IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi sie bardzo podobaja:
Gabrysia
Liliana (glownie przez zdrobnienie Lilka)
Emilka
Zuzia
Kuba
Filip
Tak a propo imion to pamietam ze jako dziewczynka uwielbialam imie Jacek i...meza mam Jacka
Bardzo podobaja mi sie tez angielskie imiona: Emma i Jack, ale mimo ze mieszkam w Anglii to dam imiona polskie bo mam typowo polskie nazwisko i w polaczeniu z angielskim imieniem brzmialoby to smiesznie
Maz znowu zawsze mowil, ze u nas dziewczynka to bedzie Julia, ale ja jestem zdecydowanie na nie, za duzo Julek jestMisiaMisia, Andzia33, Kajoni, Fedra, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
tymoteusz tez mi sie podoba,ale z moim mezem nie przejdzie....
lubie tez maksymilian,kornel,igor,szymon,krystian bardzo mi sie podoba.......ale maz prycha na wszystko.......
w ogole podobaja mi sie polskie imiona.......no ale coz....trzeba wybrac cos posredniego miedzy polska z indiami........Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie mój m. chce bardzo żeby pierwsza była dziewczynka i wybrał jej imiona Vivien albo Szajen ale jakoś do mnie te imiona nie przemawiają a co do imion chłopców to podoba mi się Olivier.
Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
U nas ja postanowiłam a mój mężuś jakoś nie zaprzecza
Arseniusz (Arsen)
Anastazja (Ana) chociaż zastanawiam się nad Beatą po mamach (obie nasze mamy mają na imię Beata więc żadna nie była by pokrzywdzona) ale z drugiej strony nie jestem przekonana do tego imienia za bardzo!
O imieniu dla chłopca myślałam już jak byłam w pierwszej ciąży i też miał być Arsen ale urodziła się dziewczynka i została JuliaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ciązy z córką mieliśmy wybrane;
Wiktoria[ja chciałam bo po prababci]
Natalia [m chciał]
Alicja
Aleksandra
Patrycja
dla chłopca
Wiktor
Jest Natalia,dlatego,że kolega z pracy tak samo się nazywa jak ja i ma Wiktorię ,więc odpuściłam,a teraz nie zmieniłabym mojej Natusi za nic w świecie.
Teraz podoba nam się ;
Alicja[po mojej mamie]
Karolina[po m mamie]
Patrycja
Gabrysia
Dla chłopca
Wiktor
Mateusz[ale wszystkich jakich znam to strasznie niegrzeczni]
Tomasz
Oliwier
KacperWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 11:11
MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Mojemu mężowi podoba się Anthony. Dodam, że jest obcokrajowcem. To imię jest z jakiejś historii, którą lubił jak był dzieckiem i mówi, że zawsze chciał nazwać tak swojego syna Mi się też podoba całkiem. Po polsku byłby Antoś. Chociaż mąż marzy o dziewczynce, córuni tatusia Ojej, bardzo mnie to wzrusza na samą myśl
Myślałam też o Zosi (Sophie). Ale szczerze mówiąc co chwila podoba mi się coś innego, także nic na razie nie wiadomo.MisiaMisia, Anulkaa, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntos super zarowno w wersji polskiej jak angielskiej bardzo mi sie podoba, no i moj ukochany dziadek mial tak na imie, takze bardzo je lubie
Nie wiem jak u was, ale ja utozsamiam imiona z osobami ktore znam. Osoba ktorej nie lubie = nie lubie imieniaTopola, Andzia33, Makak, Fedra, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Mi dla dziewczynki podobają się:
-Wiktoria / Wiki/ - to jet na pierwszym miejscu
- Julia /Julcia/
- Amelia
- Kamila
z chłopakiem gorzej...
- Arkadiusz / Arek/
- Olivier /Oli??/
-na drugie na pewno będzie Karol / po dziadziu męża/
Fedra lubi tę wiadomość
Asiulka -