hsg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Elastyna najważniejsze mieć diagnoze a potem ułożycie sobie plan działania
Moze nie będzie tak źle że potrzebne będzie in vitro !!!
My też chcieliśmy po nowym roku podchodzić do in vitro ale natura nas uprzedziła i oby tak u was było
Trzymam kciuki za laparo niech ci przeczyszczą rurki dokładnie
dziękuje Ci kochana może i mi będzie dane tulić kruszynkę
fablous lubi tę wiadomość
monia
-
elastyna26 wrote:dziękuje Ci kochana może i mi będzie dane tulić kruszynkę
mocno Ci tego życzę!
U mnie również okazało się, że jest problem z jajowodami, drożność jest upośledzona. Nie wiem czy to oznacza całkowitą czy częściową drożność. Idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że dowiem się jak sytuacja wygląda i co dalej... -
fablous wrote:mocno Ci tego życzę!
U mnie również okazało się, że jest problem z jajowodami, drożność jest upośledzona. Nie wiem czy to oznacza całkowitą czy częściową drożność. Idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że dowiem się jak sytuacja wygląda i co dalej...
życzę Ci powodzenia oby kazda z nas zaznała szczęsciamonia
-
Koniczyna mi hsg nie rozregulowało cyklu, ani nie pomogło w zajściu w ciążę. Wiem tylko, że jajowody drożne i generalnie wszystko ok.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Koniczyna mi hsg nie rozregulowało cyklu, ani nie pomogło w zajściu w ciążę. Wiem tylko, że jajowody drożne i generalnie wszystko ok.
ok dzięki za info pytam ponieważ dalej nie mam @ więc to trochę wygląda jakby mi badanie rozregulowało cykl;/ -
elastyna26 wrote:moje kochane pierwsze hsg wykazało niedrozność jajowodow i to dwóch ...... dzis mialam hsg ponownie i odetkało sie jestem taka szczęśliwa ......obym teraz juz zaszła w ciąże pozdrawiam
-