Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć można się dopisać na testowanie 3 grudnia to będzie jakieś 10dpo (badanie beta i progesteron) jeśli się nie spóźni 😀
W zeszłym miesiącu się nie udało serduszka w dzień owulacji rano i wieczorem tym razem plan na serduszka co drugi dzień plus witaminy dla męża od początku cyklu androvit plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 07:37
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
U mnie @ przyszła dwa dni wczesniej i to z taką siłą, że mogłabym po ścianach chodzić...
Ale czytałam że po histeroskopii tak może być...
Ale cieszę się, że nowy cykl już rozpoczęty i to z zielonym światłem do działań
Starania od stycznia 2019
03.2019 - cb
07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
10.2019 skierowanie na histeroskopię
19.12 beta 464
27.12 beta 7687
3.01 beta 21495 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Z prezentami dla teściów i mojej mamy trochę się wycwaniłam w tym roku bo czekam na zdjęcia ze ślubu i mam zamiar im zamówić fotoksiazkę + sama zrobić taką głęboką ramkę na zdjęcia,wkleić foto i z literek jak do scrabble zrobić napis. A resztę ogarniemy z tżtem niedługo.
Jeśli o częstotliwość ♥️ chodzi to żadne z nas namiętniaki z buzującym libido ale w tym cyklu robimy maratonowy eksperyment. W sumie to niewiem co z tym owu bo wczoraj test wyszedł pozytywny ale temp spadła we wtorek 🤔 wczoraj też mnie tak kłuło a póki co cisza. No zobaczymy co z tego wyjdzie za 2 tygodnie ale jeszcze ❤ poprawimy ze dwa dni. -
Hej. Sorki, że tak bez konkretnego przywitania Ale potrzebuje odpowiedzi na już... Dziś 5 dc. Od trzech dni bolała mnie głowa brałam przeciwbólowe. Ostatni ketonal wzięłam wczoraj rano. Dziś już nie boli. Mogę zrobić badania hormonalne czy te bóle bądź tabletki mogą jakoś wpłynąć na te badania? Zapytam w laboratorium też ale wy jesteście bardziej doświadczone.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
koktajlowa wrote:Hej. Sorki, że tak bez konkretnego przywitania Ale potrzebuje odpowiedzi na już... Dziś 5 dc. Od trzech dni bolała mnie głowa brałam przeciwbólowe. Ostatni ketonal wzięłam wczoraj rano. Dziś już nie boli. Mogę zrobić badania hormonalne czy te bóle bądź tabletki mogą jakoś wpłynąć na te badania? Zapytam w laboratorium też ale wy jesteście bardziej doświadczone.
Wydaje mi się że przeciwbólowe nie powinny wpływać na wyniki, bardziej jakby to było przeziębienie itdkoktajlowa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, tyle nowych postów, że już zapomniałam co komu miałam napisać 😋
Co do świąt to po stracie synka mogłyby one dla mnie nie istnieć. Nie wiem jakoś przestałam czuć tą "magię świąt", bo siadając do wigilijnego stołu już zawsze tej jednej osoby będzie brakować...
U mnie zbliżają się "te dni", także już powoli zaczęliśmy działać 🙂 Marzę o tym, żeby każda z nas doczekała się cudownego prezentu pod choinkę w postaci dwóch kreseczek 🍀UlaFalka lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Lalia wrote:Współczuję infekcji, to jest dopiero dziadostwo 😑😑😑
4 dniowy maraton to jest coś, podziwiam! 👍
Teraz, tak jak Izqa chyba pisała, najgorsze dwa tygodnie czekania na @ albo kreseczki 😁
Ja zapisałam się na testowanie na 5,ale termin @ mam na 3.12 bo sobie postanowiłam że zrobię test i tego samego dnia betę dopiero jak mi się spóźni @, bo mi się nigdy nie spóźnia, tylko jak coś przychodzi wcześniej 🙈
Też podziwiam 4dniowy maraton, to jest dopiero wyczyn dla mnie dwa, trzy dni pod rząd to dużoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
lorinka9191 wrote:Hej Dziewczyny, tyle nowych postów, że już zapomniałam co komu miałam napisać 😋
Co do świąt to po stracie synka mogłyby one dla mnie nie istnieć. Nie wiem jakoś przestałam czuć tą "magię świąt", bo siadając do wigilijnego stołu już zawsze tej jednej osoby będzie brakować...
