 8,3 (> lub = 7,2)
Tak się cieszę, że chociaż u niego nie ma problemów 💚💚💚
Mój mąż ma bardzo słabe. Do Twojego to się nawet po leczeniu nie zbliży.
Kitka_87 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:O brawo 😎 wyniki super.
Mój mąż ma bardzo słabe. Do Twojego to się nawet po leczeniu nie zbliży.
Nona pisała, że morfologia jej męża skoczyła z 0 na 5 %. Także wszystko jest możliwe i tego Wam życzę 💋lorinka9191, Nona, megson91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziewczyny, ja nie ogarniam tej mojej owulacji..
Najlepszy śluz i najwięcej miałam w niedzielę, wczoraj mnie masakrycznie bolał prawy jajnik, ale dzisiaj temperatura mi jeszcze nie skoczyła...
To kiedy ja mam tą owulacje? 😜
Dzisiaj na 11:45 jadę do gina zapytać o te wyniki badań, pewnie mi zrobi cytologie i usg przy okazji..
Jeśli mam 14 dc dzisiaj to będzie już widać czy owulacja dopiero będzie czy już była wczoraj lub przedwczoraj? -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny, ja nie ogarniam tej mojej owulacji..
Najlepszy śluz i najwięcej miałam w niedzielę, wczoraj mnie masakrycznie bolał prawy jajnik, ale dzisiaj temperatura mi jeszcze nie skoczyła...
To kiedy ja mam tą owulacje? 😜
Dzisiaj na 11:45 jadę do gina zapytać o te wyniki badań, pewnie mi zrobi cytologie i usg przy okazji..
Jeśli mam 14 dc dzisiaj to będzie już widać czy owulacja dopiero będzie czy już była wczoraj lub przedwczoraj?
Mam dziś dokładnie ta sama zagwozdkę. Bylam prawie pewna ze wczoraj byla owu bo jajnik tak okrutnie pracował. Przedwczoraj i wczoraj temp miala tendencje wzrostowa i myślałam ze dziś jeszcze bardziej podskoczy, a tu zamiast tego mały spadek 😐🙄 także nie wiem i się zastanawiam czy w takim razie owu jeszcze będzie czy wyjątkowo cykl bezowulacyjny.
Chyba pozostaje nam czekać jeszcze kilka dni i obserwować co się zadzieje z tą naszą temperatura. -
nick nieaktualnyOunai super, że rzuciłas 👏 Mój Mąż do niedawna popalał, ale wytępiłam już to u niego ma szczęście. Już 2 miesiące nie sięgnął po ani jednego, nawet okazjonalne i wierzę, że to też miało wypływ na dobre wyniki jego badań ☺️
Dziś byłam zrobić badanie z krwi - hormony plus glukoza i insulina. Pewnie wieczorem będą ☺️ -
doomi03 wrote:Mam dziś dokładnie ta sama zagwozdkę. Bylam prawie pewna ze wczoraj byla owu bo jajnik tak okrutnie pracował. Przedwczoraj i wczoraj temp miala tendencje wzrostowa i myślałam ze dziś jeszcze bardziej podskoczy, a tu zamiast tego mały spadek 😐🙄 także nie wiem i się zastanawiam czy w takim razie owu jeszcze będzie czy wyjątkowo cykl bezowulacyjny.
Chyba pozostaje nam czekać jeszcze kilka dni i obserwować co się zadzieje z tą naszą temperatura.
Doomi no u mnie też właśnie spadek dzisiaj! Wczoraj 36,03 a dzisiaj 35,96 i być tu mądra 🤔
No nic, jadę do gina to się dowiem co i jak 👍 -
Ounai wrote:Dzień dobry wszystkim Jak tam dzisiejsze nastroje? Ja właśnie jem jaglankę w pracy, 2 dzień diety. 38 dzień bez papierosa, oby tak dalej 💪💪💪
Brawo, brawo 💪💪💪💪
Zuch dziewczyna 👍
Trzymam kciuki za wytrwałość 😁✊✊✊ -
Turkusowa90 wrote:U mnie dziś 16 dc, wczoraj byłam w klinice i wizyta mnie trochę podbudowała. Zrobiliśmy krok do przodu. Wczoraj pęcherzyk miał 15mm w 15dc, więc owulacja pewnie w weekend. Niestety na owulację muszę czekać 3 tyg, bo u mnie zwykle ok 21 dc. Zazdroszcze co niektórym krótkich cykli.😜
Super, że dobre wiadomości 👍👍👍
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jadę do gina, trzymajcie kciuki za dobre wieści 👍
Kitka_87, mam nadzieję że twoje badania wyjdą dobrze 😘✊Kitka_87, Nona, joana_aska89, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGraty za rzucenie palenia !
Ja papierosów już ponad 3 lata nie palę ale efajkę niestety tak. Z dwojga złego lepsza efajka,zresztą okaże się za X lat jak tak naprawdę to wpływa na nasz organizm. Póki co jest to bardzo szara strefa.
Kciuki za wizyty dzisiaj dziewczyny 🤞🤞
Synchro owu nas czeka,będzie dużo miłości i radości 🤪😊