Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niaha wrote:Ja wiem, że mam 9dpo no ale nie wytrzymałam. (Chyba oficjalnie muszę powiedzieć głośno, że jestem uzależniona od testów.)
Widzę brata ciotecznego cienia, na zdjęciu nic nie widać. Ale to chyba bardziej szara kreska niż różowa, oczywiście jutro powtórzę test. No ale przyznaję, nadzieję robi coś takiego 😱
I jak tu dalej pracować?
Testowałam testami strumieniowymi z firmy testeo, nigdy wcześniej nie wychodziła mi kreska testowa na nich 😱😨😵😵💫
Edit, jednak chyba udało mi się zrobić jakieś zdjęcie, widzicelie cokolwiek? https://zapodaj.net/c37ce2ce9850c.jpg.html możliwe, że tylko w moich oczach ona się pojawia 😅
I jeszcze negatyw: https://zapodaj.net/332bd5e8f3db6.jpg.htmlNiaha lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka przytulam Cię z całych sił, trzymaj się mocno. Myślę sobie, że to widocznie nie był nasz moment.
Ale on w końcu nastanie, zobaczysz.
Mi okres się zaczął wczoraj chyba gdzieś się zagubiło to między postami, także i mi można wpisać Siesiepy
Już dawno nie miałam tak mocnego, wściekłego okresu. Nałykałam się stosu apapów i no-spy max a i tak budziłam się w nocy z bólu. Zazwyczaj mnie bolało tylko na samym początku, jedna tabletka załatwiała sprawę, a teraz ledwo daję radę drugi dzień. W dodatku wypływają ze mnie skrzepy i się wystraszyłam że to może coś poważnego 😰Emka06, siesiepy lubią tę wiadomość
-
A moje jutrzejsze badanie proga w 6dpo poszło za przeproszeniem w dupę... Dostałam info, że sekretarka jest chora u mnie w firmie i mam ją zastąpić więc nie urwę się jutro rano do labo choćby na chwilę... Poza tym rano mąż (honorowy dawca krwii) mówił, że z takimi krwiakami na żyłach (od ost. badań na krzywą itp) to raczej mi nie pobiorą krwi... wiec lipka...
@Choko zazdroszczę xD Ja akurat do końca miesiąca mam termin @ więc nie mogłam się zapisać na badania -
Siemka dziewczyny, nie udało mi się nadrobić weekendu tutaj ale trzymam kciuki za wszystkie || i za te co będą dziś testować ☺️
Choco mega prezent ja narazie dostałam prezent na konsultacje darmowa lekarską. 😬
Lepiej niech mi dadzą pozytywny test ciążowy a nie 😂ChocoMonster, Paprota9418, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
Siknełam. Ten wyżej z poniedziałku przy becie 826, a ten niżej z dzisiaj. Chyba jest ok.
Karo123, może i masz rację. Ale mój lekarz jest do końca tygodnia na urlopie i tak nic z tym nie zrobię. Ja mam takie trochę "zachodnie" myślenie,że jak ma się ciążą utrzymać,to się utrzyma.Niaha, Paulina666, Namisa, SandraH.97, ChocoMonster, Ancalime, siesiepy, Atram30, Paprota9418, Beezi, Siola, Anett93, Rica, Vivico, 2+3, Poziomka9204, Marteczka92, Lipcowa, Mart768, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Piękne⏸😍👱♀️-40
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
justme wrote:Byłam na necie, nie ma ciąży. Progesteron 11.37, beta 0.100. Załamka
10dpo to jeszcze nie jest przesadzone, pamiętaj! Mi beta wyszła dopiero 13dpo i była lilipucia, tak też czasem bywa. No i jeśli nie miałas monitoringu to ten czas owulacji jest też szacowany, nawet do trzech dni w jedną i w drugą stronę. Progesteron spory jak tuż przed miesiączką, więc ja nie puszczam jeszcze kciuków 🤞siesiepy, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Piękne kreseczki 🥺🥺✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
edka85 wrote:
Dwie kreski jak z reklamy 😍 Ok, masz prawo do swojego osobistego podejścia. Trochę rozumiem, zwłaszcza że masz już trójkę dzieci więc temat ciąży nie jest ci obcy. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🍀edka85, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
SandraH.97 wrote:Ja zazwyczaj czuje z lewego...No cóż okaże się później czy owu była czy nie 🤷♀️💑 10.2017
⛪ 07.2021
starania o pierwsze 👶 od 03.2022
👩🦰 30l.
👉 cykle regularne
👉 badania hormonalne ✔
💊 wit. D3, kwas foliowy, magnez
👨 33l.
