Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz przywyklam ze @ tak czy tak przychodzi i w sumie już nie czekam na test tylko na @ od pół roku testu nie zrobiłam bo nie zdążę nawet o tym pomyśleć.
-
Hej, poproszę o wpisanie na 1.12 w moje 31 urodziny robie sobie prezent
Fakt faktem termin wrednrj mam na 25.11 więc wszystko pokaże czas.
Jest to mój 4cs z of 3. Wierzę, że kolejny małpiszon przyjdzie conajmniej za 9 miesięcyiNso87 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
iNso87 wrote:Cookie jestes z 1.12 jak moja Lenka ktora konczy roczek w tym roku a ja jak pisałam na pierwszej stronie mam imieniny tego dnia a urodziny 30.11 i nie tylko ja nazbiera sie zaraz nas tu z konca listopada albo poczatku grudnia
iNso87 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
cookiemonsterka wrote:Hej, poproszę o wpisanie na 1.12 w moje 31 urodziny robie sobie prezent
Fakt faktem termin wrednrj mam na 25.11 więc wszystko pokaże czas.
Jest to mój 4cs z of 3. Wierzę, że kolejny małpiszon przyjdzie conajmniej za 9 miesięcy
witaj , no tego Ci życzę 1 grudnia wpisanyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 11:48
-
właśnie przyszła @ tak jak sie spodziewalam ze przed temrinem (27dni mialam miniony cykl zamiast 29)
także no może sie jeszcze załapie na listopadowe testingi, ale grudniową grupę oczywiście aktualizuję -
potforzasta wrote:U mnie 6 lat starań z przerwami teraz listopad odpuszczony bo mąż ma pęknie te zebro ale za to 11.12 ma urodziny to może dostanie spóźniony prezent
Inso Twoje córy mają piękne imiona.
6lat to rozumiem, że przebadani jesteście oboje wzdłuż i wszerz.
6lat, to mam nadzieję, że uda ci się razem z nami w grudniu.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
AiCha4811 wrote:witaj , no tego Ci życzę 1 grudnia bedziesz testować? bo jak termin @ masz 25.11 to najwczesniej testować lepiej 14-16 dni po owu czyli jesli masz owu ok 14dc to tak nooo 11 grudnia
potwierdź czy wpisywać na 1.12
AiCha z testowaniem wyrobisz się jeszcze w listopadzie i życzę oby to był długi cykl zakończony słodkim bobasem
Spokojnej nocyAiCha4811 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
potforzasta wrote:No to jedyne wyjście tom pisać częściej. Może dziewczyny coś powiecie o Sobie?
A ja chcę zajść w grudniu a max w styczniu. Nie chcę wracać do pracy po macierzyńskim. Nie dlatego, że nie lubię swojej pracy, ja ją uwielbiam i ludzi z którymi pracuję również. Nie chcę wracać bo nie chcę tam robić zamieszania, że wrócę i za chwilę zajdę w ciążę i znowu zwolnienie.
No i co, stara jestem. Jestem w połowie między 30-tką a 40-tką to na co czekać.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
AiCha4811 wrote:witaj , no tego Ci życzę 1 grudnia bedziesz testować? bo jak termin @ masz 25.11 to najwczesniej testować lepiej 14-16 dni po owu czyli jesli masz owu ok 14dc to tak nooo 11 grudnia
potwierdź czy wpisywać na 1.12
Raczej najwcześniej to 21 grudnia.
cookiemonsterka wrote:Poproszę na 1.12 bo jak nic będą II kreski prezent to prezent innej opcji nie widzę hehe
AiCha z testowaniem wyrobisz się jeszcze w listopadzie i życzę oby to był długi cykl zakończony słodkim bobasem
Spokojnej nocy
Ale ty chcesz ten pozytywny test z tej @ z 25.11 czy z wcześniejszej @?
Bo jak z tej z 25.11 to rozumiem, że to żart tylko, że ja go nie wyczytałam między wierszami.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:Ale ty chcesz ten pozytywny test z tej @ z 25.11 czy z wcześniejszej @?
Bo jak z tej z 25.11 to rozumiem, że to żart tylko, że ja go nie wyczytałam między wierszami.Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cookiemonsterka wrote:Poproszę na 1.12 bo jak nic będą II kreski prezent to prezent innej opcji nie widzę hehe
Spokojnej nocy
Hehe no prezent to prezent to tzymam mocno kciuki ! Lista zaktualizowana
Ja mam bardzo dziwny okres wczoraj wieczorem zaczęło się krwawienie więc noc spisalam na straty a tu cała przespana zero bólu brzucha, przez noc 3 kropelki tylko. Teraz jedziemy na groby nadal mnie brzuch nie boli tylko glowa i piersi. Oczywiście pierwsze co sobie rano pomyślałam? 'Zrobię teeeeest !"
Ale nie, @ na pewno zaraz się rozkreci, nie bede sobie zas wkrecac ciąży. Od 2 tyg zazywam inofem to zapewne on mi troszkę namieszal w @cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
stokrotka92 wrote:Cześć. Niestety październik zakończył się klapa. Wpiszcie mnie na testowanie w grudniu na 10.12 chociaż wątpię że się uda ..
Grudzień jest magiczny, zamiast pisać list do św Mikołaja to sie do niego pomodl , kochał dawać prezenty, może Wam tez da ! Glowa do góry zobacz nie jestes tu sama. Wszystkie czekamy na cudcookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
kasiakasia11 wrote:A ja chcę zajść w grudniu a max w styczniu. Nie chcę wracać do pracy po macierzyńskim. Nie dlatego, że nie lubię swojej pracy, ja ją uwielbiam i ludzi z którymi pracuję również. Nie chcę wracać bo nie chcę tam robić zamieszania, że wrócę i za chwilę zajdę w ciążę i znowu zwolnienie.
No i co, stara jestem. Jestem w połowie między 30-tką a 40-tką to na co czekać.
Wlasnie dla mnie to byl najwiekszy problem. Wrocilam do pracy w styczniu i w polowie kolejnego roku znowu potencjalnie moge isc na zwolnienie, ale trudno. Ktos dzieci rodzic musi. Szef musi zrozumiec.AiCha4811 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka