Jak często
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMandi :) wrote:Jak widzę tobie się udało? a no właśnie najlepiej by było kochać się codziennie i powinno się udać,ale tak się nie da.
-
Niektórzy Ci powiedzą, że właśnie nie codziennie, tylko co dwa dni albo co ileśtam, bo sperma cośtam
A prawda jest taka, że chyba nie ma recepty. My sobie radośnie serduszkujemy w ilości znacznej przez cały miesiąc i jakoś nicMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak udało się po paru latach
Nam lekarz zalecił się serduszkować po 10 dc przy cyklach 26-28 dniowych !!
A patrząc na mój wykres gdyby nie urodzinki mojego M hi hi to by nie było serduszka bo mieliśmy gosci i nie w głowie nam było baraszkowanie !!w dodatku ja byłam chora brałam antybiotyki i sie nie chciało
No ale jak widać efekt jest
A codzinnie to też podobno nie dobrze bo żołnierze leniwe się robia -
nick nieaktualnyMandi :) wrote:Po 10dc to parę dni po okresie juz byłas prawda? Ja po odstawieniu tabletek mam nieregularne cykle
No już parę dni a u mnie owulka powinna wypadac miedzy 12-16 dc ale że w ostatnich cyklch mi się pomieszało i cykle się skruciły to przestałam brać wogóle pod uwagę dni płodne tym bardziej że mój M brał leki na żołnierzyki i 3 miesiac kuracji miał juz
No ale jak widać każda z nas inna jest !!
-
nick nieaktualnyMandi :) wrote:Nie ma złotego środka jak widać. Myślisz, że od razu po okresie zacząć starania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:20
Maczek, Lianna lubią tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział ze to nie jest do końca prawda że co 2 dni najlepiej. im częściej tym lepiej bo jeśli facet jest zdrowy to plemniki zdążą się 'zrobic'.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Kochaj się wtedy, kiedy będziesz miała na to ochotę - rano, wieczorem, w łóżku, na blacie kuchennym - na dworze nie polecam, bo teraz trochę zimno
Chodzi o to by czerpać przyjemność z seksu! Zazwyczaj tak jest, że w czasie płodnych dni libido kobiety skacze do góry, więc traficie!
w cyklu udanym kochałam się z mężem co 2-3 dzień - jakoś tak wyszło...
PowodzeniaKaśka13 lubi tę wiadomość
-
według mnie nie ma reguły co ile dni, ważne żeby trafić w ten czas u nas serduszkowanie było co dziennie i się udało. w teorie lekarzy nie wierzę, bo co lekarz to inna teoria. ważne, żeby było miło i bezstresowo02.2010 - synuś
09.2013 - Aniołek 8 tc
06.2014 - Aniołek 14 tc