👉badanie nasienia ✔
👉zdrowy tryb życia
💊 Fertistim Men, wit. D3, magnez, cynk
10.2022 monitoring -
Niaha wrote:Ja wiem, że mam 9dpo no ale nie wytrzymałam. (Chyba oficjalnie muszę powiedzieć głośno, że jestem uzależniona od testów.)
Widzę brata ciotecznego cienia, na zdjęciu nic nie widać. Ale to chyba bardziej szara kreska niż różowa, oczywiście jutro powtórzę test. No ale przyznaję, nadzieję robi coś takiego 😱
I jak tu dalej pracować?
Testowałam testami strumieniowymi z firmy testeo, nigdy wcześniej nie wychodziła mi kreska testowa na nich 😱😨😵😵💫
Edit, jednak chyba udało mi się zrobić jakieś zdjęcie, widzicelie cokolwiek? https://zapodaj.net/c37ce2ce9850c.jpg.html możliwe, że tylko w moich oczach ona się pojawia 😅
I jeszcze negatyw: https://zapodaj.net/332bd5e8f3db6.jpg.html
Coś się majaczy, ale przyznam szczerze - kreska wygląda jeszcze dość szarawo. Ale to nie jest test z porannego moczu, nie? I to jeszcze 9dpo, wcześniee, więc jeszcze ładnie się może zaróżowic tutaj 💓⏸️🍀 -
Choco te hormony to między 2-5 dc. Fajna akcja, że udało Ci się trafić vocher, pare złoty zawsze w kieszeni.
Niaha jakby coś tam majaczy 🤞🏻🤞🏻
Edka test jest tak piękny, a krechy tłuste, że musi być dobrze. Myśl pozytywnie.Niaha, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
09/06 (S) V FET
🔜 sztuczna menopauza -
jo_ana wrote:Choco te hormony to między 2-5 dc. Fajna akcja, że udało Ci się trafić vocher, pare złoty zawsze w kieszeni.
Niaha jakby coś tam majaczy 🤞🏻🤞🏻
Edka test jest tak piękny, a krechy tłuste, że musi być dobrze. Myśl pozytywnie.siesiepy lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Namisa, jak odczucia co do wizyty? Bo ja tu kciukasy zaciskam aż boli 🍀🍀✊🤞
Aaa już na szpilkach siedzę normalnie xd Jeszcze 6 godzin ,😳 Kto to wymyślił żeby tak późno wizytować, ja nie wiem 😉 Jak na razie mam w głowie milion scenariuszy - od "widać tylko pęcherzyk, zapraszam za tydzień" po "dwa zarodki, serca dwa" 😆😆😆 Próbuje się oswoić z każdą opcją. Bo jednak jest wcześnie, jestem tego swiadoma, wiec widać może być niewiele + nie wiem jakim tam sprzętem dysponują, bo do tego oddziału Luxmedu idę pierwszy raz. Z tego wszystkiego opuściły mnie wszelkie objawy i już w głowie tysiąc pytań bez odpowiedzi, stwierdziłam - zrobię sobie jogę na wyciszenie. Odpalilam więc kadzidełko, włączyłam relaksująca muzykę.... Nie minęło 5 minut tej aromaterapii, a mnie już na 🤮 zbiera 🤣Rica, Poziomka9204, Mart768 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:Kurczę, ja będę w 8dc jutro 🙈 No ale trudno, dla mnie pierwsza połowa cyklu to ta przed owu, a tak było napisane w ogłoszeniu 🫣
ChocoMonster, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Aaa już na szpilkach siedzę normalnie xd Jeszcze 6 godzin ,😳 Kto to wymyślił żeby tak późno wizytować, ja nie wiem 😉 Jak na razie mam w głowie milion scenariuszy - od "widać tylko pęcherzyk, zapraszam za tydzień" po "dwa zarodki, serca dwa" 😆😆😆 Próbuje się oswoić z każdą opcją. Bo jednak jest wcześnie, jestem tego swiadoma, wiec widać może być niewiele + nie wiem jakim tam sprzętem dysponują, bo do tego oddziału Luxmedu idę pierwszy raz. Z tego wszystkiego opuściły mnie wszelkie objawy i już w głowie tysiąc pytań bez odpowiedzi, stwierdziłam - zrobię sobie jogę na wyciszenie. Odpalilam więc kadzidełko, włączyłam relaksująca muzykę.... Nie minęło 5 minut tej aromaterapii, a mnie już na 🤮 zbiera 🤣
Namisa lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