U mnie zbliżają się "te dni", także już powoli zaczęliśmy działać 🙂 Marzę o tym, żeby każda z nas doczekała się cudownego prezentu pod choinkę w postaci dwóch kreseczek 🍀
Lorinka, strasznie mi przykro z powodu Twojego Synusia ☹️😘 i rozumiem, że święta to dla Ciebie trudny czas 😘
Ale pamiętaj, że Twój Aniołek jest zawsze przy Was, a w święta na pewno będzie zapalac w Twoim serduszku iskierke miłości 😘
Bardzo Ci życzę, aby w tym roku udało się odczarowac święta i Braciszek w Niebie cieszył się z rodzeństwa na ziemi 😘lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
mam trochę takie "kurna, ale o co chodzi?!"...
Dzisiaj jest mój 4 (lub 5) dzień po owu o ile w ogóle była.. A tu taka historia dzisiaj (przepraszam za szczegóły, może być obrzydliwie):
Idę na poranne siku, wycieram się a tam śluz taki blado różowy, myślę co jest i wycieram się jeszcze raz no i dalej.. Nie kremowy/przezroczysty zabarwiony krwią czy z nitkami krwi, tylko normalnie bladoróżowy...🧐
Wczoraj z moim daliśmy trochę czadu, no i nie było to kochanie, tylko bardziej rypanko 😅
Myślicie że to po prostu po takim intensywnym stosunku ten śluz może być?? -
Lalia wrote:Dziewczyny,
Dzisiaj jest mój 4 (lub 5) dzień po owu o ile w ogóle była.. A tu taka historia dzisiaj (przepraszam za szczegóły, może być obrzydliwie):
Idę na poranne siku, wycieram się a tam śluz taki blado różowy, myślę co jest i wycieram się jeszcze raz no i dalej.. Nie kremowy/przezroczysty zabarwiony krwią czy z nitkami krwi, tylko normalnie bladoróżowy...🧐
Wczoraj z moim daliśmy trochę czadu, no i nie było to kochanie, tylko bardziej rypanko 😅
Myślicie że to po prostu po takim intensywnym stosunku ten śluz może być??Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Dołączam do was, bo u mnie @. Nie wpisuję się na testowanie, bo nie wiem kiedy będzie owu i czy w ogóle będę testowała. Ale czytam, pisze i kibicuję
Dobrze, że jesteś z nami, witamy serdecznie 😊Ignissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny,
Myślicie że to po prostu po takim intensywnym stosunku ten śluz może być??
Może od rypanka tak być 😁
Ale obserwuj się, bo to różnie bywa. Ja w poprzednim cyklu też miałam dziwny przypadek: czop śluzu, a po nim plamienie o jakim piszesz, wchodzące w brąz i nie było związane z ❤️.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny,
Myślicie że to po prostu po takim intensywnym stosunku ten śluz może być??Ignissa, Lalia lubią tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny,
Myślicie że to po prostu po takim intensywnym stosunku ten śluz może być??
Osobiście nigdy nie miałam tak 🤔
Zresztą plamień owulacyjnych też nie mam,imlantacyjnego też nie miałam nigdy,dwóch kresek też nie widziałam! Jeszcze dużo przede mną 😂
Ale jeśli to od rypanka to zazdroszczę bo w takim razie mój mnie nigdy porządnie chyba nie rypnął żeby aż mi w środku bubu zrobić 😂
Przyszłam się tu zrelaksować trochę bo mnie tak klient wkurwił że aż mi się uszy trzęsą! A przy staraniach takie stresy nie są mile widziane 😂 -
nick nieaktualny
-
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny! Zostawiam wam tu ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠*+*#$=^^``❤️.
Niech grudzień będzie dla was magicznym miesiącem i da każdej z was cudowny prezent pod choinkę ❤️
Trzymam kciuki za was wszystkie ✊🏻❤️!
Dzięki Ala 😁😘😘aliciaaa lubi tę wiadomość