Jak Długo staracie się o dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabawne jak trudno świadomie zajść w ciążę, w momencie kiedy tylu osobom udaje się ten wyczyn zupełnie przypadkiem. Tak było i u mnie - pierwsze maleństwo wyszło od razu niechcący, o drugie staramy się trzeci cykl i jak na razie bez rezultatów.
Aga_Andzia, wirbażka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny .. moje starania trwają rok z przerwą 9 tyg na dzidziusia. Trudno żyć z myślą , że kochając bardzo 2 połówkę nie będzie się miało czy ma się problemy z poczęciem dziciątka, które ma być owocem miłości i szczęścia do końca życia.
Mój N jest moim 2 partnerem życiowym, oddała bym wszystko by nosi pod serem jego dzieciątko. Ale jaki mogę mieć na to wszystko wpływ, lekarze, badania ciągły stres mimo tego, że nie straciliśmy wiary i nadziei.. Nie mamy nic do stracenia albo straciliśmy to czego nie mamy i może mieć nie możemy.
Pamiętam jak wrzuciłam grosika do fontanny z prośbą bym do końca 2012 roku zaszła w ciąże, udało się na przełomie września/ października ale ta bajka nie trwała długo .. dziś mimo determinacji uchodzi ze mnie w środku powietrze, obawiam się i czasem czuje pustkę . Mimo wielu doświadczeń życiowych, z ręką na sercu mogę powiedzieć to jest najgorsze i nie życzyła bym tego nawet najgorszemu wrogowi..
To takie moje spostrzeżenie ..
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teraz będzie 3 cykl... jak kiedyś się modliłam, żeby nie być w ciąży bo pękła prezerwatywa tak teraz o niczym innym nie myśle jak o naszym cudzie... paradoks a poczęcie wydawało się byc tak proste a tu niestety życie chłosta nieustannie - jednak wierze, że się uda prędzej czy później
-
mu odstawiismy antykoncepcje juz rok temu, ale na poczatku nie wiedzialam nawet kiedy sa dni plodne, dopiero niedawno wzielam sie za nauke o swoich cyklach
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1,5 roku tyle ze my nie robilismy żadnych badan jeszcze
mówiliśmy sobie bedzie to bedzie nie to też dobrze młodzi jesteśmy ale teraz minęło już trochę czasu i się zaczynamy bać mam 21 lat moj narzeczony 24.
"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
nick nieaktualnyMy staramy sie 5 miesiąc. Pierwsze dziecko 13 lat temu bez problemu. Potem przez 10 lat brałam tabletki i zastrzyki hormonalne, czym najprawdopodobniej zniszczyłam sobie organizm. Najgorsze chyba były zastrzyki depo provea. Kompletny idiotyzm z mojej strony
-
nick nieaktualny