IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziewczynce damy na imie Marysia (choc jak zauwazyla moja kolezanka, mala straci wtedy tozsamosc w piaskownicy;) ), a gdyby to tylko ode mnie zalezalo to w gre wchodzilaby jeszcze Lena i Inga. Z imieniem dla chlopca nie mozemy dojsc do porozumienia, mi podoba sie Piotrus, Lubemu Stas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 20:12
Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdybyśmy mieli mieć synka dalibyśmy mu na imię Jakub. Imię to podoba nam się niezmiennie od bardzo dawna. Natomiast jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to kiedyś strasznie podobała mi się Julia, ale teraz jest trochę oklepane ;P Podoba nam się jeszcze Maja i Martyna, a od niedawna Jagoda
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
Arkadiusz, Amadeusz, Wiktoria
Fedra lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o imię dla chłopca, to u nas już postanowione, że będzie Nataniel (połączenie mojego imienia z imieniem męża).
Z męskich podoba mi się również Samuel.
Z dziewczynką już jest większy problem, ale podoba nam się
Nadia
Elena
Alicja (po mojej mamie)
Jeśli będzie córcia, to któreś z tych trzech imion, hmmmm, tylko które?
-
No i okazało się, że będę miała córeczkę! Miałam duże problemy z wymyśleniem imienia dla dziewczynki, już o tym pisałam w tym wątku. Ale jak płeć wyszła na jaw, to mała od razu stała się Helenką. I tak chyba pozostanie.
kaarolaa, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny