Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny, jednak dołączam do Was na grudzień Po wizycie u gina jak dał zielone światło na staranka to tak też zrobiliśmy Według testu owu pozytyw był 27.11 i wtedy też serduszkowanie Później niestety nie mam małża pod ręką hihi. Testowanie niby 9.12 ale chyba zatestuje tym razem później ze dwa dni jak @ nie będzie.
Gratuluję wszystkim dziewczynom z II kreseczkami
Postaram się nadrobić wątekktosiowa, Olciuska lubią tę wiadomość
-
Mika. Witaj w grudniu Owu zawsze moze sie przesunac, wiec nic straconego
Karola555. Dobra decyzja z testowaniem po terminie @. Ja tez tak planuje zrobic
Santocha. To przykro mi. W takim razie trzymam kciuki, aby jak najszybciej zaczal sie nowy cyklKarola555, santoocha lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Cześć Dziewczyny!
Przyłączam się do grudniowego testowania, będę testowała w Wigilię Może w ten magiczny dzień pokażą się 2 kreski? Oby.
To może napisze cosik o sobie. Staramy się już grubo ponad rok o drugą dzidzię i nie ma efektów... Jestem po cc i być może coś tam się w brzuchu porobiło... Po nowym roku będę mieć HSG i być może laparoskopię i zobaczymy co pokażą. -
Annie1981 wrote:Meginka. Witaj i zycze powodzenia z testowaniem w tak piekny dzien Dobrze, ze zaczeliscie sie diagnozowac i dzialac
-
Część dziewczyny,
Ja również chętnie dołączę, choć mam przeczucie, że i tym razem bez skutku. @ wypada na 10 grudnia ale cykl się różni każdy od siebie więc tak naprawdę nie wiem kiedy co i jak.
Miałam z mężem starać się codziennie i wyszło tak, że mamy zastój, zawsze jest coś do roboty, a jak uśpi się dzieci to sama jestem do nie życia...
Również staram się wierzyć w magię nadchodzących świąt i wszystkim z forum życzę owocnego cyklu:))
-
Meginka wrote:Cześć Dziewczyny!
Przyłączam się do grudniowego testowania, będę testowała w Wigilię Może w ten magiczny dzień pokażą się 2 kreski? Oby.
To może napisze cosik o sobie. Staramy się już grubo ponad rok o drugą dzidzię i nie ma efektów... Jestem po cc i być może coś tam się w brzuchu porobiło... Po nowym roku będę mieć HSG i być może laparoskopię i zobaczymy co pokażą.
Ja 6 grudnia ide na HSG i trochę się boję... -
Karooolcia :) wrote:Ja 6 grudnia ide na HSG i trochę się boję...
a Ty idziesz w Mikołajki to też szczególny dzień oby okazały się drożne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:01
-
Meginka wrote:Ja też się boję, chociaż ostatnio znajoma opowiadała że miała i to prawie nic nie czuć, tylko jak zakładali jej cewnik to taki dyskomfort a poza tym lajcik. No ale każda z na jest inna i inaczej ból odczuwa. U mnie będzie HSG jeśli cykl grudniowy się nie powiedzie, czyli w okolicach Sylwestra Mam nadzieje, że moja macica się wystraszy i jednak zaskoczy w grudniu Już sobie to wymarzyłam: rano robię test a tam 2 krechy a wieczorem pakuję go mężowi pod choinkę ale by minę zrobił... po tylu miesiącach starań...
a Ty idziesz w Mikołajki to też szczególny dzień oby okazały się drożne!
Też mam taką nadzieję, że będą drożne... i mam nadzieję, że dzięki temu zajdę wreszcie w ciążę -
Witam wszystkie nowe dziewczyny, już nie z imienia, bo boję się, że kogoś pominę trzymam kciuki za świąteczne fasolki
U mnie od wczorajszego wieczora dni płodne w pełni. Śluz piękny, książkowy. Dziś na teście ovu kreseczka testowa wzmocniła się i tylko jeszcze nieco jaśniejsza od kontrolnej. Pierwszy raz robię testy, więc się zastanawiam, czy to już nie znak na ovu. Wczoraj było i chyba zaczekam do jutra z kolejnym wg rady ginekolog, choć kusi...14.04.2018 Théo -
Meginka wrote:a długo się już starasz?
Już ponad rok Zrobiłam badania i wg lekarzy jestem zdrowa jak rybka (narzeczony też) . Pozostało mi HSG, bo możliwe, że po rozlanym i wyciętym wyrostku pozostały jakieś zrosty i to one przeszkadzają mi w zajściu Miałam jeszcze wyższą prolaktynę ale to mam już wyleczone i teraz utrzymuje się na 5,88.