Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
<a href=https://zapodaj.net/ff79efcda658e.jpg.html>IMG_20161211_222424.jpg</a>
Dziewczyny, czy to jest pozytyw owu czy jeszcze nie? W pierwszej chwili pomyślałam, ze tak, ale im dłużej się przyglądam, tym bardziej myślę, że ta kreska testowa jest minimalnie jaśniejsza. Na obu po lewej jest taki cieniutenki pasek, ciemniejszy niż reszta i on na kontrolnej jest ciemniejszy niż na testowej. Przesadzam?
Wczoraj ta kreska była duuuuzo jaśniejsza. -
Annie1981 wrote:AiCha4811. Owu od pozytywu 24-36h, ja serduszkuję już w dniu pozytywu, żeby nie przegapić. Plemniki też potrzebują czasu, żeby przebyć drogę do jajeczka a ono krótko żyje.
olala1115. Zdjęcie rozmazane, ale ja widzę drugą kreseczkę Gratulacje
Karooolcia. Zależy jak słaba ta kreska była, najlepiej wklej zdjęcia.
Albo dopiero owu będzie, albo przegapiłaś szczyt. -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem czy się cieszyć z tego spadku czy plakac. Sama nie wiem dziewczyny. Teraz jak mąż nagle nie chce dziecka to chyba nawet lepiej. Także czekam do okresu i to był chyba nasz ostatni cykl starań. Nie chce robić mężowi swinstwa żeby nie brać tabletek gdy on tego dziecka nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 06:32
-
Dzieki dziewczyny za kciukasy, wczoraj udalo mi sie ukryc przed mezem pozytyw i wzielam go z zaskoczenia hehe takze nawet piekny spontan nam wyszedl i maz wreszcie szczesliwy ze nie umowione serduszkowanie.
A trzymajcie dalej bo dzis minitoring u gin i kolejne staranka przed jutrzejszym jego wyjazdem
A dzis tempka dwie dziesiate w goreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 06:32
stokrotka92, Karola555, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki stokrotko, ja za brak twojej @ tez.
Nadia doookladnie. Bardzo mi zalezy na szczesciu meza a niestety w tych staraniach chyba troche zapomnialam o jego samopoczuciu.od kad odebralismy kiepskie wyniki semiogramu jest w trudnym nastroju aby teraz zaszalelismy tak jak sie nalezy mlodemu malzenstwu