Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny! W takim razie poszukam tego microlife.
Wogole jaki nieogar- zapomniałam pogratulować dwóch kresek 😘 rośnijcie zdrowo!
Właśnie sobie przypomniałam że znów miałam durny sen 🙈 tak jak nigdy mi się nic nie śni to teraz dwie noce z rzędu.
Otóż tym razem byłam z jedna z moich koleżanek w Hiszpanii (chyba 😋) i tam sobie zwiedzałyśmy,fotki robiłyśmy a na wieczór uprawiałyśmy jakieś lesbiańskie rytuały 🙈😂😂 no tak to ja w ciążę nie zajdę 😎
megson91, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Iza, ja mam microlife owulacyjny i jestem zadowolona 😉
Tylko jedna kobietka napisała że jak się mierzy w ustach to mierzyć dwa razy żeby rozgrzać termometr i coś w tym jest, bo ja chyba wczoraj mierzyłam trzy razy pod rząd i miałam wyniki 35,96 potem chyba 36,07 i 36,09. I to spora różnica między 1 a 2 pomiarem.
Dzisiaj mierzyłam i też było 36,22 i 36,28,ponoc bierze się tą wyższą 😉
Biedronka, mocno trzymam kciuki za Twoje kreseczki ✊✊🍀🍀
Dziękuję ale jakoś się nie nastawiam szału nie ma temperatura bez rewelacji -
Dzień dobry dziewczyny, przede mną ciężki dzień, bo mój jedzie wyrywać osemke 🙈 dziś będę mama, babcia, żona, pielęgniarka i służąca 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 08:52
megson91 lubi tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Lalia wrote:Iza, ja mam microlife owulacyjny i jestem zadowolona 😉
Tylko jedna kobietka napisała że jak się mierzy w ustach to mierzyć dwa razy żeby rozgrzać termometr i coś w tym jest, bo ja chyba wczoraj mierzyłam trzy razy pod rząd i miałam wyniki 35,96 potem chyba 36,07 i 36,09. I to spora różnica między 1 a 2 pomiarem.
Dzisiaj mierzyłam i też było 36,22 i 36,28,ponoc bierze się tą wyższą 😉
Biedronka, mocno trzymam kciuki za Twoje kreseczki ✊✊🍀🍀megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tempka dalej nisko, czekam więc na skok - może jutro, a może pojutrze.
Wczoraj mnie przez parę chwil trochę zakłuł prawy jajnik, a poza tym...? Nic. Zero objawów na owulację. W tamtym cyklu było tak samo.
Powiem Wam, że jakaś rezygnacja mnie nadchodzi... 😣 -
nick nieaktualnyTysia150 wrote:Dzień dobry dziewczyny, przede mną ciężki dzień, bo mój jedzie wyrywać osemke 🙈 dziś będę mama, babcia, żona, pielęgniarka i służąca 🙈
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:U mnie tempka dalej nisko, czekam więc na skok - może jutro, a może pojutrze.
Wczoraj mnie przez parę chwil trochę zakłuł prawy jajnik, a poza tym...? Nic. Zero objawów na owulację. W tamtym cyklu było tak samo.
Powiem Wam, że jakaś rezygnacja mnie nadchodzi... 😣 -
Kitka_87 wrote:U mnie tempka dalej nisko, czekam więc na skok - może jutro, a może pojutrze.
Powiem Wam, że jakaś rezygnacja mnie nadchodzi... 😣Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
ELA_L wrote:Oj znam to, mój jak ostatnio wyrywał zęba to nawet urlop sobie wzięłam haha. Ale w sumie nie zazdroszczę, nie znoszę wizyt u dentysty.Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
Sylwucha wrote:Mam ten sam termometr i potwierdzam, że wyniki czasami odbiegają. Aleja zawsze biorę pierwszy pomiar.
Dokladnie, ja też jak zdarzyło mi się zmierzyć dwa razy to pomiar się różnił (a mierze w pochwie), dlatego też biorę pod uwagę pierwszy pomiar (teraz już nawet nie sprawdzam drugi raz) i myślę ze powinno sie faktycznie brać pod uwagę tylko pierwszy pomiar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 09:56
-
nick nieaktualnyTysia wiem, wiem. Ale... Jakoś sama nie wiem co mnie naszło, ale może to, że wczoraj ciężarne dały mi o sobie znać...
Nie wiem jak to wyjaśnić, ale czuję wewnętrznie, że coś może być ze mną nie tak. W sumie zawsze tak czułam jak myślałam o macierzyństwie. -
Kitka_87 wrote:U mnie tempka dalej nisko, czekam więc na skok - może jutro, a może pojutrze.
Powiem Wam, że jakaś rezygnacja mnie nadchodzi... 😣
Kitka może w przeciągu kilku dni będzie owu, może też będziesz miala dzień, dwa później niż zwykle, tak jak ja w tym cyklu
U mnie za to drugi dzień spadek temp. a jeszcze za wcześnie na okresowy spadek, więc nie wiem, ale mysle ze za duże skoki jak na ciążowy wykres, także raczej czekam na @ za te 5 dni, jakoś nie mam większych nadzieji. -
Dziewczyny, jak się martwcie swoimi temp to popatrzcie na mój wykres, jest niemal płaski 😂😂😂 tylko dzieki temu że temp nie spadła poniżej 35,96 udaje mi się utrzymać wykres nad linią i jakimś cudem of wyznaczył mi owu i dwie fazy 😂😂
Co do termometra to sama już nie wiem jak mierzyć i który pomiar jest dobry 🤔
Izqa, też miałam kiedyś takie sny😂😂😂 ale ostatnio w śmie moja koleżanka oglądała nago mojego faceta i oceniala jego przyrodzenie 😂😂
Kobietki, wiem że jest Wam smutno, bo ja sama w tym miesiącu przeżywam ekstazy i depresję, bo sama nie wiem czy udało się czy nie udało ☹️ ale nie możemy przestać walczyć o nasze największe pragnienie 😘 no cholera nie mozemy! -
Kitka_87 wrote:Tysia wiem, wiem. Ale... Jakoś sama nie wiem co mnie naszło, ale może to, że wczoraj ciężarne dały mi o sobie znać...
Nie wiem jak to wyjaśnić, ale czuję wewnętrznie, że coś może być ze mną nie tak. W sumie zawsze tak czułam jak myślałam o macierzyństwie.Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
nick nieaktualnyDziewczynki, które miały robione hsg lub sono hsg w którym dniu cyklu miałyście robione? i jak długie są wasze cykle? Kurcze mam wizyte u gina na 5 grudnia i będzie to mój 11dc ( a cykle mam dość krótkie bo 23-26 dni) i nie wiem czy nie będzie już za późno żeby to zrobić. A z drugiej strony nie chcę przekładać wizyty bo mamy przyjść z wynikami męża, a te pewnie będą właśnie przed samą wizytą..
A i pochwalę się Wam jeszcze dobrą nowiną Pisałam ostatnio, że staramy się o dzidzię, ale narazie mam umowę na zastępstwo i od stycznia zwalnia się jedno miejsce na dłużej, ale jest nas aż czworo na to jedno stanowisko i wczoraj się dowiedziałam, że już tak na 90 % ja dostanę tą umowę Także bardzo się cieszę i mam nadzieje, że ktoś tam układa nam dobry plan i teraz jak już będę miała normalną umowę to i z zajściem w ciążę pójdzie łatwiejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 10:43
Lalia lubi tę wiadomość