IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasze dzieci, ze wzgledu na mieszanke kultur, beda mialy po dwa imiona. Na razie wybralismy po jednym dla coreczki i synka. Dziewczynka bedzie najprawdopodobniej Zoya Aleksandra, a chlopiec Rohan Jan.
Agnieszka GreenApple, Fedra lubią tę wiadomość
-
Stawiam na imiona ogólne, tak by nie było problemów wymówic w innym kraju. ja wybieram imię dla dziewczynki, a ukochany dla chłopca, bo stwierdzil, ze moje imona męskie mu sie wogle nie podobają.
Dziewczynka: Viktoria/ Victoria Ingrid lub Julia Aleksandra
Chłopiec: Olivier Håkon/Haakon, Damian , a mój tym meski był: Jakub, MichałFedra lubi tę wiadomość
-
Mi się podoba Aida, ale przyszły mąż nigdy nie zgodzi się na takie imię dla córki.
Podoba mi się jeszcze Zuzia.
Dla chłopca Franek, ale przyszły mąż wykrzykuje gorliwie "nie będzie miał syn na imię Franek!". Jak będzie syn, to wytoczę o to jeszcze wojnę.Ida, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi jest ciezko dla chłopca cos znalezc, nie ma takich oryginalnych imion. niby mam 4 ale to jeszcze nie jest to...
Eryk, Seweryn, Marceli, Nathan
z dziewczynka poszło mi duzo lepiej
Anastazja, Berenika, Marcjanna chciałam jeszcze Kornelie, ale maz sie na nia nie zgadza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 19:48
Anastazjaaa, zizia_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny