Jak Długo staracie się o dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, jak widać to szeroki problem, zanim jeszcze pomyślało się o dziecku to wydawało się to takie proste... u mnie to 7 nieudany cykl starań a wcześniej słyszałam od znajomych dziewczyn czy już myślimy o dziecku bo one starały się od pół do półtora roku, ale znam też pary którym udało się szybko. Długo byłam niezdecydowana ale myślałam że nie będzie z tym większego problemu a tu masz babo placek
darijka, Nina lubią tę wiadomość
-
lisiaczek, gratulacje, ominęło Cię wiele rozterek związanych z długim starankiem, podziwiam Was dziewczyny które piszecie o kilku latach starań, ale jeśli nie wychodzi to co innego pozostaje jak się starać do skutku
Chciałam Was spytać co usłyszałyście od ginekologa jak po raz pierwszy poszłyście po poradę i po jakim okresie starań to było?
Ja byłam po 6 misiącach, trochę podkoloryzowałam że staramy się prawie rok bo wiedziałam że po pół roku pewnie każe się starać dalej bo to za wcześnie, a tu pani mówi mi że rok? to jeszcze krótko, dopiero po dwóch trzech latach można uznać że jest problemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 17:43
-
KlaraM wrote:hej, jak widać to szeroki problem, zanim jeszcze pomyślało się o dziecku to wydawało się to takie proste... u mnie to 7 nieudany cykl starań a wcześniej słyszałam od znajomych dziewczyn czy już myślimy o dziecku bo one starały się od pół do półtora roku, ale znam też pary którym udało się szybko. Długo byłam niezdecydowana ale myślałam że nie będzie z tym większego problemu a tu masz babo placek
ja mam 5 cykl wiem że to nie jest dużo czasu ale ja juz powoli zaczynam się martwić i denerwować. trzeba być dobrej myśli. jeszcze trochę i nam wszystkim się uda!!!KlaraM, Nina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane to moze po kolei:
-7 lat w zwiazku.
-6 lat sexu bez zabezpieczenia.
-21 cykl staran i poszukiwania jakiegos normalnego GINA bo szlak mnie juz trafia!!!Ciezko jest ale juz mam to gdzies !!! choc nie do konca oczywiscie Aha 1 cykl z Ovu i z Wami dziewczynki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:shiness wrote:My staramy się od listopada 2006 i jak do tej pory nic, ale jeszcze daję nam szans do końca roku, bo potem już chyba wiek mi nie pozwoli, a D. starszy ode mnie o ponad 10 lat. No cóż, zobaczymy, musi się w końcu udać, a jak nie, to trudno, dalej będziemy latać na wczasy i śmigać motungami
A ile masz lat?
Mam 38 lat -
Hej Kobietki dla mnie to pierwszy cykl starań z ovu i mierzeniem tempki oraz obserwacją ciała. Od 2 m-cu stosuję testy owulacyjne. W grudniu ub.r. minęło 9 lat odkąd jesteśmy razem, w sobotę minęło pół roku od naszego ślubu. Staramy się w sumie 5 cykl. Powoli oboje zaczynamy się stresować że coś nie tak. Strasznie trudne to wszystko Pozdrowionka dla wszystkich Staraczek obecnych tu i tych które nas jeszcze nie odnalazłystarania od X 2012, 2014-2015 3 x IUI
II 2016 I ICSI
22.02.2016 transfer Blastusi 3BB, 2 Śnieżynki 2BB i 4BB
beta 9 dpt 58,23; 11 dpt 209,59
04.11.2016 Synuś
27.08.2018 kriotransfer Blastusi 2BB
beta 9 dpt 89,31; 11 dpt 217,74