Jak Długo staracie się o dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie staraczki, u mnie można powiedzieć ze 5 cykl się staramy i oczywiście zaczynam sie spinac czy wsztytsko ok.na razie dajemy sobie z mężem czas na STARANIA NA LUZIE do wakacji jak się nie uda to bedziemy się badać dalejhttps://www.maluchy.pl/li-68662.png
-
nick nieaktualny
-
My zaczynamy 7 cykl.. mam niedoczynnosc tarczycy i podwyższoną prolaktyne- jestem na bromergonie. Wyniki uregulowane, wszystko w normie, na monitoringu cyklu tez, a jednak dalej nie wychodzi. Wyprobowane juz testy owulacyjne, żel preesed i dalej nic...bardzo sie martwie, bo niby lekarz mówi, że wszystko jest dobrze (mąz tez przebadany-wyniki idealne) to ejdnak nie doczekaliśmy upragnionego szczęścia:(
-
No to tak... Razem z mężem staramy się od 7, no prawie 8 miesięcy i nic... Gdzieś tam "po drodze" stwierdziłam, że może coś z nami nie tak, może coś robimy źle... ale niestety nawet wizyta u gina nic nie pomogła bo lekarz na moje problemy zlecił mi liczenie dni płodnych...
Wszystkim życzę powodzenia w staraniach, i oby @ nie nadchodziła
-
Nam z mężem udało sie pół roku po ślubie..dokładnie w półrocznice zrobiłam test,sama nie mogłam uwierzyć w dwie kreseczki bo 2 lata temu przeszlam ciąże pozamaciczną, a jednak udalo sie w sumie szybko po ślubie i bez żadnych wspomagaczy a teraz jestem w 12 tygodniu ciaży i juz widzielismy nasze maleństwo jak rusza rączkami i słyszelismy bicie jego serduszka.Także naprawde trzeba mocno uwiezyć że się uda i nie poddawać sie:)
-
nick nieaktualnywitajcie ja tez sie dolacze Staramy sie juz o nasze pierwsze malenstwo 24 cykl czyli prawie 2 lata po pol roku mialam stwierdzona przez lekarza ciaze bio chemiczna,sama sie wydalila nie musialam byc czyszczona na szczescie.A teraz poltora roku niccc buuu palkac sie chce Ale damy rade kochane :* Jestem z Wami :*
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny