Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się cieszę, że już nasz miesiąc. Ja mam dostać @ dopiero jutro i zaczynam pierwszy cykl starań o rodzeństwo dla naszej córci.
Strasznie mnie w tym cyklu kuły jajniki, jak nigdy. Mam nadzieję, że to nie jest znak, że coś niedobrego się dzieje...
Uwielbiam patrzeć na pozytywne testy, czekam na foty )
Miłego dnia!Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to trzymam kciuki żeby na sylwestra był prezencik.
Ja jestem świecie przekonana, ze nasza córka właśnie w sylwestra się spłodziła bo tak sie serduszkowaliśmy wtedy byliśmy u mojego jeszcze wtedy narzeczonego w mieszkaniu na sylwku, zaprosiliśmy znajomych, oni potem wszyscy poszli ogladac fajerwerki na placu w centrum miasta a my z mężem broiliśmy ach te studenckie czasyBasik83, Pikselka, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki i mamy 1 grudnia, trzymam za nas wszystkie kciuki !!!
Ten miesiąc musi być dla nas szczęśliwy
Stokrotka to były czasystokrotka92 lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny, prosze mnie wpisac na liste 4 grudzien:) i mam pytank0o ze wzgledu ze nie mialam testu ciazowego w domu dzis z ciekawosci zrobilam sobie owulacyjny i wyszly dwie grube krechy, czy to cos moze znaczyc? czy jest moze jakas nadzieja? po poludniu jade po test ciazowy:D buziaki
Karola555, santoocha, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje wpadam życzyć Wam wszystkim upragnionego bąbelka i przy okazji zostawiam miliony wiruskow @#$$€£¥¥₩₩₩$#!=_€£¥₩₩$#@!_£¥₩₩&^/#@€£¥₩&/$#@@€£¥¥₩ bierzcie do woli ♡♡♡
Basik83, stokrotka92, Karola555, zFolwarku, Kasiula09, Pikselka, Annie1981, roslinka, AiCha4811, Verdure lubią tę wiadomość
-
Lovi89 wrote:witam dziewczyny, prosze mnie wpisac na liste 4 grudzien:) i mam pytank0o ze wzgledu ze nie mialam testu ciazowego w domu dzis z ciekawosci zrobilam sobie owulacyjny i wyszly dwie grube krechy, czy to cos moze znaczyc? czy jest moze jakas nadzieja? po poludniu jade po test ciazowy:D buziaki
Makowa_Panna lubi tę wiadomość
-
Na forum było zarówno sytuacje, że test owu wychodzi w ciąży pozytywnie, ale też takie, że test owu pozytywny jest a ciąży nie ma. Życzę oczywiście tego pierwszego scenariusza. Ale to jest tak samo jak z detektorem objawów ciąży na Ovu. Wszystkie objawy okresowe są uznawane za możliwe objawy ciąży. I potem wychodzi, że jest 50/100 i przychodzi okres.
No to żeby było oficjalnie, to poproszę o wpisanie na 26.12.AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Ja raczej spisuje ten cykl na straty owulacje wyznaczyło mi na 19 dnia cyklu wydaje mi się że była wcześniej jeżeli była w ogóle , proszę o przepisanie mnie na 10 tego , ale szczerze nie wiąże żadnych nadziei z tym cyklem:-)
-
nick nieaktualny
-
Lovi89 wrote:witam dziewczyny, prosze mnie wpisac na liste 4 grudzien:) i mam pytank0o ze wzgledu ze nie mialam testu ciazowego w domu dzis z ciekawosci zrobilam sobie owulacyjny i wyszly dwie grube krechy, czy to cos moze znaczyc? czy jest moze jakas nadzieja? po poludniu jade po test ciazowy:D buziaki
Wykres obiecujący mamy nadzieję że rozpoczniesz listę grudniowych ciężarówek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny