Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha przykro mi. Wiem, że najpierw rozczarowanie musi boleć, ale zaraz wkręcisz się w naszą magię i będzie dobrze
A co do presji na facetach, to racja. Też mi mojego szkoda. Rozczula mnie jak sięga grzecznie wieczorem po tabletki z cynkiem i orzechy brazylijskie. A to jest ten typ, który choćby mu głowa pękała, tabletki nie ruszy. Wiem, że to robi dla mnie. No i na pewno, choć o tym tyle nie gada co ja, przecież też bardzo chce dziedzica
No i całe szczęście, że jest okres po owulacji i wtedy nie trzeba się zastanawiać, czy dziś czy nie dziś, tylko jak nas poniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 17:05
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Annie już mi przeszły wszystkie złości. Ale nadal nie zostałam tu zrozumiana mój M. utrzymuje, że on może i chce codziennie. Ale nieważne, dogadaliśmy się
Ja aż tak wizualizować, że już jestem w ciąży to chyba nie potrafię... ale może czas spróbować?
U mnie nadal sucho. Chociaż wczoraj odszedł mi tzw. czop śluzowy. słyszałyście o tym?? macie tak?? bo ja zawsze myślałam, że to już jakaś forma śluzu płodnego. A w międzyczasie przypadkiem się dowiedziałam, że taka galaretowata masa zwiastuje otwarcie szyjki i owulacje za 2-3 dni. -
Hej.
Z powodu okropnych bóli głowy w 19dc odstawiłam castagnusa.
To nie dla mnie.
Tyke się ożarłam ketonalu, że ciąża byłaby cudem
Tempki niskie, więc owu albo nie było, albo jest zamaskowana przeciwgorączkowym działaniem apapu i ketonalu.
Chciałam dobrze, a skopałam sobie cykl -
santoocha wrote:Hej.
To nie dla mnie.
Tempki niskie, więc owu albo nie było, albo jest zamaskowana przeciwgorączkowym działaniem apapu i ketonalu.
Chciałam dobrze, a skopałam sobie cykl -
Santoocha, a kiedy miałaś mieć owulkę? Chyba masz cykle o takiej długości jak ja bo testować miałyśmy podobnie. Same mi tłumaczyłyście w ubiegłym cyklu, że choroba/leki jeszcze o niczym nie świadczą! Może więc jednak?
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Możecie mnie dopisać na 13 grudnia. WcZoraj dostałam pregnyl, dziś owu, a w tym cyklu miałam aż dwa piękne pęcherzyki więc liczę na bliźniaki należy mi się po takim czasie starań a co
Najmłodsza_staraczka, AiCha4811, Ania83_NS lubią tę wiadomość
-
AiCha4811. Podoba mi się imię Emma
Rozumiem Twoje rozczarowanie odnośnie świąt. Dlatego ja staram sie nie nastawiać, że ciąża będzie na urodziny/imieniny/rocznicę itd. Potem rozczarowanie boli podwójnie. Mam nadzieję, że uda mi się aż tak nie nastawić na grudzień, chociaż może być ciężko
rzepakowepole. Chodziło mi o to, że może się przesunąć w każdą stronę Życzę, aby tym razem przesunęło się do przodu
mi_lejdi. Ja też nie umiem tak wizualizować, ze już jestem w ciąży, ale się uczę Pierwszy dzień bardzo się dziwnie czułam jak dotykałam się po brzuchu, ale z każdym dniem idzie mi coraz lepiej
Powiem Ci, że to uczucie, że w środku jest fasolka jest bardzo przyjemne Tylko jeszcze nie umiem go długo utrzymywać, bo stresy i obowiązki mi przeszkadzają
Cieszę się, że dogadałaś się z mężem My zaczynamy jutro
santoocha. Leki przeciwbólowe mogą zaburzyć owu albo ją przesunąć. Trzymam kciuki, żeby jeszcze przyszła
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej.
To nie dla mnie.
Chciałam dobrze, a skopałam sobie cykl
Ketonal wpływa na opóźnienie owulacji. Sama jestem jego ofiarą w tym cyklu. Ale co zrobić jeśli tylko to pomaga... -
nick nieaktualny
-
Owu raczej w ogóle nie było. Nie mam żadnych "progesteronowych" objawów. 7dpo a mnie nawet trochę piersi nie bolą. Tempka dziś o 0,2 w górę (nie brałam żadnych przeciwbólowych wczoraj, choć wieczorem głowa i tak mnie bolała).
Nawet mnie test w tym cyklu nie kusi.
Byleby już był następny. -
nick nieaktualny