Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie jejku juz grudzień jak sie nie uda to tez do was dołącze ale na razie sie nie wpisuje na listę bo zawsze gdy wpisywałam sie na przód to przychodziła @ a teraz postanowiłam poczekać z zapisaniem na liste do czasu az nie przyjdzie małpa a mam nadzieje że jej wlistopadzie nie zobacze
AiCha4811, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ja wprawdzie jeszcze się na grudzień nie piszę, ale jak zauważyłam ten wątek to az mi sie zrobiło ciepło w sercu... 23 grudnia 2014 roku dowiedziałam się że jestem w ciąży. Kreska była tak blada że nie wierzyłam ale testy wykonane w Wigilię rano potwierdziły:-) najwspanialszy świąteczny prezent. Życzę wam abyscie tez otrzymały taki prezent:-)
AiCha4811, Karola - mama Julci i ... ?, iNso87 lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Ja wprawdzie jeszcze się na grudzień nie piszę, ale jak zauważyłam ten wątek to az mi sie zrobiło ciepło w sercu... 23 grudnia 2014 roku dowiedziałam się że jestem w ciąży. Kreska była tak blada że nie wierzyłam ale testy wykonane w Wigilię rano potwierdziły:-) najwspanialszy świąteczny prezent. Życzę wam abyscie tez otrzymały taki prezent:-)
Nie dziękujemy trzymaj kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:Ja wprawdzie jeszcze się na grudzień nie piszę, ale jak zauważyłam ten wątek to az mi sie zrobiło ciepło w sercu... 23 grudnia 2014 roku dowiedziałam się że jestem w ciąży. Kreska była tak blada że nie wierzyłam ale testy wykonane w Wigilię rano potwierdziły:-) najwspanialszy świąteczny prezent. Życzę wam abyscie tez otrzymały taki prezent:-)
A ja 20 grudnia 2013 zobaczyłam cien cienia cienia , który teraz skonczył dwa latka. Dlatego też grudzien tak miło mi się kojarzy . Co prawda juz drugi grudzien czekam na TEN cud, ale moze w tym roku się wydarzy?iNso87 lubi tę wiadomość
-
Też marzę o takim prezencie. W sumie to byłby prezent "wszystko w jednym".
Dwie kreski będą największym prezentem dla mnie i narzeczonego i na pewno dla mojej całej rodziny.
I po co się włóczyć po centrach handlowych, wśród tłumów, wydawać pieniądze na błahe rzeczy? Wystarczy tylko jeden, mały, plastikowy, pozytywny teścik i wszyscy zadowoleniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 15:29
AiCha4811, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie i męża to tez bylby najpiękniejszy możliwy prezent i też bardzo o tym marzę i nam wszystkim po kolei życzę abyśmy taki prezent dostali
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 musi się udać
Basik83 lubi tę wiadomość
-
Cookie a czemu? Co się Dzieje?
-
Może to przez ta jesienno-zimowa pogodę? Najlepiej to się wypłakać i przejdzie
-
Cokkie ja tez mam dzis taki nastroj ale zwale.to.na.@
potworzasta no w koncu kiedys musi
I bedziemy w tym.samym miesiacu testowac
Ogolnie opowiem.cos o.soboe bo nie ktore osoby mnie nie znaja
Za niedlugo stuknie mi 33 lata jestem juz mama dwoch dziewczynek
W poprzednich razach nie bylo trudno zasc w ciaze w pierwszej w pierwszym.cyklu
Z druga bodajże w 3
w.pierwszej.ciazy przytylam bardzo duzo bo pond 37 kg
Troche spadlo i wagaa zatrzymala siebna 105 wtedy zaszlam w druga ciaze
Podczas drugiej ciazy prYtylam.tylko 7kg w tym.zozolek jal sie urodzila wazyla 4360 g wiec.swojego na plusie jakiej 3 kg
Obecnie waga okolo 100 dieta.ruch nie.jest to jakas specyficzna dieta przede wszystkim.zdrowo smacznie i w mnijszych ilosciach zero smazonego soli.itp.
Jest to moj juz 6cs.
Wg gina jestem zdrowa
Moje cykle.bywaly przewaznie 28 dniowe obecnie wahaja.sie 28-30 dni
Nie badalam.horonow lekarz.stwierdzil ze na razie nie.ma.potrzeby
2 lata.temu bylo ok z hormonami -
Psy to magiczne istoty szkoda ze ja swojego mieć nie mogę.
AiCha4811, cookiemonsterka lubią tę wiadomość